One night stand (čitaj:katastrofa)

erosMAD13

Member
Trebam pomoć. Skratiti ću. Upoznao sam jednu curu u jednom zg klubu. Po svemu sudeći to je trebao biti ONS koji je trebao završiti sexom, ali nije. U mojem automobilu smo bili do rano ujutro i bilo je, po meni, divno. Puno poljubaca, puno pipkanja, intenzivno s moje i njene strane, ali nije bilo sexa. Dan nakon, još uvijek sve super - puno poruka s moje i njene strane. Ali, treći dan rekao sam jednu riječ koju neću ovdje spomenuti jer čak i internet ima uši...sve se na kraju sazna i vidi. Dakle. Od tada komunikacija je, mogu reći, jedna od najgorih komunikacija koje sam ikada imao iskusiti sa pripadnicom ženskog roda. Komunikacija počne sa "Kako si" i krene u neko drž/nedaj podjebavanje (oprostite na rječniku) gdje se ništa ne događa. Kao što ste skužili, razmijenili smo brojeve, ali komunikacija je postala katastrofa i čak je počelo, u neku ruku, "vrijeđanje" (ne znam kako bi se drugačije izrazio, nije baš vrijeđanje). Cura smišljava svaki mogući način ne naći se samnom, a kada joj ja kažem da mi nedostaje, loptica se predbacuje na mene.

S obzirom da sam ovdje na ovom forumu to puno govori o meni da očito nisam za vezu jer sam bio u odnosu sa dosta žena, ali to je moja borba i spreman sam s njom živjeti do groba.

Ali, jedno molim, tko god se javio...pomozite nekim savjetom.
Hvala.

Bro, život je prekratak da ga trošiš na takve ženske koje samo žele igrat igrice, nadmetati se nekim glupim pričama i izgovorima. Postoji jedna univerzalna istina, kad si curi napet, pa ona će zemlju preokrenuti da se vidi stobom, nać će svaki drugi dan 5 izgovora da se VIDI s tobom... Ja bih ju osobno pitao izravno, hoćemo na cugu da raspravimo što ćemo dalje bit, ili nećeš, nakon ovog ti se više neću javit odnosno blokirati ću te... Ali, ti radi po svom 👍

Bro, život je prekratak da ga trošiš na takve ženske koje samo žele igrat igrice, nadmetati se nekim glupim pričama i izgovorima. Postoji jedna univerzalna istina, kad si curi napet, pa ona će zemlju preokrenuti da se vidi stobom, nać će svaki drugi dan 5 izgovora da se VIDI s tobom... Ja bih ju osobno pitao izravno, hoćemo na cugu da raspravimo što ćemo dalje bit, ili nećeš, nakon ovog ti se više neću javit odnosno blokirati ću te... Ali, ti radi po svom 👍
Hvala ti na odgovoru.

amigo, htio si je pojebati prvu večer, drugu joj već šalješ da ti nedostaje, to ne ide tako. već samim time da si na forumu i da si bio s hrpom žena ne vidim problem da je ova sam jedna od, kako bi rekao Sanader idemo dalje. za par dana ćeš naći novu i ovu već zaboraviti

Stari moj, žene, a pogotove ove naše, i još ako su u nekim godinama, nude free sex jedino uz uvjet da ti njima budeš rješenje njihovih životnh problema. Nemoj puno žalit za sexom, uspio si doć, što Ameri kažu do druge baze, ko zna šta bi si natovario na leđa da si je pojebao, možda je i bolje da nisi uspio.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh