Roko2019
Active member
Kim, Riba de luxe, habibi😎
Ja sam habibi, a tvoje ponašanje neka bude lux. Nazovi za dog. Brineta, četvorka, duga smeđa kosa, lijepa u licu,…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni...Uzas bar meni
Zbog čega užas? Možeš li malo objasniti?Uzas bar meni
Tebi mogu samo rec hajduk zivi vjecno hahaZbog čega užas? Možeš li malo objasniti?
Jos i srpkinja? Haha kakav likmeni je rekla da ne može svršatak u usta kad sam nazvao, pa nisam išao. ako je kurva i još srpkinja, glupo mi je platiti, a kao dama ne da u usta. radije odem onda kod crne pantere gdje je jeftinije i da u usta!
Neka on živi vječno ali neče nikad osvojiti prvenstvo.Tebi mogu samo rec hajduk zivi vjecno haha
Kad smo već na toj temi, osvojit će i prije nego što ti misliš...hahaha...malo šale da se ne ljutiš, a i nemaš zašto. Osvojit će čim se očisti još ovo kaljuže što je ostalo iza kulturnog Međugorca i čim vam 5 ili 6 ili čak više klubova prestane popuštati. Znači čim bude pošteno, a to ti je skoro...aj zivija ti meni i gustaj u temama, a ne teme ćemo na drugo misao.Neka on živi vječno ali neče nikad osvojiti prvenstvo.
https://www.google.com/amp/s/www.ve...red-njega-je-samo-momcad-iz-kostarike-1673836Kad smo već na toj temi, osvojit će i prije nego što ti misliš...hahaha...malo šale da se ne ljutiš, a i nemaš zašto. Osvojit će čim se očisti još ovo kaljuže što je ostalo iza kulturnog Međugorca i čim vam 5 ili 6 ili čak više klubova prestane popuštati. Znači čim bude pošteno, a to ti je skoro...aj zivija ti meni i gustaj u temama, a ne teme ćemo na drugo misao.
Odgovorit ću ti u pp.https://www.google.com/amp/s/www.ve...red-njega-je-samo-momcad-iz-kostarike-1673836
Hajduk mi je bio drag klub, cak sam se ko dijete rasplakao kad je ispao od onog legendarnog ajaxa koji je osvojio lp.
Kad vidim u kaj su se dns pretvorili, kmecanje na najjace. Ukralo, mamic, suci, lokomotiva, rijeka. I onda dodje europa i ispada se od velikana dila gori, debrecen, ma nisam ni upamtio imena svih tih velikana koji su ih izbacivali prije gospe. Njih ne mozete dobiti, a zelite osvojiti prvenstvo?
Sjetimo se i kako su placali za posteno sudjenje. Sami ste si krivi kaj niste 18 godina osvojili ligu (koju vam je donio purger Kranjcar) i dok god kmecite mamic ovo ono, nema vam napretka.
A kaj je najtuznije, talentirani ste za sport, da imate sposobne ljude, dns bio npr boban ili modric, bili legende hajduka. Ali ne, ukralo, necete na more i ostalo, a hrpa nesposobnjakovica u klubu. Gadite se svim normalnim ljubiteljima nogometa.
I zahvali dinamu na nekakvom koeficijentu koji imamo u europi, inace bi kretali od 8 pretkola za ligu uefe.
Jok, Manolić živi vječnoTebi mogu samo rec hajduk zivi vjecno haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|