Nedostupni
New member
Ima li itko ista novo od denise dame?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam joj pretplacen samo najvjerovatnije jos puno duze od vas svih I vec sam ju par puta dobro … , Upoznao ju i lijepo se ispricali, Isplatilo se trosit mada ne zalim jer je mala fakat dobra a i mlada je što je samo jos jedan + za menehttps://www.instagram.com/eeliza_sw?igsh=ZG1yNXg0NzNvdWg4&utm_source=qr
Vidim da pricate o ovoj Elizi, pretplatio sam se prije par dana pa evo mog iskustva - Cijena je okej za to sta se nudi, ima par golih slika a ima i teasova, Vecina dobrog se dodatno placa sto smatram da je sasvim okej jer u suprotnom takve cure nebi ni zarađivale, kupio par videa koji nisu ni skupi a dobro ga izdrko i sretan sam, Takoder sam vidio da radi i lajvove gdje se skida i tako to ali nisam imao jos vremena pogledati jedan do kraja , Ukratko top je i preporucujem svakom tko u dzepu ima vise od 6€ , jer se samo s pretplatom necete puno zabavljat
tako i treba da bude da si zarade, u suprotnom ni nebi imale zaraduHvala na odgovoru.
A većinom su sve takve, pogotovo ove mlađe
mala je napisala na ig da objavimo recenzije ovdje , Tako da svakako je dobra promocija, ja sam objavio svoj komentar tako da se zna da je dobra pa ko hoce neka ga dobro izdrka na sajtuSvi profili napravljeni danas i svi promoviraju tu elzu tesko tesko
I ja sam tek sad napravio acc tu zbog nje da dam recenziju, nisam ni znao da ovo postoji. Cinjenica je da je cura sasvim okejI tvoja fake recenzija je nebitna jer nemas ni 10 postova novi si clan niko ti ne vjeruje
Nista posebno, tu i tamo neki provokativni selfie i live malo prica u majici bez grudnjaka ali nista pametno. Treba nam tema o nasim poznatima koji nude subscription da ljudi ne bacaju pareKakav je sadržaj od Elle Dvornik ? je ima neko nešto ?
Uh kako sam je izjebo u tuzli
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|