ZAGREB - Iskustva & recenzije

kajmai

Active member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/deville-oglas-4787997

Bio sam nedavno opet kod dobre stare Luciferke. Više nije u novoj galeriji i smršavila je, a definitivno je i smirenija nego prije. Po ovome kaj vidim u PO, definitivno jedna od boljih u ponudi. 400/700 je cifra, OWO koji je kao i uvijek odličan, a i jako dobro se jebe Ne znam kako sa drugima, želi se ljubit i kaj se tiče vremena je ful korektna.

Meni je i prvi put kod nje bilo super, kad sam ju u novoj galeriji jebo sat vremena za 400 kn (nije mi čak ni rekla prošlo ti je vrijeme, a platio sam pol ćuke).

Sve u svemu, vidim da se priča da je bahata, ovakva, onakva ali ako si ok prema njoj i ona je prema tebi.

Meni su čak i fora te tetovaže, izgleda divlje ženska. Velika preporuka. I da slike su definitivno njezine, to svi znate i prikazuju kako trenutno izgleda.
 

kajmai

Active member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/haajj-zelis-se-malo-oglas-4729434

I evo gospodo, ja sam taj koji je uspio skarat ovu ženu prije godinu i nešto. :)

Priča je ovako išla, nazvao sam je i očito sam bio ful direktan i konkretan pa nikakvih problema nije bilo oko dolaska. Ako si moron, nemaš šanse doć kod nje, kao onaj Palermodubrava low iq lik.

Žena izgleda ok za svoje godine (a ima cca 45), ali ja preferiram mlađe i utegnutije cure, a njima nemre parirat. Slike su definitivno njezine, ali to sve bolje izgleda vizualno nego kad opipaš. Faca je isto ok.

Uzela mi je 600 domaćih za ćuku vremena, ali ja sam bio mlad i naivan pa sam pričao sa njom nekakvih sat vremena gdje sam mislio da ću još nakon toga svega jebat sat vremena.

Vidi se da je žena školovana, ali narcisoidna i jako bahata. Pili smo vino, razgovor je bio ugodan, ali sam ja prešutio hrpu stvari ili izrazio svoje protivljenje oko neke teme na lijep način. Vidi se kak te gleda s visoka.

E sad, kaj se tiče svega ostalog. Nemrem se sjetit jel mi pljugala s kondomom ili bez, ali to je tak svejedno jer puši izuzetno loše. Umjesto da ušuti i skoncentrira se na kurac, baljezga neke gluposti još.

Karao sam ju doslovno 10 minuta gdje je sam osjetio nekakav smrad iz pičke. Čim kreneš jače krene kukat kak ju boli i čudi se kak već nisi svršio. Svršio sam naravno u kondom kad sam kitu izvadio van.

Rezime- Iako smo se lijepo podružili pričajući, to nije razlog zašto ideš kod neke sa PO. Ja sam uvjeren da ona misli da samo njeno društvo i priča koštaju 400 kuna jer je egomanijak. Niste ništa propustili, da barem zna drkat, pušit ili jebat se, preporučio bih ju starijoj gospodi. Ovako, najbolje bi ju bilo izbjegavat jer fakat nije normalna niti je za ovaj poso.
 

kajmai

Active member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-ela-oglas-4641002

U faci sliči Severini, visoka cca 185, nekakve 40te godine. 400/800, OWO koji je dobar, OK se ševi, vidi se da je dugo u poslu. Ima dobro dupe i sise. Ženska je luda ko šlapa, ali draga. Rekla je da je dobro pjeva i počela pjevat neku pjesmu od Severine gdje je kreštala. I to mi je možda bio najbolji dio susreta kaj je je najgore od svega. Ko da me netko stavio na skrivenu kameru, skoro sam počeo urlat kad sam ju čuo. Možda za otić jednom, ali ne za ponovit. Možda jednostvano nije moj tip, a i niti se ističe od ostalih s nečim. Luciferka mi je bolja za klasu u svim segmentima.
 

kajmai

Active member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-brazilska-guza-oglas-4797369

Evo dok pišem ove recenzije, shvatio sam da ja nisam tip za starije žene jer je ova žena stvarno utrenirana, a meni njeno tijelo nije ništa posebno. Čak i to dupe je prečvrsto za moj ukus, nema neku punoću kakvu ima maserka Lara iliti najbolje dupe PO-a :p.

Faca ko Minea, dobra milfara, OWO koji je OK, seks par poza i završio u valjda 10 minuta ali to je više moja krivica jer me nije požurivala.

Ne mogu se više sjetit detalja, jel bilo 400 ili 500 domaćih za pola ćuke i gdje sam svršio jer je to bilo prije par godina. Upravo mi to ukazuje da ju ja sigurno neću ponovit. Možda bolje da pitate nekog MILF eksperta ;D
 

kajmai

Active member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/moje-slike-moj-prostor-oglas-4788485

Idemo dalje, ufuro sam se. Velim da nisam tip za starije žene, a opet pišem o jednoj 40to-godišnjakinji hah.

400 domaćih pol ćuke, Kruge, mali pesonja u stanu, visoka cca 175, garava, srpče. Prosječan oral s kabanicom, prosječan seks, prosječne sise i dupe. I da meni je bila dlakava dolje, ali navodno sam ja imao sreće iako mi to nije nešto. Ne bih preporučio, ali ako želiš nabrzake se ispraznit, odi i javi dojmove.
 
  • Like
reagiranja: one

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh