Ne ići katastrofa. Ruzna... male sise ... Tijelo nikakvo ... Narkomanka. prek tel jedna cijena a kad dodes veća... I onda spike da radi za nekog da se ona odriče svog dijela bla bla bla... Narkomanske fore. Počela pušit al ono katastrofa.. reko daj ti meni moje novce ajti bok. I onda počela krnjat kak ce zvat makroa... Reko ajde dobit ćeš i ti i on po lampi. Ja sjeo i čekam. Ajde zovi kaj čekaš... Haha... Vratila pare i ode ja...
Evo vam recenzija od Ent29 , za ovu curu :
Leticija, Laura, tako nekako 0981895741 je bio broj.
Oglas je uklonjen, ali mislim da će se mala vratiti opet. Čini mi se da se već i ranije oglašavala na plavom.
Sitna nježna plavuša ravne duge kose, vrlo vitka, jako male sise kao u curice od 11g, glatka lijepa pica, duge noge i zgodno lice.
Mala je izgledom sasvim zgodna, jedino je kvare tetovaže. Ja mrzim tetovaže. Pitao sam je da li je to neki oblik samokažnjavanja. Odgvorila mi je da ima napisano ime bivšeg dečka i da je bila mlada i glupava. To izgleda kao kad se potpišeš nekome na gips. Najveća nedovršena tetovaža joj je na donjem dijelu trbuh skoro do venerinog brijega. Tko je bio znati će.
Krenula je s pušenjem bez i bilo je dobro, ali kratko, pa smo odmah prešli na stvar u par poza. Jako je uska. Htio sam je lizati, ali nije dala. Kaže da joj to smeta, a onda krene "gratati mandu" dok je jebem. Odmah sam joj rekao da fulira, pa je rekla da će dati picu na liz drugi put. Sve u svemu, nije mi dala sve što sam tražio, ali je bilo zadovoljavajuće. To je prednost koju imaju mlade i slatke. I da, navodno ima nekog kome daje pola zarade.
cifra je bila 400/700 preko telefona, ali kad sam stigao tražila je 450. Dao bih joj, ali baš nisam imao sitnog, pa je ostalo na 400. Toliko i vrijedi.
Prostor je iznajmljen apartman, novo uređen. Ručnika baš nije bilo, odnosno nisam baš bio siguran da nisu bili korišteni. Htio sam je čak i ponoviti, međutim nisam stigao. Mislim da nije bila dulje od tjedan dana u Zg.
Moj osvrt kao Moderatora nije bitan jer želim biti objektivan .
Po meni je istina negdje u sredini , cura nije ružna , ne znam da li je narkomanka , nisam ju testirao na opijate . Ne vjerujem da ima makroa . Vrijednosti su tu negdje , uvijek se pogađate kod dolaska .
Budimo realni .