Nosena roba

Evo da ne šaljem svima, evo i verifikacije da sam žensko:
2klvvqX.jpg

Radi li itko primopredaju od cura koje se bave time? Zanima me primopredaja na javnom mjestu naravno , ti meni paket ja tebi pare i tjt?

Ne... E sad, pitaj zašto... Zato što sam išla osobno kad sam tek počela prodavati (cca prije 2 godine)... Mislila sam ono, ajde... Bila sam nosila do lika u Trnsko... Zadnja zgrada u Trnskom sa lijeve strane (ako je tu pozdravljam ga). Lik me dočekao gol... ajde dobro... preda on meni lovu, ja njemu gaćice... a jel bi ja ušla unutra na kavu... :ROFLMAO::ROFLMAO: hvala bok... Drugi lik... Sopot. Nađemo se kod elektre... Jedva sam našla elektru onak... minijaturna kućica usred Sopota... dolazi lik... napravimo razmjenu... Ja ću na tramvaj (auto mi je bio na servisu)... Lik zamnom... Ja na tramvaj, on na tramvaj, ja siđem na Savskom mostu lik siđe... Ja uđem u drugi tramvaj lik uđe u drugi tramvaj... Onda sam počela vrištati pa je pobjegao van... Slučaj treći... Trg bana Jelačića... Napravim razmjenu, lik pita, jel bi ga htjela pomaziti u nekom haustoru i šapne - nemam gaće...

I onda kažeš ti bi osobno? Ne idem osobno... A posebno ne prvi puta... Možda se pojavim osobno tek nakon što ćeš uzimati gaćice nekoliko puta i to tek ako se budem osjećala sigurno... Sorry...

E i da... Svi su u porukama jaki i pišu ma ja sam ti normalan, običan zgodan momak od xx godina...
Eto i ja sam... Obična normalna cura koja je završila fakultet, ne radi u struci, prodaje odjeću i obuću iz hobija jer i sama ima neke druge fetiše pa ima i razumijevanja za to i najmanje što mi treba u životu je da mi do roditelja i prijatelja dođe da prodajem nošene gaćice (i slike sebe sa njima)... I da... Ne jebem se za pare - jer to je češći upit nego prodaja gaćica...

Btw, reklamiram se na još nekoliko stranih sajtova i 70% gaćica što prodam - prodajem strancima tako da su stranci koji dobiju vakumirane gaćice cca 6 dana nakon skidanja čak ozbiljniji kao kupci od nas balkanaca... Za njihove pojmove (a bome i za naše) prodajem ispod cijene...

Kad sam se već raspisala, da nastavim... Pitanje zašto lova prije slike da nosim odabrane gaćice? Zato što ne bi vjerovali koliko Balkanaca (puuuuno manje stranaca) traži sliku mace kao provjeru da sam žensko (nije dosta slika moje ruke kako drži trenutno vrijeme, njegov username). Isto, to sam bila radila na početku, ok, slikam se da nosim gaćice pa pošaljem... Malo se tipkamo... Lik me blokira, obriše razgovor, ne javlja se više... Što se dogodilo? Lik je žicao sliku, očito ga više pali da se tipka sa ženskom osobom i traži pravu žensku osobu sliku i nakon toga si izdrka i ode... Ne zanimaju ga gaćice...

Prije plaćanja:
1. Slika svih gaćica koje imam
2. Dokaz da sam žensko (ovdje sam čak javno sliku postala)

Poslije plaćanja:
1. Slika da nosim gaćice
2. Još 5 slika kakvih god želiš (ali isključivo bez lica)

Cijene:
1 dan = 15€
Svaki idući dan +5€ do petog dana

Troškove slanja bilogdje snosim ja.

Šaljem poštom, paketomatom, tiskom, boxnow, autobusom, ako si u ZG organiziram ti da dobiješ gaćice u roku pola sata od skidanja.

Uplata je na Paypal ili Aircash - zbog moje anonimnosti...

Ovo kuzim, stvarno kuzim i nabijem te bolesnike jer zbog njih mi koji bi ispostovali sve ne mozemo doci do te usluge. Opet ponavljam kuzim. Ma znam sve , narucivao sam i preko atw i pd , vjv znas te skracenice posto si u tome, ali nije mi to to. Evo ako se odlucis, sa STVARNO normalnim likom naci za primopredaju javi, rade platim domacim curama nego stranim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh