erosMAD13
Member
Trebam pomoć. Skratiti ću. Upoznao sam jednu curu u jednom zg klubu. Po svemu sudeći to je trebao biti ONS koji je trebao završiti sexom, ali nije. U mojem automobilu smo bili do rano ujutro i bilo je, po meni, divno. Puno poljubaca, puno pipkanja, intenzivno s moje i njene strane, ali nije bilo sexa. Dan nakon, još uvijek sve super - puno poruka s moje i njene strane. Ali, treći dan rekao sam jednu riječ koju neću ovdje spomenuti jer čak i internet ima uši...sve se na kraju sazna i vidi. Dakle. Od tada komunikacija je, mogu reći, jedna od najgorih komunikacija koje sam ikada imao iskusiti sa pripadnicom ženskog roda. Komunikacija počne sa "Kako si" i krene u neko drž/nedaj podjebavanje (oprostite na rječniku) gdje se ništa ne događa. Kao što ste skužili, razmijenili smo brojeve, ali komunikacija je postala katastrofa i čak je počelo, u neku ruku, "vrijeđanje" (ne znam kako bi se drugačije izrazio, nije baš vrijeđanje). Cura smišljava svaki mogući način ne naći se samnom, a kada joj ja kažem da mi nedostaje, loptica se predbacuje na mene.
S obzirom da sam ovdje na ovom forumu to puno govori o meni da očito nisam za vezu jer sam bio u odnosu sa dosta žena, ali to je moja borba i spreman sam s njom živjeti do groba.
Ali, jedno molim, tko god se javio...pomozite nekim savjetom.
Hvala.
S obzirom da sam ovdje na ovom forumu to puno govori o meni da očito nisam za vezu jer sam bio u odnosu sa dosta žena, ali to je moja borba i spreman sam s njom živjeti do groba.
Ali, jedno molim, tko god se javio...pomozite nekim savjetom.
Hvala.