SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Meni je dok

Meni je jednom dok sam imao profil na smokvi ostavila broj i ime kvarta ako zelim doci...ali onda nisam mogao i cinila se legit,samo vidim da nitko nije uspio dogovoriti susret,pa neznam sto da mislim
Da, lažne su slike, taj lik zaista postoji, i konstantno šalje poruke svim muškarcima na smokvi da ga dođu jebati, kvart je Drvinje ili Prečko, koristi dva stana, ima puno profila na smokvi vaaatrena caramela4 sexytranshotica tsanja castingstory Trans5678 volimpusitik sextoyzagreb sportiuzitak itd.
Prije je bio i melinzg, kad je glumio da je iz Slovenije.
Uglavnom opasan lik, navodno tajno snima posjetitelje.
 
posljednja izmjena:
Bio netko?
Ja sam bio negdje u prvom mjesecu. 800/1200 kn je ako se dobro sjećam, s tim da i opcija da je s frendom transicom bila prije,a sad piše gore da je s frendicom ženom tak da nezz ,ali je cijena dupla. a niš specijalno pušenje kaže radi bez,ali kada sam ja bio odma je išao kondom čim sam gaće skinuo, sad ne znam jel treba onda napomenut, a možeš dirat sise možeš pušit. Aktiv i pasiv je možeš jebat i biti jeban ovisi sad kak ti paše. Nakon akcije ti da da se ideš tuširat ako oćeš. Ja bio uzeo 1h i to je bila greška moja pošto ja nisam mogao svršit drugi put i onda sam bio nekih 40 min ja msm. Uglavnom ako uzmes 1 h mozes 2 puta svršit ako pol h 1 .Naravno govorim ako ste 1 na 1,a sad ako uzmes nju i frendicu onda nezz pravila. Pošto ne znam kak ta frendica izgleda i sad nezz jel transica to isto ili žensko pošto sad piše da je žensko. Mada sam ja u stanu vidio neku žensku bio u gaćama i grudnjaku ali bila je leđima okretuna tak da et. Što se tiče svršavanja možeš svršit po sebi ili njoj po cicama i tijelu u usta i na facu neda. Eh sad ako te baš zanima shemale kao takva kada na porno stranicama upišeš shemale pa dobiš žensku s cicama i kurcem većim od tvog to je ajde u pravu smislu te riječi ona. Nije neki gay našmikani dečko kao što ih zna biti tipa po smokvi.
Al ima ti 20 cm ili 22 nisam siguran al dost je velik tak spremi se na jače nabijanje. Ja nezz šta mi bilo da sam pristao da ga metne a valjda znatiželja,ali bar sad znam da me to ne privlači tolko i da su mi žene draže,a kod shemale mogu eventualno navratit kad oću probat nešto novo nešto divlje :D a inače se držim žena. I uživo je malo ljepša neg na slikama i dog ti je preko whatsappa.
 
Da li je netko nedavno bio kod annytrans, ima više profila stjuardessa tanyacd a prije je bila transicaprolaznica AdrianaDelfin?
 
posljednja izmjena:
Da li je netko nedavno bio kod annytrans, ima više profila tanyacd, stjuardessa a prije je bila transicaprolaznica AdrianaDelfin?
A gle sa smokvom ti je problem svi tzv transice su uglavnom transvestiti odnoso našminkani gay dečki koji se oblače ko žene eh sada ako te to pali idi. Mada mene više privlače ove transice shemale kao što su Sharon i te strane . To bar znaš da je shemale i da ima sise ,ali moraš biti spreman da te strane imaju i kurčinu. Često je 3x veće od kurca .Odnosno usudujem se reć da pored njih svako od nas ima kurčić . Jer one uglavnom imaju 20-25 cm u erekciji,a prosječna veličina hrvata je negdje oko 16 ak se ne varam. Tak da kada idem u pohode uglavnom ciljam ove strane jer za njih bar znam šta dobim,a ovi po smkvi su sve gay dečki našminkani i glume neš.
 
transalexkim nije loša bio prošli tjedan aktivna je i pasivna po želji može obostrani oral anal ljubljenje anal sa kondomom oral bez svršavanje može po licu u usta ima alat 20cm velik
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh