RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bio kod ove u subotu.
250e ,200 osnovna tarifa i još 50 za anal.
30g, 165, super dupe,sise silikoni ali ne pretjerani.
Dosta i zgodna u faci ,ima lijep osmijeh, zna engleski čak dosta za normalnu komunikaciju ne treba joj mobitel za prevođenje što je super plus.
Tražio ju da obuče haltere i crnu čipku prije nego dođem i dočekala me u tome.
Žvali se iako nisam to tražio ,ali krenula prva pa jbga nastavio, čista je općenito i fino miriši,oprala i zube prije svega ,osjeti se razlika naspram nekih kojima osjetiš iz usta, puši bez, seks naravno sa kondomom.
Pušenje odlično,radi deepthroating, cucla jaja,cucla okolo i ispod njih skoro do šupka.
Nabijanje u svakoj pozi, prvi put sam svršio dok je bila na meni i u dupetu joj.
Poslije misionarka u picu pa doggy u dupe,nakon što joj uđe nabija se ko nenormalna u dupe,mislio sam da ga je polomila u jednom trenu, nakraju u misionarki ju prcao opet i svršio po njoj šta sam još imao.
Generalno iskustvo 10/10 ,krivo mi što nisam iskoristio svaku minutu ali sam bio umoran od puta pa išao nabrzaka uhvatiti ju na sat, nudi tuširanje, nema požurivanja,ugodan ambijent u mraku,nakraju me izmasirala, dala čašu vode i malo popričali još.
Rekla je da ide ovih dana u zagreb ako se ne varam na jedno tjedan dana pa onda valjda dalje,na ljeto možda ovdje opet tako da preporuke tko hoće neka proba.
Potvrđujem napisano, I još bi dodao da je nasmijana, dobre volje, opuštena....
 
Potvrđujem napisano, I još bi dodao da je nasmijana, dobre volje, opuštena....

Mislim da Yara sutra odlazi iz Rijeka pa ako netko namjerava bolje da se požuri. Meni je vrlo dobra i svakao za ponavljanje. Ako ćemo cjepidlačiti žestoki anal je trajao top od 10-15 min, deepthroat je bio onako do ulaza u grlo. Možebit je do mene zbog dimenzija. Smetalo me jedino što nije stišala mob, možda je zaboravila. Čistoća, pristup, glednje u oči, dirty talk i sve ostalo je kako je več rečeno bilo top. Kada je rekla destroy me skoro mi je došlo da skinem kanotjeru i čarape.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh