HungDickensen
Active member
ja san mu se više puta nudija al i ne reagiraKako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja san mu se više puta nudija al i ne reagiraKako se na ovom forumu briše profil? Ne vidim nikakve mogućnosti za to. Ima li koji administrator da ovo čita i da me lijepo izbriše?
Hahahahahaha , a boze sacuvaj ovog bijednika, nez kad san nekome jadnijem bia izlozen, prestrasnoReci koji si kvart mudonjo da vidimo jel si i uzivo takav
Pa aj evo ja san za , mislin da si jadna debilcina ,uzivo cu ti rec jos gnjusnije stvari, dodi u kickboks klub mejasi dok su treninzi i reci treneru da trazis duju s oglasnika(eto reka san prvo ime), snimicemo vamo filmic za oglasnik ekipu te nase price , ako upadnes sad s nekin pricama da amo se nac na plokitama il nesto ocito izbjegavas , ako si covik dodi tako na sigurno misto di neas straha da iko ima ikakva oruzje nego eto tocno to sta trazis , popricat malo tako ko muskarci vidit koje covik ko nije. Ako ti odgovor na ovo bude ista osin kad su treninzi ne samo da si ti picka nego svaki muskarac s kojin se asociras pogotovo otac ti je teska picketina , lpKo god ima zamjerku neku neka se javi lipo, pricat cemo uzivo ka ljudi, a ne ka internet ratnici
Slažem se 100%, evo ponuda se brojčano popravlja pa bar iznesimo svoja mišljena o konkretnim stvarima…Počeli ste pisat svakakve pizdarije,dosta vas je i mulaca ode bez uvrede, mislim da nije mjesto ni vrime ode smo da uživamo momci moji
Tako jeSlažem se 100%, evo ponuda se brojčano popravlja pa bar iznesimo svoja mišljena o konkretnim stvarima…
Ostalo u PM…
Tu smo da jebemo ne da sjebemo
Znači Jennyfer jedino šta valja u gradu, ovo ostalo je fakeanje ili jako loša akcija....Tako je
Kad smo kod toga
Jučer otišao po 3.put u Jennyfer i bilo mi je vrhunski
Tko želi top provoda,imate preporuku od mene
Prvi put = Elisapreporuke za prvi put? nisam nikada bio
jennyfer jedina sigurna?
Nema nijedna dobra recenzija za nju na forumuMolio bi kolege forumaše ako neko ima iskustva sa dotićnom damom da napiše par rići. Neko je davno napisa nešto o njoj ali iskreno neda mi se kopat po forumu. Može i u ibox. Hvala unaprid. Lp
Šteta. Ima dobre dudeNema nijedna dobra recenzija za nju na forumu
Izgleda ok, lipo čoko dupe za taslačenje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |