ZAGREB - Recenzije masaža

Jel možeš napisati recenziju za salon na Kvatriću ako si bio, u oglasu piše da rade tri cure, jedna je Barbara
 
Jel možeš napisati recenziju za salon na Kvatriću ako si bio, u oglasu piše da rade tri cure, jedna je Barbara
Inače izbjegavam salone. Idem kod cura solo, izbjegavam i one za koje znam da imaju pimpa. Vani, u državama gdje su saloni legalni, to je druga priča, kod nas je sve to shady, često nekvalitetno, higijena upitna, itd.
 
Kad sam krenuo s recenzijama da pridodam još koju danas dok imam volje pisati.


Dakle, ovo je recenzija za više njih, ne samo za jednu, ovaj oglas gore je samo pokazni, jer ih sve objavljuje isti oglašivač (Iksm, prije se zvao drugačije, ali uvijek je ista šema). Ima nekoliko cura i uglavnom koriste ista imena, ali znaju se povremeno i zamijeniti ili uopće ne napisati koja je na oglasu/broju. Lokacija je kod Parka Stara Trešnjevka. Radi se o salonu, obično su dvije cure u smjeni, nekad znaju biti i tri. Paze na to da se ne sretneš s drugim mušterijama. Cijena jako varira, od 200 do 600 vjeverica. Ne nude pušenje i/ili seks, iako sam prilično siguran da bi se jednu od njih dalo nagovoriti, no nisam pokušavao.

A sad, što se tiče usluge, krenimo od najgore.

Kia, crna cura, vitka, srednje visoka (možda oko 173-174 cm), u dobroj formi, za dvjesto do tristo vjeverica ti izdrka i to je to. Cura je negdje u kasnim tridesetima, rekao bih. Masaže nema, malo ti packa rukama po leđima i onda ti kaže da se okreneš i počne drkati, nikakav uvod, erotika nula, samo hoće da što prije svršiš da te se riješi. Ako hoćeš da se skine malo dodaš sto vjeverica, ako hoćeš da je skroz gola daš ukupno 500, onda je možeš i prstenjačiti. Što nije neki doživljaj jer joj je pička velika i dosta razvaljena. Ako to nekog pali, by all means, ali za te pare možete dobiti komplet kod solidne cure. Uglavnom, ja bih joj dao 1/5 i ne bih je preporučio nikome.

Alisa (doduše, s tim je bilo neke zabune jer su me masirale dvije cure na toj lokaciji koje sam zvao pod oglasom Alisa, i onda mi je ova druga, "prava" Alisa rekla da inače ona radi pod tim imenom i da je možda kolegica uletjela). Ako je to ta, znat ćete čim vam otvori vrata, ima crvenu (ili riđosmeđu) kosu, lijepo tijelo i prekrasan osmijeh. Iskreno vratio bih se kod nje samo zbog lica, jer je fakat lijepa kad se smije. Srednje je visoka i u dobroj formi, malčice niža od Kije. Rekao bih da ima nekih 35 godina. Rekla mi je da radi samo masaže, bez seksualnih usluga. Naplatila mi je 300 vjeverica. Masaža je bila ok, solidna, i drkanje je bilo stvarno dobro. Potrudila se oko toga i bila je dosta ugodna za razgovor. Rekla je da se može skinuti, ali nije mi to bilo napeto jer mi je odmah rekla da nema diranja. Na kraju je skinula grudnjak, to je bio lijep plus, ima lijepe sise, ne velike ali lijepe. Sve u svemu, dao bih joj 3,5/5 i preporučio bih je, samo za masažu, tih 300 vjevera.

Druga "Alisa" - zvao sam je pod tim oglasom, i znam da cura radi još tamo (radi već neko vrijeme, ali nemam pojma kako se oglašava; nekad su dvije cure pa piše samo dvije maserke a najčešće je, čini mi se, samo oglas s njezinom slikom i piše "Maserka nudi opuštajuće masaže u ugodnom i opustajucem ambijentu." Uglavnom, ima plavu kosu, kad sam ja bio imala je kraću kosu i povezanu, a na svim oglasima je ful duga - pretpostavljam da su slike stare. Cura je dosta mlada (rekao bih u ranim dvadesetima), voli pričati i ok, ugodno je društvo. Iste su cijene bile u početku kao i kod Kije, ali smo se dogovorili na kraju za 400 masažu, da je ona gola i da je mogu dirati gdje hoću. Može je se prstenjačiti kako ti paše, i okej je, ne prenemaže se uopće. Pričali smo o seksu generalno, što koga pali i tako to. Masaža je bila osrednja, iako se trudila, vidi se da je dosta nevješta u tome, a drkanje je isto bilo tako-tako. Onako, radi što joj kažeš, ali nije baš neka majstorica sama po sebi. Uglavnom, ponovio bih zbog solidnog prstenjačenja, ali za te pare ima i žena koje ti naprave super masažu + dobar oral. Tako da negdje 3,5/5.

Kod famozne Sindi nisam još bio, kaže ekipa da dobro masira i da ne radi ništa više. Ne znam, uvijek kad zovem, bude neka druga u "smjeni".

Jednom sam zvao "drugu Alisu" jer sam baš htio nju i na kraju mi je otvorila Kia. Kako sam bio napaljen, rekoh ajde, možda drugi put bude bolje, ali je drugi put bilo doslovce identično kao prvi put. Nula masaže, deset minuta nervoznog drkanja di sam se ja potrudio da svršim što prije i da prestane ta tortura.

Plus salona je što je uvijek neka od cura raspoloživa pa u njihovom radnom vremenu teško da ćeš naletjeti na gužvu. Plus je i što su maserke zgodne. Minus je što je salon, što je praktički salon za lošu masažu s drkanjem, i što su solo cure često bolje od ovak cura u kombinaciji. Skoro nijedna od njih nije radila body-to-body, iako sam čuo da se to promijenilo i da ga sad njih dvije nude. Ali ove koje su ga prije radile, radile su loše (druga "Alisa" je probala pa mi je rekla da se nikad nije spraksala u tome i da bi voljela i onda sam dobio popust jer kurca nije znala što radi).

Sve u svemu, rekao bih vam da radije odete drugdje. Ja sam bio više puta uglavnom jer nisam mogao dobiti termin kod ovih kod kojih idem češće a bio sam napaljen.
Prije su bili pod imenom Josena, i da Kia je uzas uzaseva s pecinom od pice Bilo je tu puno raznih cura. Samo s jednom imao sex ikada i to for free.
 
O njoj se već dosta pisalo, eto i moje potvrde stanja - vidim da su dosadašnji recenzenti bili pravedni prema iskustvu.


Bila je u Španskom, valjda još uvijek jest (prostor u kojem je slika je definitivno taj). Rekla mi je da traži novi prostor jer planira kao raditi i komplet, ali to je bilo davno, a vidim da novi prostor nije nabavila. Par sam puta nazvao da pitam pa se uvijek izmotavala da traži i da joj je sad ovo okej itd. Uglavnom, brijem da joj paše drkati za pare. Cura je lijepa, ima lijepo lice, mršavo, fit tijelo, male čvrste sise i guzu. Niža je do srednje visoka (možda 165-170 - bilo mi je teško procijeniti jer je nosila štikle). Masaža je stvarno bezveze, kao mazi ti leđa malo s jeftinim uljem dok na radiju trešte cajke. Da se pričati s njom iako malo brije na teorije zavjere i slične gluposti pa mi je to malo turnoff, jebiga. Sama je nudila, čak forsirala oral (s kondomom) jer ga kao (njezinim riječima) stvarno dobro radi. To je sto vjeverica više (od inicijalnih 300). Okej je oral, ali znam njih masu koje ga rade bolje. K tome mi oral s kondomom stvarno nije napet, pa po meni i ne vrijedi. Veliki minus je i to što razina odjeće jako ovisi o tome kako je raspoložena, nekad bude u čarapama i gaćicama, a nekad se skine. Diranja nema.

Uglavnom, po meni, ne isplati se. Prvi put bio i odbio oral. Drugi put se vratio da probam oral. Treći put se vratio jer mi je rekla da se kao priprema raditi sve, ali ispalo kurac od toga. To mi je bilo dosta. Da odluči raditi komplet, vratio bih se, jer ima tijelo baš kakvo mi se sviđa.
Definitvno bi mala bila top usluga za komplet. A ovako ti vjerujem na rijec i drugi su isto rekli i potvrdili.
 

O Loreni se već fakat puno pisalo. Cura je meni jako zgodna, nije previsoka, utegnuta, sportski tip, sise ne bi škodilo da su broj veće. Masaža je solidna i drkanje je okej. Cijena je prihvatljiva (bila je 300 vjeveraca, ali nisam bio već godinu dana pa je to možda skočilo kao i kod ostalih). Pitao sam je prvi put radi li išta više, rekla je da ne radi, kasnije nisam htio inzistirati. Vidio sam da neki pišu da se da dogovoriti - bilo bi dobro kad bi napisali konkretno da li se dogovoriti ili ne da, to bi fakat pomoglo. Recimo ja bih joj se definitivno vratio da radi makar oral. Masira gola i može je se umjereno dirati, maziti i to, ali nije mi dala da joj stavim prst. Rekla je odmah na početku sve što smijem i što ne smijem i toga sam se pridržavao, to mi je ok. Ako ima povlaštene uvjete za stalne, to bi bilo super, ali ne znam isplati li mi se potrošiti novaca dovoljno da dođem do tog statusa - niti je masaža toliko spektakularna niti je ona baš toliko zgodna da bih samo kod nje ostavljao novce. Ali, sve u svemu, kome je bitno da cura super izgleda - ona fakat super izgleda za maserku. Za godine malo laže, trideset ima definitivno, ali okej, izgleda jebeno. Lokacija je privatni stan na zapadu grada (negdje na međi Vrbana i Rudeša).

Jedino što ću joj fakat zamjeriti je što me dvaput ostavila da čekam. Dogovorili smo se u 15h, ja sam bio tamo u petnaest, rekla mi je joj sorry imam nekaj prije toga, mogu tek u 15.30, rekoh ok. I onda sam još petnaest min čekao prije nego je bila spremna. Tako i drugi put. To mi je ful neprofesionalno. Nadam se da se u tome popravila.
Lorena je jako lijepa i da, ne da nista vise od tog sto radi. Ja osobno nisam nigdje vidio da se s njom da,dogovoriti.
 
091 941 4986
Ako zelite provjereno top masazu od jako zgodne zene zovite
B2b 350 krznenih
Lokacija miramarska cesta
Rucni HE

Dogovor lagan, dodem tano prostor je bezveze ali to je i tako manje bitna stavka. Otvara crvenokosa slatkica udhes skines se legnes ona dode gola u sobu i krene, masaza osrednja, handjob odlican, sise savrsene, mozes ju dirati po pizdi al nema prstenjacenja, cijelokupni dojam 10/10
Zvao, mob isključen... ima li neki oglas da je malo popratim
 
Ja sam isto bio i mogu potvrditi da je cura super, od masaze , komunikacije i izgleda. Zanima me jel netko bio vise puta i je li moguce nesto vise nakon par puta ?
Ja sam bio kod nje više puta.. i prije nego je u Siget došla. Ništa više se sa njom dogovorit ne može.
Plus joj je što je zaista ugodna cura, a minus što je ustvari s vremenom digla cijene, a usluga joj je lošija. Ne smiješ ju taknut, dok je prije dopuštala. A i body joj je prije bio vrhunski, sada to više nije body već više obična masaža na strunjači...
 

Nije sa slike al je predivna mlada djevojka. I to je to. B2B pola sata 400. Izgled 5 usluga 0. Ona u gaćicama, smiješ ju dirati samo za sise. 5 minuta nekog glupog trljanja i 5 minuta lose drkice.
 

Nije sa slike al je predivna mlada djevojka. I to je to. B2B pola sata 400. Izgled 5 usluga 0. Ona u gaćicama, smiješ ju dirati samo za sise. 5 minuta nekog glupog trljanja i 5 minuta lose drkice.
Pa zato je plačko u naslovu oglasa
 
Ja sam bio kod nje više puta.. i prije nego je u Siget došla. Ništa više se sa njom dogovorit ne može.
Plus joj je što je zaista ugodna cura, a minus što je ustvari s vremenom digla cijene, a usluga joj je lošija. Ne smiješ ju taknut, dok je prije dopuštala. A i body joj je prije bio vrhunski, sada to više nije body već više obična masaža na strunjači...
Bas mi je zao citat ovo, jer realno meni se svidjela( ne gledam samo izgled), ali vidim da je maknula oglas ,imas broj?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh