Pozz ekipa! Nedavno san naisa na stranicu https://www.jadranmoon.com gdje se kao stavljaju sex oglasi. No izgleda mi prelose i fake opcenito. Jel itko od vas bia na stranici, kakva iskustva da podjeli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz ekipa! Nedavno san naisa na stranicu https://www.jadranmoon.com gdje se kao stavljaju sex oglasi. No izgleda mi prelose i fake opcenito. Jel itko od vas bia na stranici, kakva iskustva da podjeli?
Koje su dobre i realne stranice ako moze preporukaDa, pretpostavlja san, no zanimalo me da li je neko bia prije na stranici. Ko god je radia stranicu prelose je napravia, al bas ono prelose ahhaha
Bio sam ja ali 0 bodovaPozz ekipa! Nedavno san naisa na stranicu https://www.jadranmoon.com gdje se kao stavljaju sex oglasi. No izgleda mi prelose i fake opcenito. Jel itko od vas bia na stranici, kakva iskustva da podjeli?
Ja san dosad bia na smokvi, nista posebno, previse laznjaka po mom misljenju. Ima i tema vamo na forumu o smokvi, nisu ni drugi bas odusevljeni smokvon kolko citan . Kako san trazia zamjenu za smokvu naisa san vamo(ljubavni-oglasnik.net), erodate i Jadranmoon. Erodate mi se cini ok, al doslovno san 2 tjedna tamoKoje su dobre i realne stranice ako moze preporuka
Ja san dosad bia na smokvi, nista posebno, previse laznjaka po mom misljenju. Ima i tema vamo na forumu o smokvi, nisu ni drugi bas odusevljeni smokvon kolko citan . Kako san trazia zamjenu za smokvu naisa san vamo(ljubavni-oglasnik.net), erodate i Jadranmoon. Erodate mi se cini ok, al doslovno san 2 tjedna tamo
Nasa san se par puta, ok je bilo. No inace previse zivaca a i para ode tijekon koristenja smokve, a malo se dobije zauzvratJesi imo kakvog uspjeha?
Samo pod opciju besplatno se zna naci stvarna osoba. Pdo ostalr rubrike avanture, veze ne jer su to botovi.Bio na stranici ljubavne tajne t.j www.jadrannmon.com skoro dvije god.Potrošio nekoliko tisuća kuna na skupe poruke ali to mi je škola.Kliknuo sam sa oko 40 žena od toga sa njih dvadesetak sam dogovorio sastanak u gradu Zagrebu no sve bezuspješno.Nakon što se nisu pojavile na zadanoj lokaciji ,počela su razna izmotavanja od toga kao mene je strah ,imala sam smrtni slućaj pa nisam mogla doči od muljanja da me ćekala na dogovorenom mjestu (LAŽ) i optužila me da sam ja taj koji se nije pojavio i razno razne druge priće.S jednom sam full kliknuo i još se povremeno dopisujemo i mislim da cura ima stvaran profil spada pod one koji traže dugotrajnu vezu.Sve što je pisala je istina što joj se događalo u privatnom životu jer je bilo u novinama a i našao sam sliku nje i obitelj na fejsu.Da ima 90 % lažnih profila po mojoj procijeni.Nadam se da sam bar malo pomogao.
Jadranmonn je čista prevara. Garantiram. Smokva ima svega i svačega, ali i stvarnih likova. Dav susreta i nakon toga poduža druženja sam imao preko Smokve.Jesi imo kakvog uspjeha?
to samo budale ne znaju.. i pokusavaju tamoLjudi, jadranmoon i slične stranice su sve isti provider, ista lažna firma koja zapošljava animatorice da vam uzimaju pare, nisu nižene u pitanju, više puta nego bogovi koji uzimaju grdu lovu. Žene su predobre da bi to bila istina a ne znam i volio bi čuti ženska iskustva jer muški su izgleda najveće budale. Kad sam već uložio išao sam toliko daleka da sam išao provocirati i dotični ili dotična su krenuli sa psovkama sličnim sa,o će Jugoslavenima a od bijesa zaborave s kog su vam profila pisali pa vam spominju stvari koje ste spominjali drugim profilima, znači, ili su svi na istom mjestu, ili su jedna osoba, više profila…
uglavnom, tražim način da se javno objavi prevara jer je Milijunski biznis u pitanju…
čuvajte se!
Ne bih ljude nazivao budalama jer svatko je budala u skladu sa svojom inteligencijom, prije bi to nazvao naivcem, jer svatko može ispasti naivac poneki put u životu…to samo budale ne znaju.. i pokusavaju tamo
K tome… na početku se stranice vrti reklama za Seeking a nema prevelike razlikeNe bih ljude nazivao budalama jer svatko je budala u skladu sa svojom inteligencijom, prije bi to nazvao naivcem, jer svatko može ispasti naivac poneki put u životu…
Da slažem se s tobom, brdo lažnih profila. Ali u rubrici besplatno sam uspio nedavno u vrlo kratkom vremenu dobiti mail kontakt od jedne a druga me je tražila broj i nastavili komunicirati preko whatsapp-a. S oba dvije si kliknuo na prvu ali kada su poslale svoje slike jednostavno nije ono što sam tražio, jednostavno nisu moj tip osobe, koje bih me privukle, te sam bez obzira što smo kliknuli na prvu prekinuto dopisivanje. Žena me jednostavno mora fizički privući jel mi je to važno za dalje.Ljudi, jadranmoon i slične stranice su sve isti provider, ista lažna firma koja zapošljava animatorice da vam uzimaju pare, nisu nižene u pitanju, više puta nego bogovi koji uzimaju grdu lovu. Žene su predobre da bi to bila istina a ne znam i volio bi čuti ženska iskustva jer muški su izgleda najveće budale. Kad sam već uložio išao sam toliko daleka da sam išao provocirati i dotični ili dotična su krenuli sa psovkama sličnim sa,o će Jugoslavenima a od bijesa zaborave s kog su vam profila pisali pa vam spominju stvari koje ste spominjali drugim profilima, znači, ili su svi na istom mjestu, ili su jedna osoba, više profila…
uglavnom, tražim način da se javno objavi prevara jer je Milijunski biznis u pitanju…
čuvajte se!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|