Ako ti je Maribor bliži onda možeš ovo
https://www.eroticna-masaza.si/
Eto, bio i ja...
Obzirom da nisam imao više kredita na "fuk-phonu", a nikako ne želim sa osobnog zvati takve usluge, odlučio ići na slijepo bez najave....
Salon se nalazi na drugom katu (u galeriji - prekoputa knjižnice)... pozvonio (pokucao) javila mi se plavuša i odmah pitala ako imam dogovoreno, rekoh "ne".. rekla da prođem ponovno za 10 min... sišao dole, prešao u susjedni "kvazi" kafić, popio kavu i vratio se..
Primila me Maja, "komad" plavuše, cca 175 visine, čvrsta prirodna dvojka, cca 25 godina (moja prosudba) i fenomenalnu guzu... odmah rekla 80e/30min za masažu B2B sa ručnim završetkom. Pitao ako se nudi i nešto više uz nadoplatu, odgovorila da sve ostalo se dogovaramo u sobi.
Soba standardna, dobio čisti ručnik, tuš, legneš i čekaš da se vrati... Odmah se skine gola, traži da se okreneš na trbuh, zajaše leđa i počne neku kvazi masažu koja traje cca 10 min. u međuvremenu krenuo u pregovaranje za "extra"... odmah rekla da može i sex. No međutim, obzirom da sam prvi put tamo i neznam Majine "vrline" pitao samo za oral (pa ako je na nivou, lako se prebacimo na next lvl)... pukla cijenu od +40e ... uh, 120e za pola sata i za običan oral (sa gumicom, ne daje bez) izgledalo mi je malo previše. Krenuo u pregovore da spusti na 30e, ali nije pristala... a neznam zašto ego mi nije dao da pristanem na 40e i odbio ponudu... Idemo dalje sa masažom...
Masaža, kao što rekoh nikava, ulja par kapi (čitaj ništa)... na okretu, počeo pipkati sve i svugdje.. počele su i zabrane, nema prstenjačenja, samo površinski, nema štipanja bradavica, nema, lizanja, nema grickanja itd... uglavnom, na svaki "površinski" dodir, počinje stenjati i migoljiti se (loša gluma). Stvarno ima prelijepo tijelo i non stop ti maše tu perfektu prdaru i mačkicu ispred face, izvodi neki kvazi spektakal samoadovoljavanja... Lijepo za viditi i dirati onu prdaru... (da me bila uspila napaliti malo više, pokleknuo bi i bio bi doplatio samo da razvalim onu perfekciju)... ali razum je prevlado i postrojio testosteron...
Kapituliro u njenim rukama.. tuš... i dalje na put... (40 min sve ukupno).
POZITIVNO: cura je komad, pazi na higijenu, lokal čist i dobro sređen, cijena za startnu uslugu realna / normalna, dobar show samozadovoljavanja.
NEGATIVNO: cijena dodatnih usluga malo visoka (za te pare dobiješ curu na sat vremena i dva svršavanja), nema ulja, nema muzike, akcija mehanička, loša B2B masaža (barem meni nije pasala), limitirano diranje.
...ali zato ona guza (uf)
BI LI SE VRATIO: radi masaže, ne ...vratio bi se samo da "kaznim" onu guzu