Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sam ovdje najbolji frajer ja, ali to je samo moje skromno mišljenje.Koji je vama najbolji frajer ovdje i neki opis...mozda i kontakt
Pusa
Ako ne voziš Bmw, džaba ti sveMeni sam ovdje najbolji frajer ja, ali to je samo moje skromno mišljenje.
Visok, zgodan, plav, fit, financijski potkovan, kurat, osjećajan, duhovit, zabavan, znam slušati, volontiram sa životinjama, realan stojim čvrsto sa dvije noge na zemlji, ali prije svega sam skroman i samozatajan tip koji se ne voli hvaliti...ali dosta o meni...pričajmo malo o mom autu ako si za.
A što ako je Mercedes?Ako ne voziš Bmw, džaba ti sve
Niš to ne valja.A što ako je Mercedes?
Što ti voziš, kad se nadmećemo većDečki moji to voze šupci koji doma jedu parizer i još žive sa mamom, a hvale se bmw trojkom socijalnom, ili prosjačkom e klasom...to nisam vozio ni kad sam 18 imao
Ne nadmećem se ja ni sa kime, van konkurencije sam ionako...Panamera turbo ako si baš znatiželjan ma da neznam zašto te to zanima...nisi kurva da te treba zanimat šta vozimŠto ti voziš, kad se nadmećemo već
ne seri da je turbo wow .. inace, dug oovaaj međuosovinski razmak se ženama prilicno sviđaNe n
Ne nadmećem se ja ni sa kime, van konkurencije sam ionako...Panamera turbo ako si baš znatiželjan ma da neznam zašto te to zanima...nisi kurva da te treba zanimat šta vozim
Ipak si se pohvalio!Ne n
Ne nadmećem se ja ni sa kime, van konkurencije sam ionako...Panamera turbo ako si baš znatiželjan ma da neznam zašto te to zanima...nisi kurva da te treba zanimat šta vozim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|