Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja također...moji nalazi u torbici...fasciklu....jer kod nas u Istri kažu"časne desi u jedan hip...ne u sto lit"E u takvim stvarima , djelima kakogod ( nazovimo to tak , samo kao primjer )) se kaze tj su naši stariji znali rec ...
Nemres vjerovat kak ti se život u 5 minuta okrene naopačke .
Ja osobno sa oproštenjem karikirao rečeno bez kondoma ni drk....necu .
E tih 5 minuta mi oduzelo zivaca , nalaza , nacekavanja nalaza od svih mogućih testiranja na sve moguce prenosne bolesti .
Fala bogu sve proslo ok ali to da bi si dopustio i prolazio opet ..... Nema takve u koju bi stavio bez kondoma .
Kazem za sebe i mislim na sebe a svako zna svoje .
Tih 5 minuta ....strava .
Vjerujem...može se pokupiti i u bazenu na rehabilitaciji...pa i u moru...nije nigdje sigurnoA što reći kad uredno koristite kondom, pa pokupite bolest u sauni?????
Znaci u 3 rijeci sve si rekla i dala do znanja ljudima koi imaju ista razmišljanja .I ja također...moji nalazi u torbici...fasciklu....jer kod nas u Istri kažu"časne desi u jedan hip...ne u sto lit"
Hvala...na žalost imam tešku životnu školuZnaci u 3 rijeci sve si rekla i dala do znanja ljudima koi imaju ista razmišljanja .
Svaka druga rečena bi bila suvišna jel objašnjeno ukratko a jako čitko .
Svaka čast .
![]()
Da nazalost , zao mi i zato te svacam i podržavam jel sam to proso osobno a straha i zivaca , itd to nemrem ni opisat.Hvala...na žalost imam tešku životnu školu
Razumijem sto posto...žene pojedine su bezobrazne...ma ne znam kako to rećiDa nazalost , zao mi i zato te svacam i podržavam jel sam to proso osobno a straha i zivaca , itd to nemrem ni opisat.
A tih 3 , 4 ili 5 tjedana koje iščekujem da vidis i znas u kaj si se uvalio .
Znaci kao 5 godina , a kad ides po nalaz ... Znaci .....hvala ljepa ali nikada vise
Joooj vjerujem ti sto postoStoji sto kažeš ali bogami ima i nas od - do ....
Znaci kuzimo se koda se poznamo 100 god .I muškarci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |