ZAGREB - Recenzije masaža

Evo nekih mojih iskustva do sad. Ako netko zna primjerenije mjesto nek slobodno tamo prekoira.
1. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/draga-karla-30-oglas-4419322
200 kn obicna masaza, 300 body, 400 komplet. Meni cura skroz oke, dobro tijelo ali body to body cisto plazenje po tebi. Traje pola sata, tak da ajd neki prolaz.
2. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/relax-masaza-oglas-4337491
Masaza s drkanjem, masira gola il kak hocete. Pola sata 200, sat vremena 300, seks nisam pitao. Masaza stvarno dobra, traje tolko vremenski, mozete svrsit vise puta. Sama maserka nije nesto, debela, al kad kazem debela mislim na veliki trbuh, a ne obline.
3. Ne mogu nac oglas, neka baba na preckom, kriminal. Martina il tak nekaj, ni slucajni ic.
4. Neka srpkinja tipa 45-50 godina, folnegovicevo. Najbolje iskustvo, diranje, prstenjacenje a i masaza je oke. Steta sto je nema vise u oglasniku.
5. Neka sisata crnka u Sigetu. Picka vrh vrhova, 300 kn body i pusenje. Jedini put kad sam uzeo pusenje i bilo je vrh. Masaza bezveze, par minuta, okret i drkica.
Eto tolko od mene. Da mi je spojiti masazu s broja 2, i tijelo s broja 5 to bi bilo top.
 
meni je uvjerljivo najbolja masaza u domjanicevoj, al ne vidim trenutno oglas (malo ga ima, malo nema)...
 
Pu uzoru na već postojeću temu Recenzije zagreb, otvaram temu naslove recenzije masaže.
Naime vjerujem da ima na ovom forumu dosta ljudi koji će možda preferirati dobru erotsku masažu ispred sexa i koji će doći na masažu pa se nadati sexu radije nego platiti direktno sex, zato otvaram ovu temu kao mjesto za stavljanje i DOBRIH i LOŠIH recenzija.

Što detaljnije to bolje.

Molio bih da ovdje nitko ne ostavlja komenta tipa "jel bio tko", "kakvo je tijelo" "može li se nešto više"
Odgovori podrške ili opovrgavanja ili dodavanja dodatnih informacija uz neki određeni oglas ili osobno iskustvo su dobrodošli

Svatko tko piše recenziju neka detaljno opiše sve što o tome zna, cijena, izgled, ponuda, lokacija, detalje tijeka masaže itd
nemojte zatrpavat temu nepotrebnim pitanjima, ovo je mjesto samo za detaljne recenzije

Zahvaljujem se i nadam se dobro odazivu :)
 
posljednja izmjena:
Odmah da započnem sa svojom recenzijom :)


Ručna masaža: 200kn
B2B: 300kn
S dvije: 500kn
Ne rade gole.
Ne može se prstenjačiti i slično.

prostor na kajzerici, ono što ti ona kaže je sljedećim riječima
Ja: "Što nudite?"
One: "200 ručna masaža, 300 kn b2b, 500 sa dvije"
Ja: "Je li b2b radite potpuno gole i sa jednom i kad je sa obe?"
One: "Da naravno gospodine, potpuno gole"

dođem tamo, dvoumim se uzeti sa jednom ili sa dvije, uđem i odlučim uzeti masažu s jednom, pita mene cura hoćeš s jednom ili s dvije, ja reko sa jednom, veli ona meni ali sa dvije vam je 500 to vam nije neka razlika, ja reko dobro ajde onda sa dvije, skinem se, operem se, veli mi ona odi lezi sad ćemo mi doć, legle one na kauč u dnevnoj, ja ležim u sobi i čekam, prođe tako negdje 5-10 minuta, dolaze one dvije, OBUČENE, i krenu me masirat, u tom trenu kažem ja čekaj malo jel nije dogovor da se skinete, vele mi joj pa znaš evo budemo se u topless, jedna veli ja se ne skidam skroz, druga veli ja baš sad ne mogu, dobro ajd nastavi se, diram po sisama, drkaju mi, plava mi da sisu da joj ližem (ajde bar nešto), nisu drkale ni 5 minuta već dolazi pitanje jel budeš uopće mogo svršit? ovo već traje, trebat ćeš se požurit, jedna se umori govori da je boli ruka, govori drugoj da nastavi, druga se žali da nemože niti ona, pa da prva ipak nastavi i tako se one prepiru kome će prije kurac ispast iz ruke.

Sve u svemu došao sam vrlo napaljen znajući da će me sad masirati dvije cure sa svojim golim tijelima, a ono što sam dobio je da za vrijeme dok mi drkaju komentiraju kak bi se mogle kasnije zaletit do arene jer jedna treba kupit uloške a druga bi si htjela pogledat neku vestu za zimu, a i cigara joj je ponestalo.

Preloše.
 

Ručna: 300kn
Ne radi gola.
Ne može se dirat međunožje.

Kada sam bio radila je u prostoru u španskom. Prostor je uredan i čist. Pomalo je bolesna na čistoću što je i sama rekla, došla je gledati da li sam opra ruke nakon što sam se popišao. Radi samo ručnu masažu, pri tome se skine u topless i spusti gaćice da bi se mogla dirati guza. Masaža nije loše, ali niti dobro.
Cura je zgodna, ona je na slikama, lijepo oblikovano tijelo. Dosta kratko drka, već nakon par minuta kaže da nastaviš sam dok ti ona pruži tijelo da je možeš dirati, ali dakle ne međunožje, sve ostalo da.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh