ZAGREB - Recenzije masaža

Ja sam bio i da je baš takva katastrofa kao šta je kolega opisao, nije.
Nisam osjetio zadah kao prvo, sise vise, al ne baš do poda kao drugo, sise su baš velike, teško je očekivati da ne više.
 
Pozdrav, zanima me jel netko bio kod gospođe/gospodicne na masazi. Zanima me nuru masaza, pa ako netko ima iskustva nek napise. Inace nisam iz Zg, ali bi zapalio na jednu nuru, bas me zanima takvo iskustvo 😊
 

Prilozi

  • Screenshot_20201130_135403.jpg
    Screenshot_20201130_135403.jpg
    250,2 KB · Pregleda: 256
kad sam u njemackoj u profi salonu bio rezervirao nuru masazu, zenskica me odgovorila od nje. veli da je u osnovi ista kao uljna, samo nuru hladi i brzo se susi
 
Pozdrav, zanima me jel netko bio kod gospođe/gospodicne na masazi. Zanima me nuru masaza, pa ako netko ima iskustva nek napise. Inace nisam iz Zg, ali bi zapalio na jednu nuru, bas me zanima takvo iskustvo 😊
Bety
Jako dobra masaža na zračnom madracu . Maserka je potpuno gola . Bety ima oko 45 godina , malo jača žena , simpatična . Ima slatke psiće u stanu za ljubitelje životinja . Lagan dogovor , pošaljete mail i broj telefona s kojeg ćete nazvati , dogovorite termin , dobijete adresu , kad ste na mjestu u dogovoreno vrijeme, nazovete i dođete do stana .

Nuru tantric je drevni oblik erotične japanske masaže na vodootpornom madracu veličine 150x200, u kojoj žena sebe i svog partnera namaže bez mirisnim uljem ili lubrikantom, te zatim svojim tijelom klizi uz partnerovo. Osim što masaža intenzivira napaljenost i pruža osjećaj nevjerojatne intime, vizualno je jako uzbudljiva. Naravno uz sve to ide i oralno sa sretnim završetkom.

Moguće je dobiti i potpunu uslugu , klijent bira koji HE želi .

Vrijednosti masaže se kreću od 200 -450 , ovisno o vrsti masaže . Možete dobiti i masažu na stolu, zato je bitno naglasiti koji tip masaže želite da Bety pripremi opremu .

Ova žena definitivno zna što radi , nije bezvezno mazanje s uljem , nema glupavih pregovora i navlačenja oko želja i pozdrava , sve je jasno od samog početka do kraja .
 
posljednja izmjena:
Bok, planiram sad koji dan opet na masazu i HE. E sad, zadnja 2 puta ne bilo lose pa ovaj put idem na sigurno. Bitno mi je da masaza postoji i da je bar pol sata, a ne da me 5 minuta izmasira i bok. Izbor mi je za sad skracen na ove.
1. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/egzoticna-maserka-crnka-sa-slika-oglas-3459092 o njoj sam puno citao, svakakvih isustava ima al 200 kn pa ajde.
2. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/crnka-sa-slika-oglas-4443508 o ovoj neznam nista.
3. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-djevojka-oglas-3933578 isto neznam nista
4. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-1502647 neke dobre komentare sam vidio,zaboravio lolaciju i cijenu
5. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-crnka-oglas-4529347 isto nista.
Ako imate neku van popisa slobodno preporucite.
 
posljednja izmjena:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh