Istinite priče: Bull - pokoravanje para

champion40vz

New member
Ne radim to često, ali napravio sam nekoliko puta oglas u rubrici "muška osoba traži par". U oglasu sam napisao nekoliko osnovnih stvari i što očekujem od tog para. Kao i uvijek bilo je jako glupih javljanja i ljubomornih poruka, no shvatiš da jednostavno ljudi su takvi i ignoriraš to.
Bilo je od brda poruka i nekoliko zanimljivih javljanja na koja sam i odgovorio. I jedan par je privukao moju pažnju, zapravo se njihovo razmišljanje u svakome segmentu poklapalo sa mojim.
"Mi smo par Ana i Ivan, koji traži dominantnog ljubavnika za suprugu brinetu i koji zna šta je rogonja, a granice određuješ ti." (njihova stvarna imena sam promijenio).

Moj odgovor je uslijedio
Bok Ana, volio bih se igrati s tobom i ovladati vama kao parom, a posebno tvojim suprugom. Dominantna sam i mogu biti vrlo strog. Imam dobro iskustvo i mrzim one koji mi oduzimaju vrijeme, pa ako si jedna od njih, izbriši ovu poruku i nemoj me više kontaktirati. No, ako si ozbiljna, pokaži mi svoju sliku, Robert.

Odgovora nije bilo i zaboravio sam na sve to. Nije bilo važno ako nisu ozbiljni, uvijek volim pričekati i vidjeti što će se dogoditi, ali nakon par dana i beskrajnih poruka od muškaraca sa svih strana odlučila mi je poslati svoju fotografiju. Odlučili su prvo razgovarati sa mnom online, ali suprugu nije bilo dopušteno svjedočiti razgovorima.

Čavrljali smo satima nekoliko dana za redom. Od nje sam saznao puno toga o njoj i nejzinom suprugu.
Rekla mi je da već nekoliko godina pričaju o swinganju i često to koriste u svojim intimnim igricama. Nju je uzbuđivala ta ideja, ali to je bilo sve do nedavno. U braku su deset godina i njihov zajednički život je bio odličan. Imali su dobre poslove i novac za trošenje.
Sebe je opisala kao brinetu, ima 38 godina, atraktivna i čvrste građe i mogli bi ju zamijeniti za neku 20-godišnjakinju. Također da je vrlo dominantna u spavaćoj sobi, što odgovara njezinom suprugu, jer je pokoran. Dominirala bi ga cijelu noć, ako bi bila raspoložena i nije se radilo samo o seksu. Dopuštala mu je da joj liže nožne prste dok je razgovarala sa svojom frendicom na telefon, prala suđe gola, čistila auto sa stezaljkama za bradavice i čepom u stražnjici.
Moglo se osjetiti da Ivan voli biti njezin rob u njihovom seksualnom životu. Ali kada je riječ o svakodnevnim aktivnostima, bili su ravnopravni. On je dugo čitao priče o rogonjama i razgovarao su o tome, ali kada su pričali o swinganju, Ivan je zapravo pričao o rogonjama, a ona o trojcu.
Neku večer joj je spomenu o tome kako bi bilo zgodno vidjeti je s drugim muškarcem. Kako će on biti rogonja, prisiljen gledati ih i služiti im. Ali ovaj put je bilo nešto drugačije, obično je koristila njegovu fantaziju o rogonji kao način za početak njihove večeri, ako on počne pričati o tome, ali tu večer je htjela da ode na internet i pronađe joj dobre priče za čitanje. Nije mu trebalo dugo da isprinta svoje omiljene priče i da joj to donese. Rekla mu je, dok ih ona bude čitala, on mora pospremiti sve nakon večere, naravno gol.
Kad je završio spremanje, vratio se u njihov dnevni boravak. Priznala mu je da je priče uzbuđuju i da želi saznati više, pa je otišla do računala i rekla mu da ide spavati, te da će razgovarat o tome ujutro. Vjerojatno je očekivao više, napisala je, ali za sada je to bilo sve.
Sljedeće jutro mu je rekla da je odlučila javiti se na neke oglase i vidjeti što će od toga ispasti. Tako je slučajno došla i do mog oglasa.
Konačno jednog dana odlučili smo naći se i vidjeti što će se dogoditi. Sljedeći petak smo dogovorili sastanak u obližnjem baru i njezin suprug će tamo ići s njom.

Sve se to zahuktavalo, osjetio sam da su nervozni, ali istovremeno i uzbuđeni. Što će se dogoditi? Vrijeme je prolazilo i konačno je stigao veliki dan. Suprug se vratio s posla i ona mi je javila da se već sprema. Trebali smo se naći u 8 sati i osjetio sam da je i ona nervozna. Rekao sam joj "Sad bi bilo dobro vrijeme da odustaneš". Pitao sam je: "Želite li to nastaviti". Odgovorila je na poruku: "Oboje smo nervozni, ali istovremeno i uzbuđeni". Sljedeća poruka: "Ne želimo odustati". Još jedna poruka sa smješkom. I još jedna poruka: "Želimo se sastati s tobom i vidjeti kako će stvari ići".

Bilo je pola sata vožnje od moje kuće i kad sam stigao sjeo sam na samljeni separe i poslao im gdj se točno nalazim u tom baru. Glede da do tada nismo razmijenili slike lica poslao sma i opis kako sam obučen i kako bi me mogli prepoznati, ali ako će biti problema mogu me i nazvati. Kada su stigli vidjelo se da su to oni, malo nervozni i nespretni. Ana je bila ljepša nego što sam očekivao. Pozvao sam ih za svoj stol i naručio nam piće. Rekao sam im koliko imam godina godina i da živim blizu ovog mjesta. Rekao sam ima da se viđam s parovima već nekoliko godine i da se moj posljednji upravo preselio van Hrvatske. "Odlično sam se zabavljao s njima i imam predivne uspomene na njih", rekao sam iskreno s osmijehom na licu.

Sjeli su kraj mene, uzeli piće i počeli smo razgovarati. Ana je sebi uzela bijelo vino, a Ivan samo bocu Coca Cole jer je bio zadužen za vozača te večeri.Rekao sam im čime se bavim i da imam vlastitu tvrtku, te da sam se dobro se snašao u posljednjih nekoliko godina.
Razgovor je tekao tečno.
"Dakle, što očekuješ od ovoga?“, iznenada sam upitao Ivana. "Pa", promucao je. "Maštam o tome da sam rogonja", tiho sam se nadovezao: "Znam, ali biti rogonja je jedno, a biti pokoran rogonja je drugo", dodao sam. Vidio sam da mu je neugodno sjediti tamo i razgovarati o svojoj fantaziji s strancem. "Pokoran sam", rekao je gledajući u stol. Pogledao sam Anu: "Tvoja supruga je prava ljepotica. Želiš li da je pojebem?".
Ovo je bilo previše izravno za njega i pocrvenio je, a Ana je to primijetila i hihotala se. "Odgovori, dečko", naredio sam mu. "Da"“, rekao je i osvrnuo se oko sebe da vidi je li ga itko čuo. Vjerojatno je pomislio, nitko. "Kad mi odgovoraraš, reci: 'Da, gospodine'. Razumiješ?“. "Da, gospodine", odmah je odgovorio. "Dobro, sada Ana, znam što želiš, a sada mi treba odgovor od vas dvoje.", "Hoćete li biti moj pokoran par?" "Da, gospodine", odgovorila je supruga i pogledala Ivana. Bio je zapanjen, izjavom supruge da želi biti pokorna? Nije mogao vjerovati. Ali njoj sam vidio na licu da mi želi biti pokorna. "Dobro, Ana, sada idi u ženski WC i skini gaćice", naredio sam joj. Ana se ispričala i otišla. "Znaš, dečko. Uvijek me iznenadi kad muškarac želi da mu drugi jebu ženu. Ali ne žalim se", rekao sam mu i nasmiješio se. "Ali nakon nekog vremena dosadi ti samo jebati je. Treba ti više, a ja sam svoje vještine razvio posljednjih nekoliko godina i to ću demonstrirati na vas dvoje. Bit ćete moji robovi, spremni služiti kad god vas želim, radeći sve što vam naredim. To je dogovor. Razgovarali smo o ovome tvoja supruga i ja i ona u potpunosti razumije moje potrebe. Nadam se da nećete biti problem." Koliko ja razumijem, pokoran si i čistiš kuću gol, imaš analne čepiće dok čistiš auto i još mnogo toga. Dakle, pokoran si svojoj ženi. I dalje ćeš joj biti pokoran. Jedina promjena je da si sada pokoran i meni. Razumiješ?" Trebalo mu je neko vrijeme da to shvati, ali je kimnuo glavom i rekao. "Da, gospodine." Istovremeno s tim što ga je ovaj govor uplašio, vidno je bio uzbuđen. Ana se vratila iz WCa. Sjela je i pružila mi gaćice, očito uplašena da bi je drugi mogli vidjeti, pružila mi ih je i brzo sjela ne osvrćući se. Pružio sam njezine gaćice Ivanu: "Sada idi u muški WC i obuci ih", glasio je zahtjev. Bio je iznenađen, ali znao sam da je to način na koji se uspostavlja dominacija. Ustao je, stavio gaćice u džep i otišao ravno u mušku WC. U trenutku kad je odlazio stavio sam ruku na njezino koljeno i pomaknuo haljinu dok je on prolazio kraj nas. Dok se je vratio mi smo već nestali, i gledajući naokolo pronašao nas je na izlazu i krenuo za nama. Rekao sam mu da nas odveze kući.
(... nastavlja se)

"Mužiću, imaš zadatak ujutro. Prije svega, ne smiješ čistiti lice. Moja sperma će ti se osušiti na licu. Možeš je razmazati, ali ne i očistiti, je li to jasno?" "Da, gospodine", rekao je kušajući moju spermu dok je otvarao usta. "Dobro. Volim dobar doručak. Dakle, ujutro ćeš prošetati do najbliže trgovine. Donesi mi svježi kruh i skuhaj kavu kad se vratiš. Onda, kad sve bude spremno, smiješ ući u spavaću sobu da nas probudiš. Ne prije."

Ovo je trebala biti duga noć. U mom planu nije bilo scenarija u kojem bi Ivan svršio zato je tako morao otići na spavanje. Tada sam ustao i iz džepa sam izvadio mobitel. "Sada želim sliku svog para." Ivan se htio usprotiviti, ali bio sam brži i uslikao oboje, ženu golu na podu, a njega s licem prekrivenim spermom.

Ana i ja smo sjeli na stražnje sjedalo i čim skrenuli, bili smo jedno preko drugoga. Vidio sam Ivana da namjesta retrovizor da bih mogao vidjeti. Ljubila me je cijeloga, a ja sam se počeo igrati s njezinim sisama, vadeći ih iz majice, i bile su otkrivene dok sam ju počeo štipati po bradavicama. Drugu ruku sam joj stavio među noge. Zatvorila je oči, uživajući u u dodirima moje ruke posvuda po sebi. Nakon nekog vremena stavila je ruku na moje bedro, polako se pomičući i trljajući mi kurac kroz hlače. Sisao sam joj bradavicu i snažno joj prstima dirao pičku. Uživala je u tome. Kurac mi je bio toliko tvrd da bi eksplodirao samo jednim njezinim dodirom.

Kad smo konačno stigli, do njihove kuće vidjelo se da se boji da će nas susjed vidjeti kako se Ana i ja držimo za ruke poput napaljenih tinejdžera dok ulazimo unutra. Pogledao sam ga i bilo mu je lakše kada nikog nije vidio u blizini tko bi mogao svjedočiti ovom čudnom scenariju. Kad smo ušli unutra, rekao sam mu da nam donesem piće. Kada je otišao prema kuhinju, Ana je klakla na koljena, otvorila moj šlic izvadila krac i počela ga sisati, i to je bio prizor koji je Ivan zatekao kada se vratio sa tri piva. Svoju prekrasnu suprugu na koljenima kako sisa kurac do prije nekoliko sati nepoznatom strancu. Samo je stajao tamo ukočen, gledajući svoju prekrasnu ženu na koljenima ispred mene. Bila je poput gladne kujice, srkala je moj kurac dok sam se ja izležavao i opuštao. Dao sam mu priliku da priđem s pivom i dok nam se približavao, uzeo sam joj glavu i pomicao je gore-dolje, jebao sam mu njegovu predivnu suprugu u usta pred njim. "Sviđa ti se to, zar ne?" rekao sam joj dak sam je pomicao sve brže i brže. Pošto nije bilo odgovora maknuo sam njezina usta sa mog kurca. "Odgovori mi, droljo." "Da, gospodine, volim to", rekla je dok je oblizivala svoje seksi usne. "A sada se skini da mogu poševiti tvoju udanu pičku, a ti, dečko, sjedni i ušuti." Bio je zapanjen. "Da, gospodine", bilo je sve što je mogao izustiti. Ana se jako brzo skinula i kleknula pred mene. Nekoliko puta sam ju snažno udario po guzi, a ona je zastenjala. Polako sam se skinuo dok sam je zaobilazio u klečećem položaju usred njihove blagovaonice. Vjerojatno je nikad prije nije vidio takvu. "Želiš da te pojebem?" upitao sam je i odmah je rekla "Da, gospodine". "Želiš da ti pojebem ženu, Ivane?" "Da, gospodine", odgovorio je odmah, a kurac mu se nadimao ispod traperica. "Dobro", rekao sam. "Moli me." Nije znao što bi rekao. Jer je bio uzbuđen, ali istovremeno i pomalo uplašen. Moj dominantan i oštar ton bio je drugačiji od muškarca kojeg su upoznali u baru. Ali njegovo uzbuđenje zbog scenarija bilo je preveliko, i njegova je supruga stvarno uživala. Pa su me počeo moliti. "Molim te, gospodine, pojebi moju prekrasnu ženu", rekao je, osjećajući se stvarno poniženo. "Tako jadno", rekao sam sa osmjehom na licu.

Prišao sam joj je i polako počeo umetati kurac u njezinu vlažnu pičku. Počela je stenjati čim sam ju dodirnuo. Bila je toliko uzbuđena i istovremeno tako vruća.

Isprva sam ju polako počeo jebati. Govorio joj koliko je dobra u jebanju. "Prilično si uska, droljice. Je li ti muž tako malen?" "Jest, puno manji od tebe, gospodine", rekla je. Vjerojatno te to iznenadilo; vjerojatno se nikad nije žalila na tvoj kurac. Pogledao sam ga i nasmiješio se. "Vidiš, sada kada je probala drugoga, neće se vratiti po tvoj mali kurac." Počeo sam se kretati brže i što sam brže išao, zvukovi njegove žene postajali su sve glasniji. Ivan je samo sjedio sastrane s erekcijom, nije se smio dirati i mogao je smao gledati kako mu se supruga jebe sve jače i jače.

"Jesi li spremna za moju spermu, droljice?", gotovo sam viknuo i mogao sam vidjeti nju da se ponovno približava vrhuncu. "Ohhhh da, daj mi svoju spermu, molim te, gospodine", vrisnula je.

Jebao sam je jako, moji bokovima su udarali po guzovima iznova i iznova. Ispustio sam glasan zvuk dok sam svršavao duboko u pičku njegove supruge. Ana je proživjela nekoliko orgazma za to vrijeme i bila je iscrpljena. Nakon nekoliko minuta izvukao sam svoj sada već omekšani kurac iz njezine pičke, ali sam joj naredio da ostane mirna u svom položaju.

"Dođi ovamo, dečko, i lezi ispod nje", naredio sam mu. Vidio sam da teško hoda jer mu je kurac još uvijek bio u kavezu od traperica. Ali učinio je kako sam mu rekao. Naredio sam mu da se zavuče ispod nje s njezinom pičkom ispred lica. "Ana sada ustani i raširi noge", naredio sam joj. Naravno da je poslušala svog novog Gospodara.

"Sada želim da ti sperma kapne na lice tvog supruga. Tvoj je posao da mu spustiš na lice. Svaku kap koja nije na njegovom licu, polizat ćeš", rekao sam Ani. "Ono što će završiti na njegovom licu, ostaje tamo."

Ležao je tamo, iznenađen, ali nesposoban da se pomakne, gledajući ženinu dobro izjebanu pičku kako mu cilja u lice! Prve kapi su mu pale na čelo, i ona ju je namjestila malo niže. Pokušavajući me pogoditi u lice, "Otvori usta", naredio sam mu.

Nije mi to bio omiljeni položaj. Vjerojatno prije nikad nije ni okusio spermu drugog muškarca. Ali koliko god ponižavajuće bilo, vidjelo se da ga to uzbuđuje pa je otvorio usta koliko je mogao.

"Vidi drolju punu sperme", rekao sam mu dok sam sjedio na njegovoj stolici i pio njegovo pivo.

Sljedeće kapi su mu pale na usne, zatim na bradu i nos. Ubrzo mu je lice bilo prekriveno spermom. Rekao sam joj da sjedne na pod pored mene, ali njemu sam naredio da ostanem miran.

"U redu. Dobro se jebeš Ana,a ti Ivane pravi si mužić i rogonja. To je dobro. Također jako dobro slijediš pravila. Očekujem da će se tako nastaviti. Sad kad sam vas oboje označio, sutra ću nastaviti s vašim treningom. Spavat ću u vašoj spavaćoj sobi, naravno s Anom. Ivane ti ćeš spavati na kauču."

Ana je kimnula glavom u znak slaganja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh