Sex u termama Jezercica

Od ponedjeljka 25.9 do 27.9 u Termama Tuhelj, mladji decko 27 god, aktivan, dobro izgledam...trazim starihe muskarce za akciju koji vole mladi k.... da se zabavim ako ima prilike u saunama, sobi gdje god ;) ima li akcije tamo?
 
Terme Tuhelj postale su koma, Jezerčica je oduvijek bila koma kaj se akcije tiče. Nekada je dolazila ekipa za akciju u Tuhelj dok idioti iz uprave nisu odlučili sjebati dvije sobe za odmor u Svijetu sauna u kojima se odvijala akcija. Pitao sam idiote iz uprave zašto su to učinili, odg im je bio da smo se previše opuštali u tim sobama. U Olimia Podčetrtek idioti iz uprave stavili su kamere u sobi sa vodenim krevetima, tamo je isto stalno bilo akcije, sad nema nikoga ni pod razno na tim krevetima. Zanima me ako netko zna gdje se preselila ekipa od akcij koja je dolazila u Tuhelj i Olimiu? Četiri para i dvije ženske svaki su vikend dolazili u Tuheljske sve dok idioti nisu sjebali sobe.
 
Imao sam jedno iskustvo u termama Jezerčica..Sve dogovorio, došao s vlako i upoznao par..kupali se zajebancija i poslije nastavak u njihovoj sobi..Ne znam kakva je sada situacija, ima li još takvih akcija ili je zamrlo?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh