Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ZETu nema kondukterkiŠta s njima ? U Zet-u ?
Ona je vozačica i navodno udataOma ona plava milfara sa pušačkim usnama kaj je bila u novinama!
a nisam znao za ovu. To je kontrolorka a ne kondukterka to više ne postoji. Kaj se ta udara provjereno?DAN S KONTROLORKOM ZETA: 'Umjesto karata iz džepa znaju izvaditi odvijač ili nož, a penzioneri su puno gori od srednjoškolaca' - Zagreb.info
Mila Vidović (53) u ZET-u je zaposlena već 35 godina, počela je kao zaštitarka, a posljednjih 18 godina radi kao kontrolorka karata. Proveli smo jedan dan s njom u službi i uvjerili se s kakvim se sve izazovima Mila susretne tijekom svog radnog dana. Njena smjena započinje svako jutro u 6 sati...www.zagreb.info
Ma nee udara se ali je dobraa nisam znao za ovu. To je kontrolorka a ne kondukterka to više ne postoji. Kaj se ta udara provjereno?
Ja sam mislio da ti zbog udaranja se interesirašMa nee udara se ali je dobra
Pa opalio bi ja nju daleko od toga! Ali nemam informacije da se lupa sa bilo kimJa sam mislio da ti zbog udaranja se interesiraš
Kaj ina mlađa plava iliOna vozačica se navodno kreše
Kaj udala se pa neda više iliDa ona mlađa kaj je vozila tramvaj djeda Mraza. Kažu udala se pa...............
E to bi i ja volio znatiKaj udala se pa neda više ili
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|