Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da daTo ona iz Dubrave
A na koji nick na smokvi saljes lani s pocetka god je imala nick majalena6969, poslje ih je poromjenila nekoliko ali nisam obracao paznju, zadnje sam njene slike vidio kod nicka hopacupauktevetu, ali traze samo par, dal je ona s nekim ili netko koristu njene slike... neznam, ne javlja se od 4 mj ove god na mob i taj br se ne koristi....Jel ih se netko sjeca?bili su na smokvi,bio par puta kod njih.sad kad saljem mail,nema odgovora
Crnka, tetovirana,? Bio se jednom nasao n parkingu od ja mislim Kauflanda u Dubravi, ako je to taTo ona iz Dubrave
NijeCrnka, tetovirana,? Bio se jednom nasao n parkingu od ja mislim Kauflanda u Dubravi, ako je to ta
Meni je odgovorila na poruku i rekla da nije više u toj priči..Što god to značilo..A na koji nick na smokvi saljes lani s pocetka god je imala nick majalena6969, poslje ih je poromjenila nekoliko ali nisam obracao paznju, zadnje sam njene slike vidio kod nicka hopacupauktevetu, ali traze samo par, dal je ona s nekim ili netko koristu njene slike... neznam, ne javlja se od 4 mj ove god na mob i taj br se ne koristi....
Nema povratka čini mi se..Što smo kod nje igrali,odigrali smoNije u paru s tim na smokvi ili nije vise solo?....Kako smo i isli kod nje...
Ako mozes raspitaj se, cim zeli komunicirat s tobom, mozda je blagdanskog raspoloženja, pa cemo bit povratak "otpisanih"!.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|