Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel..ti si mnogo razočaran..ja se brinem o svom muškarcu u svim segmentima ali je pitanje je li i on mene u svimKoga briga gdje ide ovaj svijet, ide u 3pm to je sigurno, a ako ćete od mene savjet, posvetite se svom muškarcu i pobrinite se da i on ne ode tamo ...
Ja jesam priznajem. To je moja stvar, ali ne moraju svi bit razočarani, sve se može popraviti ako ima dobre volje. Eto toliko od mene.Jel..ti si mnogo razočaran..ja se brinem o svom muškarcu u svim segmentima ali je pitanje je li i on mene u svim
Onda brini sebi.sretnoJa jesam priznajem. To je moja stvar, ali ne moraju svi bit razočarani, sve se može popraviti ako ima dobre volje. Eto toliko od mene.
Sretno u pronalasku.ISKREN,HETERO,NEPROMISKUITETAN....SAMO TO TRAŽIM I NE NAĐOH...DAKLE KAMO IDE OVAJ SVIJET
I takvog tražiš na forumu Ljubavnog oglasnika?????? Istina jedno 85% smo heteroseksualci, ali smo 100A% lažovi koji traže što više i što češće a po mogućnosti i što različitije pičke (što egzotičnije to bolje - živio nam EGE)ISKREN,HETERO,NEPROMISKUITETAN....SAMO TO TRAŽIM I NE NAĐOH...DAKLE KAMO IDE OVAJ SVIJET
Tko tebe šta pita sad ćeš blokI takvog tražiš na forumu Ljubavnog oglasnika?????? Istina jedno 85% smo heteroseksualci, ali smo 100A% lažovi koji traže što više i što češće a po mogućnosti i što različitije pičke (što egzotičnije to bolje - živio nam EGE)
Ti si obična nklaTko tebe šta pita sad ćeš blok
Daj odjebi i ti...bolesnici bolesniČuj mene je moja bivša blokirala jedno 100 puta pa me odblokirala. Evo moš i mene blokirat gratis.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|