John wayne
New member
Zna netko sta o ovome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko naplacuje sta i jel lici bar na nesto?Bio
Inače radi u Puli
Radi sve sa zaštitnim i po dogovoru ne zajebe
Bio 2 puta i poć ću opet
Za koju to kažeš?500
Sise 5ice
Uredna i radi sve sa zaštitom
A jebi ga za ispraznit jaja ok
I mene ova zanima, bio netko?Bio netko? Iskustva?
mislim da ta isključivo masira, tj. nema orala ni sexa samo zlatne rukeI mene ova zanima, bio netko?
A znas kakva je izgledom? mozda se isplati oticimislim da ta isključivo masira, tj. nema orala ni sexa samo zlatne ruke
To je ova sa rastocina?Isplati se otic, znaci zena je srednjih 40tih sise silikoni zgodna u faci
Masaza je super i dugo traje, HE je slopy ali ako zelis sta drukcije reces kao i za outfit po zelji prije nastupa
Cijena 300 vjeverica
DaTo je ova sa rastocina?
Ova sa Rastočina je draga i ima samo HE ali ako imate curu ili ženu ne idite kod ove jer ona koristi neka usrana mirisna masna eterična ulja koja ne možete isprati sa sebe jednim tuširanjem i to još neko vrijeme mirišete kao lavanda ili šta ja znam koji miris ona koristi.To je ova sa rastocina?
jel imas slike? da probas mozda google image search?Pozdrav,pitanje za ekipu iz Istre,nije bas vezano za temu ali mozda bude korisno..na Tinderu mi je izbacilo neku milfaru iz Češke piše da je u Medulinu..slike izgledaju prave al su dosta eksplicitne pa kontam ili zenska trazi klijentelu ili je fejk pa se netko dobro zajebava..zna li netko nesto?
A nemam,nismo pricali jos cekam odg,samo ove sta je stavila na profil proguglo sam al ne izbacuje nistajel imas slike? da probas mozda google image search?
A da li ima neki outfit, dal je gola ili klasik? Da li ju mozes dirati?Ova sa Rastočina je draga i ima samo HE ali ako imate curu ili ženu ne idite kod ove jer ona koristi neka usrana mirisna masna eterična ulja koja ne možete isprati sa sebe jednim tuširanjem i to još neko vrijeme mirišete kao lavanda ili šta ja znam koji miris ona koristi.
Koji outfit je imala kod tebe?Isplati se otic, znaci zena je srednjih 40tih sise silikoni zgodna u faci
Masaza je super i dugo traje, HE je slopy ali ako zelis sta drukcije reces kao i za outfit po zelji prije nastupa
Cijena 300 vjeverica
Moze se dirat po guzi i pici..jel o.k?isao biSamostojece carape i štikle, toples sa novim silikonima koje je sad nedavno napravila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|