POŽEŠKO SLAVONSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuo sam za jednu sto radi po vikendicama u okolici . Radi inače u gradu u jednom dućanu .Zna tko kakvu iz pž?
Ja sam u Pozegi, do kraja mjeseca.. Pa ako imate da mi date nekakav kontakt!!!Čuo sam za jednu sto radi po vikendicama u okolici . Radi inače u gradu u jednom dućanu .
I ja sam zainteresiran.. Jos sam u Pz, 2 tjedna!!!Dali ima koja djevojka u pz za malo zabave
Može neki kontakt ili kako doći do nje?Čuo sam za jednu sto radi po vikendicama u okolici . Radi inače u gradu u jednom dućanu .
Možete dati kontakt za te sto znateJel ima netko broj od te što radi po vikendicama.... Znali netko neke tete iz Pž koje su uvijek raspoložene za sex, ali ne smatraju to poslom, znam za neke pa se javite u inbox ako vas zanima
Imas poruku pliz posalji brojJel ima netko broj od te što radi po vikendicama.... Znali netko neke tete iz Pž koje su uvijek raspoložene za sex, ali ne smatraju to poslom, znam za neke pa se javite u inbox ako vas zanima
Ne znam ni jednu iz pž, sb, dj koja radi za pare... Probaj citati sa razumjevanjem pa ces vidjeti da sam to i napisao... Znam tete koje vole sex za svoj gušt i ne naplacuju... Ako hoces javi se u inbox ako znas i ti neke da razmjenimo imena... Ili ti bas treba neka koja to radi za novce jer si nesposoban doc do pi*ke bez da platišDe to neki seronja i muljator,nema on nikakav ni broj niti je ista karao
Procitaj još jednom što sam napisao... Gdje piše da znam iz Pž koja radi za novce?Ne glumi frajera,jer lazes pisali smo u inbox i pitao sam te ako može kontakt, ili ces nas sam upoznati,nisi se udostojio ni odg toliko o tvojoj macho muskosti i priči velikog jebaca
nula bodova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|