Razotkriveni fetiši

nylon.slave

New member
Požuda.

Izjedajuća žudnja koja mi je u tren otrgla od fokus s monitora. Na čas me iznenadio intenzitet, no otresao sam je za par sekundi. Barem mi se činilo da jesam i nastavio s poslom. Nemam sad vremena za te pizdarije…

Dan je, kao i mnogi prije, bio dug i naporan. Sjedim u lokalnom kafiću, zapalio i bez fokusa buljim u prazno. Vrtim cigaretu po pepeljari i automatski pogledam prema poznatom zvuku. Fokusiram sliku na ženskim nogama obavijenim u crne najlonke i cipele sam elegantnom visokom potpeticom, klik-klik.. Slika u kojoj mi cipelom staje na kurac, bila je samo u mojoj glavi, no dovoljno jasna da krvotok usmjeri strujanje u moje međunožje. Bio sam tvrd poput tinejdžera koji prvi put vidi sisu.

'Ovaj puta imaš čast da te šefica posluži pićem' , bio je glas koji je odzvanjao u pozadini, vjerojatno koju sekundu previše, koliko mi je trebalo da odvojim pogled od njenih nogu, pogledam je (polu) šokiranim pogledom i promumljam – Hvala.

Koji mi se kurac događa?
Da, fetišist sam. Da obožavam ženske noge i stopala u finim najlonkama. Da, obožavam cipele na visoku petu ali nisam čudak koji će sliniti za prvom ženom u jesen koja obuće najlonke.
Meh, najbolje da to pripišem stresu. Projekt se bliži kraju što znači da već tjednima nisam imao vremena za sebe, ženu, seks. To je to.

Mira joj je ime, nije komentirala ništa, profesionalno se smješkala, pa sam zaključio da nije ništa primijetila. Posebno ne nabreknuli kurac, hvala svemiru na trapericama. To bi bilo neugodno, u taj sam kafić često svraćao petkom poslije posla.

Nabrekli kurac tu je večer primijetila žena i nije mi dala ‘samo malo zadrijemati’. Hvala joj na tome, bez obzira na umor, stvarno mi je trebalo.Od uvoda prošlo je više od mjesec dana, projekt sam uspješno završio i sve se manje-više vratilo u normalu. Petak je poslije posla, sjedim u istom kafiću - iznenađujuće praznim. Nema nikoga od poznatih lica, tako da sjedim sam i buljim u mobitel.

Jedan na kuću, kaže Mira, pojavivši se od nikuda i spusti čašu pred mene. Spusti i drugu čašu do moje i pita da li mi se može pridružiti. Slobodno, uzvratim i odmaknem se prema prozoru, oslobađajući joj više prostora. Ona sjedne na stolicu do moje i više nego sam ja uzmaknuo, privuče stolicu prema meni. Zvuk najlona koji se dodiruje pali mi alarme i na sekundu spustim pogled na prekrižene noge u najlonkama boje kože. Pratim ih pogledom od malo poviše koljena do elegantne špice kojom su završavale cipele. Prođe mi kroz glavu, sigurno ima seksi stopala. Mljac.

Red covida i novih mjera, red alkohola, pa o zajedničkim poznanicima, pa još malo alkohola i tako u krug. Bilo je jače od mene, da svako malo svrnem pogled prema njenim seksi nogama. Moguće, sa svakom rundom pića sve češće. U jednom trenutku cipela je pala s pete, a ona je nastavila lagano kružno vrtjeti stopalom. Ne, u tom trenutku nisam mogao podići pogled, a kad mi je konačno uspjelo, poput strujnog udara stigle su do mene njene riječi – Znaš, možeš slobodno, bez ustručavanja, gledati u moje noge koliko te volja!

Grrkvrckmzkk… tom je rečenicom uzburkala moje misli i emocije do razine do koje, nadam se, nije ni bila svjesna. Dosta žena, uključujući i ljubav mog života, ugađale su mojim fetišima i uživao sam u tome. Iskra u Mirinim očima, crvenilo obraza i blago otvorena usta dale su mi naslutiti da ispred sebe imam napaljenu ženu. Napaljenu zbog jednostavnog razloga, što je svojom pojavom, svojim stavom, svojom direktnošću,… odškrinula moju srž. Koja moguće, više od svega, treba ženu koja pomoću mojih fetiša, seksualno dominirati. I koju seksualna dominacija – napaljuje.


Vratio sam pogled na njeno, samo djelom u cipelu obuveno, stopalo. Počela je lagano prekriženu nogu podizati po drugoj nozi, sve dok ne bi došla do koljena, pa ju polako vraćala nazad. Vatrena kugla, koja je bila tinjala lagano se širila po cijelom tijelu, traperice i čvrsto prekrižene noge nisu više mogle sakriti moju krutost među nogama. Cijeli sam se napeo, obrazi su mi gorjeli, rukama sam čvrsto zgrabio stolac i nisam mogao maknuti pogled. Dodirni ih, probaj kako su mekane – bilo je sljedeće što je rekla, a nije da me više trebalo nagovarati. Mislim da bi u tom trenutku i svršio, samo da mi je to naradila. Ruku sam lagano stavio na njeno koljeno i osjetio naboj između kvalitetnog najlona i svojeg fetišizma. Bilo je kao iskra koja je izbila iz koljena, preko ruke i pogodila me direktno u kurac. Mislim da sam zajecao. Primila me za ruku i stisnula ju na svoje koljeno, a drugu stavila ispod brade i podigla mi glavu. Daaa, vidim glad u njenim očima što me čini još više napaljenim, ako je to uopće moguće. Vidim jezik kako proviruje ne bi li navlažio već suhe usne.
Gurne mi glavu prema naslonu stolice i prekriženu nogu stavi u krilo, taman da osjećam pritisak stražnjeg dijela cipele na kurcu. Pritisak se pojačao kako je zadigla drugu nogu i stavila je preko prve dok se, pomalo zločesto, smiješila. Obavio sam objema rukama njen zglob i počeo joj maziti nogu sve dokle sam, naslonjen na stolicu, mogao doprijeti. Podigla je nogu koju sam mazio i spustila je na trbuh, dok je drugo, vrhom cipele, pritisnula kurac. Mislim da je i preko cipele osjetila kako se počeo trzati, kao da je pokušao probiti traperice i izaći kroz džep na slobodu. Osjetila je moje guranje prema naprijed, kao da pokušavam poravnati ga malo i jebati njenu cipelu. Ponovno sam zajecao ali je i ona, čuo sam njen jecaj prigušen mojim naporima da ne svršim odmah i sad, na stolici u gaće, nakon prvog dodira.
Zadržala je jednom nogom pritisak na moje međunožje, samo ju je malo savila dok je primicala stolicu još bliže meni. Drugu je nogu ispružila na moja prsa, taman da je špicom cipele dodirivala moju bradu.
Skini cipelu - čuo sam sljedeću naredbu. Imam i cipele za po kući, kaže Mira, takve bi dobio u usta.
Prešao sam rukom po stražnjem dijelu noge prije nego sam zahvatio cipelu, od čega je kurac izmigoljio ispod cipele. Ne zadugo, već ga je ponovno namjestila i još malo povećala pritisak.
Skidao sam cipelu polako, sa pažnjom kakvu zaslužuje ovo seksi stopalo obavijeno najlonkama. Cipela je ostala ispod moje brade, dok sam ja objema rukama obuhvatio njeno stopalo, jednom odozgo, drugom odozdo. Bilo je toplo, osjetila se blaga aroma znoja što je samo dodatak u svim ovim napaljujućim okolnostima koje su me snašle. Stavila je stopalo preko mog nosa i lagano ga trljala preko lica. Pa ga lagano spustila, tako da su prsti bili na mojim usnama i opet progovorila – ljubi ih. Poljubio sam prste, pa ih lagano počeo stavljati u usta i lizati, pa grickati dok sam donji dio tijela pokušavao namjestiti tako da je vrh kurca ispod njene cipele.

Iz raja me vratio njen glas – klekni ispred mene.

(nastavit će se)
 

nylon.slave

New member
(nastavak)

Dupe je pomaknula skroz na rub stolice i počela uzdizati suknju uz bedra. Prekrasna bedra, još ljepša uz odbljesak najlonki. Prije nego je digla suknju do kraja, primila mi je glavu sa obje ruke i povukla je prema međunožju. Gutaj, rekla je, ne mogu više izdržati. Jako me privukla, tako da sam prvo nosom, pa onda i cijelim licem priljubio njen hram. Očito, nije nosila gaćice, miris njenog uzbuđenja zapuhnuo mi je nosnice, a na usnama sam osjetio vlažnost koja se već probijala preko najlona. Nektar za moje suhe usne. Stisnula mi je glavu bedrima i tako mi svom silinom nabila glavu na sebe. Obavijen najlonom jedino što sam mogao je trzati glavom i tako, pomalo, usnama i nosom dodatno je uzbuditi. Činilo mi se da sam čuo uzdah, a moja krutost počela mi je stvarati neugodu, pa sam uspio nekako poravnati ga da stoji okomito uz hlače.
Otpustila je malo pritisak, pa sam uspio namjestiti se u bolji položaj i pritom uhvatiti njen pogled iz kojeg su frcale iskre. Gurnula mi je prste u usta koje sam počeo lizati i sisati dok me je drugom rukom primila za kosu i čupajući digla glavu u vis. Odgurnula me na trenutak i stavila noge na moja ramena, te spretnim potezom napravila malu rupu u svojim, sad već mokrim najlonkama. Ajde, iskoristi malo i zube, bila je njena sljedeća instrukcija, te mi nogama obuhvatila glavu i vratila me ka rajskim vratima. Očnjakom sam ušao u rupu i uspio je pomalo prošiti i natopiti svoje obraze njenim sokovima. To ju dodatno razdražilo, pa je rukama razderala ostatak najlona koji je priječio direktni dodir.
Ponovno me prigrlila nogama i nabila se na moje lice jednom, pa ponovno i ponovno. Uspio sam isplaziti jezik dovoljno da okusnim osjetilima priuštim pravu gozbu. Nisam mogao a da ne osjetim najlonke oko mog vrata, koje su samo pojačavale odlučnost da napravim sve što je u mojoj moći i ugodim toj ženi.
Popustila je malo pritisak, pa sam uspio jezikom prodrijeti malo dublje u hram ženstvenosti. Navlaženim jezikom, laganim pa sve većim pritiskom prelazim punu dužinu, od otvora pa prema gore, sve do kratko podšišanih stidnih dlačica, pa opet dolje. Zadržim se par sekundi na klitorisu, okružim ga pa pritisnem jezikom. Počeo sam je jesti usnama i sve više pažnje posvećivati njenom klitorisu, dok nisam čuo glasnije, pa još glasnije uzdahe i osjetio kako mi sve više povlači glavu u sebe. U tom trenutku nije postojalo ništa osim mog jezika i njenog klitorisa. Počela je vibrirati, glavu mi je nogama toliko pritisnula i držala toliko jako i dugo da sam u jednom trenutku mislio da ću ostati bez zraka. Kad je pritisak popustio nastavio sam je nježno je lizati, sisati sav taj nektar, hraniti se silinom kojom je svršila, osjećajući naknadna, sve blaža i blaža podrhtavanja.
Spustila je noge na pod, blago mi uzdigla glavu i zagrizla usnu. Smiješak koji sam u tom trenutku dobio bio je neprocjenjiv, ne postoji ljepši prizor od zadovoljene žene.

Ustani i svuci sve sa sebe, reče i nastavi se smješkati.

Mira je žena, da moram pogađati, pred svojim četvrtim desetljećem. Prilično kratke crvene kose što posebno ističe njene lijepe crte lica. Vidi se na prvu da joj je bitno kako izgleda, voli se oblačiti ženstveno, uvijek ističući eleganciju. Primijetio sam je još prije par godina, čim sam počeo dolaziti u njen kafić, priznajem, prvenstveno iz razloga što je često u najlonkama i seksi cipelama, a to je nešto što uvijek primijetim, bez iznimke. Pokazivala je interes za sve svoje stalne goste, pa tako i za mene, nikad nisam tome pridavao pažnju. Grudi taman da stanu u šaku, visine nešto veće od prosjeka i jako privlačne noge. Mislim da sam načuo da se do nedavno bavila plesom, što je sigurno pomoglo da joj noge ne izgledaju kao dva štapića. Ženstvenih stopala, koja u najlonkama izgledaju kao iz bajke.

(nastavak u sljedećem postu)
 

nylon.slave

New member
(nastavak)


Stajao sam pred Mirom, kao od majke rođen, rukama spuštenim uz bokove i ukrućenim kurcem koji je privukao njenu pažnju. Nije joj se žurilo, prekriženih nogu njihala je stopalom, koja su ponovno bila obuvena u cipele. Zapalila je cigaretu, otpuhnula dim i vratila pogled na moje međunožje, kao da mi govori – sad pripadaš meni. Što nije bilo daleko od istine, stajo sam i čekao njen sljedeći mig. Ok, bili smo u stražnjoj prostoriji, svi su gosti otišli, nadam se da je zaključala kafić, no ipak, osjećao sam se donekle izleženo. Možda ne toliko pred svijetom ali pred njom sigurno da, osjećaj poniženja i neizvjesnosti, srama i žudnje, osjećaj krivnje isprepleli su se u pravi uragan koji se vrtio oko mene. Na trenutak sam mislio prekinuti ovu nadrealnu scenu, reći nešto, obući se i otići svojim putem, no nisam mogao. Nisam dovoljno jak? Ili sam baš dovoljno jak da živim trenutak s kojim se moja mašta poigrava cijeli moj odrasli život?
Ponižava me ili ja to tako shvaćam, i u tome vidno uživa. Napalilo me, da sam ne znam kako je to moguće, još jače. Kao da se sva krv sjatila prema dolje u bolno ukrućeni kurac, kojeg se ne usudim ni taknuti jer se bojim da će eksplodirati.
Gledala me ravno u uči pa se ni ja nisam usudio skrenuti pogled i prstom mi pokazala da priđem bliže. Još bliže, pa još bliže, dok se nisam primakao na par centimetra od njenih usta. Nastavila ga je gledati još neko vrijeme, a zatim je prstima prošla jedva ga dodirujući po cijeloj njegovoj dužini. Električni udar koji se od vrha, gdje je zadržala dodir, došao do muda i eksplodirao po cijelom tijelu, tako sam to doživio. Škakljala me od glavića do korijena dok nisam počeo podrhtavati. Stala je.
Naslonila se na stolicu i zapalila još jednu cigaretu. Natočila nam je svakom još jedno piće i rekla mi da sjednem. Nazdravila je, ja sam samo kimao glavom i eksao što je natočila.
Skinula je cipele i obje noge mi stavila u krilo. Dodir sa najlonkama naježio me, fokusirao sam pogled na crveni lak ispod prozirnog najlona i krenuo rukom u želji da zalijepim kurac za njena stopala. Lupila me po ruci. Digla se sa stolice te svojim nogama razmaknula moje, pri čemu sam i dalje mogao uživati u dodiru najlonki. Ruke mi je stavila iza mojim leđa i bilo mi je jasno da želi da tamo i ostanu. Primila me za bradu digla glavu prema gore i prislonila svoje usne uz moje. Ugrizla me za usnu, pa gurnula jezik u potrazi za mojim. Ljubila me, a u isto vrijeme bedrima stisnula moj kurac. Zajecao sam od ugode i pokušao jebati noge u najlonu. Nije dopustila da si sam pomognem, prvo je razmaknula noge pa jednu podigla na bedro i prstićima me lagano škakljala u području prepone. Stopalom se igrala s mojim mudima pa prošla cijelom dužinom i pritisnula stala na kurac pritisnuvši ga gore na trbuh. Otpustila, pa pritisnula nekoliko puta. Gotovo, pogled mi se zamutio, a orgazam koji se počeo kreirati kretao je iz dubine duše. Pljas, osjetio sam šamar po spolovilu koji me zadržao na rubu, vrištao sam u sebi od želje da prosipam svoje sjeme na to božanstveno stopalo.

Kad sam se na trenutak pribrao sjedila je i uživala u stanju u koje me dovela. Kružno je vrtila uzdignutim stopalom prema kojem sam krenuo, nesvjesno, sa potrebom i željom kao utopljenik koji se bori da dođe do malo kisika. Klečio sam pred njom i lizao stopalo od pete prema prstima, sisao jedan po jedan prst, pa pokušao staviti što je više moguće stopala u usta. Pridružila je drugo stopalo i prekrila mi cijelo lice. Lizao sam i grickao drugo stopalo i osjetio kako drugim lagano lupka po kurcu. Stala je u jednom trenutku i zadržala gornji dio stopala točno ispod glavića. Nisam se više mogao kontrolirati, počeo sam njihati kukovima i prolaziti dužinom stopala i više, dok ne bi osjetio dodir najlona ispod svojim muda. Jedno stopalo bilo je duboko u ustima, kao da me njima pokušava jebati u usta, drugo čvrsto stisnuto ispod muda kad sam počeo svršavati. Krenuo je prvi mlaz, a tek za njim valovi i valovi ugode koji nisu prestajali još dugo nakon što se svo sjeme izlilo po njenim najlonkama…

Iz delirija vrati me njen glas – Kristina, donesi molim te vlažne maramice.

WTF?!
Ugledam Kristinu, mlađahnu konobaricu, koja me je simpatizirala vjerojatno zbog dobrih napojnica, kako se primiče sa veselim osmjehom na licu, noseći paket vlažnih maramica.
Klečim, potpuno sam gol, sa jasnim tragovima svršavanja ispred sebe, tražim Mirin pogled i neki znak objašnjenja.
Ni u jednom trenutku nisam bio svjestan da je još netko prisutan, nisam siguran da bi dopustio cijeli ovaj scenarij da sam znao da je prisutan druga žena, do jučer tinejdžerica.

Ovako, stavljen pred gotov čin, znajući da je cijeli šou imao svjedoka, gledam Kristinu i iz njenog pogledam čitam – napaljenost. Stavivši me u ovaj ponižavajući položaj upijala je moju nelagodu dio po dio i bila sve više i više napaljena. Ne, nisam se mogao kontrolirati, osjećaj nelagode i poniženja, a posebno Mirina ponovna napaljenost djelovali su na mene poput najfinijeg afrodizijaka. Kristina je zastala ispred mene i svjedočila kako se kurac ponovno diže do maksimalnih gabarita.
Mira ne bi bila Mira, što sam u punom značenju saznao tek u mjesecima koji dolaze, da ne iskoristi nastalu situaciju i dodatno me stavi na moje mjesto – ispod njenih nogu.

Kako si znao uprljati najlonke tako ih i očisti – jezikom.
Ispred mene bila je perfektna ženska noga obučena u najlonke, tik do nje stajala je druga mlada dama i obje su čekale što ću napraviti. Što sam uopće i mogao? Prigrlio sam nogu sa obje ruke, primaknuo se bliže i pažljivo jezikom polizao sve tragove moje muškosti. Čak sam i njih dvije ostavio bez teksta. Nijemo su promatrale cijeli proces, sve dok nije nestala i zadnja kap.

Izgleda da ipak ne trebam vlažne maramice, uzdahnuvši kaže Mira.

Obukao sam se i ostao zatečen sam sobom. Nisam znao kako se pozdraviti, da li se pozdraviti ili čekati dopuštenje da odem ili jednostavno zbrisati dok im pažnja nije usmjerena na mene. Možda bi stajao tamo još minutama, da mi nije prišla Kristina koja je u rukama imala, ispostavilo se, Mirine najlonke.
Povukla me za rub hlača, dovoljno da napravi prolaz svojoj ruci i ugura mi Mirine najlonke u gaće. Dodir najlona i preko njega Kristinine ruke odvrtio je film svega što se večeras događalo i opet, po tko zna koji put, ostao sam potpuno ukrućen. Kristina je primijetila, očito ju je to zabavljalo, a Mirin glas jasno je dao do znanja da je za večeras završeno –
To je poklon da ugodnije putuješ do doma. Do sljedećeg puta. Vidimo se…..


Kraj prvog dijela.
 

nylon.slave

New member
(10 dana nakon...)

Ponedjeljak, radni dan, vrijeme ručka. Imam naviku, na dane kad mi se više pije kava nego jede, kupiti sendvič i sjesti u kafić, onaj kafić, da.
Prošlo je deset dana od kad sam zadnji puta svratio. Deset dana i nisam ništa pametniji. Ne znam što bi mislio, u koju ladicu bi pospremio tu večer. Bila je pijana, napaljena večer. Prepustio sam se u ruke žene koja je, u krajnjoj liniji, površna poznanica. I što sad? U kojoj mjeri drugu stranu uopće briga što ja mislim i što bi ja dalje? Ako uopće bi išta dalje. Ah...
I kako pospremiti tu večer kad mi se svako malo pred očima vrte slike?

Nije prvi puta u životu da slučajnost odredi smjer kojim ćemo krenuti, Miro – kolega iz firme - trgne me iz zamišljenosti, povuče za rukav i pozove na kavu, pa da usput raspravimo što smo ionako imali u planu. Ok, ajmo to riješiti pa imamo mirnije popodne.

Dočekao nas je veseli osmjeh Kristine koja nam je mahala iza šanka. Znala je što pijemo, samo smo sjeli i počeli o poslovnim temama, pa mi je bilo lakše koncentrirati se na posao, a ne razmišljati da mi je Kristina, zadnji puta kad sam ju vidio, ugurala Mirine najlonke u gaće.
Mada, sreli su se pogledi, Kristinin i moj, dok je stavljala kavu pred mene. Razvila je usne u kratki osmjeh, pa zagrizla rub usne. Aha, znam ja što tebe pali i uživam provocirati te – htjela je reći ili je moj sjebani mozak to umislio. Manje bitno jer rezultat je bio isti – kao da mi je ponovno uvukla ruku u gaće - napalio sam se u trenu. Već je odmicala od nas, pa mi se pogled spustio po njenoj vitkoj liniji – pripijene bijele košulje, uskih skraćenih traperica, bijelih tenisica i – istaknutih gležnjeva koji su bili obučeni u sive mat najlonke. Ahh... Sjećao bih se da ih je prije nosila, koji je samo razlog promjene stila, pitam se...

Alo, zemlja zove – prekide me kolega da ne odlutam previše u svoje maštarije. Nije li malo premlada za tebe, konju stari – nadoda kolega na što sam nešto nesuvislo promumljao, pa smo nastavili dalje o poslu.

U jednom trenutku, dok je kolega bio na WC-u, Kristina sjedne na njegovo mjesto, podigne noge i ispruži ih meni u krilo.
Bokić - veselo kaže uz smiješak.
Srećom, sjedio sam okrenut prema zidu u samom ćošku kafića tako da nismo posebno privlačili neželjene poglede.
Čekam više od tjedan dana da ti prenesem poruku, to nije baš pristojno – kaže Kristina i prekriži noge tako da mi je njena peta nasjela direktno na kurac. Već prije fizičkog kontakta bilo mi je teško ostati sabran, a pritisak na kurcu u prvi plan vratio je – žudnju.
Evo - kaže Kristina i baci mi paketić u krilo – rekla je Mira da ovo obučeš prije nego što dođeš do nas, ovdje u petak navečer. Vidimo se – veselo klikne i ostavi me u stanju opće zbunjenosti.
U krilu je bio paketić sa najlonkama boje kože koje sam ubacio u torbu trenutak prije nego se kolega vratio. Baš mi je trebalo, u ovom stanju, objašnjavati kolegi što će mi to. Prekinuo sam sastanak, ispričavši se hitnim pozivom i obećao svratiti kasnije do njegovog ureda. Pozdravio ga i uputio se do WC-a, da se malo priberem prije povratka u ured.

U trenutku kad sa položio ruku na kvaku WC-a osjetio sam prisutnost iza sebe i žensku ruku koja je preko moje pritisnula kvaku – samo sekundu, neću dugo - kaže, tko drugi, nego Kristina tijelom me gurajući unutra. Zatvorila je vrata i leđima se na njih naslonila, zaključala ih, pogledala me i rekla - pokaži ga još jednom prije petaka, samo meni.
Nisam bio siguran kako se uopće Kristina uklapa u cijelu ovo priču, kakav je dogovor između Mire i Kristine, no jedno je sigurno – nekakav dogovor je postojao i njih dvije sa mnom nisu završile. Stojim ispred djevojke kojoj bi tehnički mogao biti otac, koja, sa znatiželjom u očima, zahtjeva da joj pokažem svoj kurac. Ovaj puta se ne skriva, stoji ispred mene na pola metra i gestikulira rukama da se požurim, da nemamo puno vremena.
Otkapčam remen, pa gumbe na hlačama i zajedno sa gaćama spuštam ih do ispod guzova. Taman da oslobodim sad već nabrekli kurac na slobodu. Kako sam ga gaćama odapeo, lupnuo je po trbuhu i postavio u krutu poziciju usmjeren ka Kristini. Fokusirala je pogled na kurac i par trenutaka pozorno ga proučavala, zatim je napravila još pola koraka prema meni i šakom ga obuhvatila.
Dodir njene kože, pritisak, popuštanje pa kratko, lagano milovanje zamutilo mi je pogled. Kurac je počeo podrhtavati, a ja sam se uzdizao na prste ne bi li je naveo da ga ponovno primi.
Ošamarila je kurac, jednom, pa drugi puta još jače - Ne, ne, vidimo se u petak - kaže.
Krenula se, otključala vrata i izašla dok sam ja još podrhtavao u žudnji, pokazujući nabrekli kurac svakome tko bi se u tom trenutku našao ispred vrata od WC-a.

Obukao sam se u sekundi, sabrao i vratio na posao.

Što li me, pobogu, čeka u petak?!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh