Istinite priče: Bull - Hotwife - Cuckold

champion40vz

New member
(Istinita priča, ali imena su promijenjena)
Moje jedno iskustvo sa parom kojem je to bio prvi pokušaj (1.dio).

Ana nikada prije nije bila podijeljena sa nekim drugim, ali njezin suprug Mario jako je želio vidjeti kako uživa u hedonističkom činu s nekim drugim. Samo da gleda, nije želio sudjelovati - samo je želio užitak gledanja. Iako je smatrala da je ideja uzbudljiva i da je dodala gorivo njihovom vođenju ljubavi, Anu je ipak trebalo malo uvjeriti.
Bila je voljna pokušati zbog njega, zbog njih, da okrene novi list u njihovoj vezi.

Ona je bila u ranim četrdesetima, a Mario je bio samo koju godinu stariji. U braku su bili oko petnaest godina i imali su troje djece, ali sada kada su djeca porasla, imali su više vremena da se prepuste zajedničkim fantazijama i osjećali su da je pravi trenutak da probaju nešto novo, da osvježe svoj brak.

Dogovorili su se da to učine u hotelu nedaleko od mjesta gdje su živjeli, nakon što će večerati sa mnom, njihovim bullom, i bolje se upoznati. Mene je pažljivo odabrala Ana, a Mario je to u potpunosti odobrio nakon što je vidio kako žudnja preplavljuje lice njegove žene prvi put kad smo se svi sreli. Popili smo nekoliko pića, što nam je omogućilo da se svi malo opustimo i uživajmo u iščekivanju onoga što slijedi. Ana je očito bila prilično nervozna, jer nikad prije nije učinila ništa slično, ali nas dvojica dali smo sve od sebe da se ona osjeća opušteno. Opuštala se sve više i više kako je vrijeme prolazilo, vidjelo se kako je postupno postajala koketnija i prijateljskija.

Bila je atraktivna žena, visoka oko 170 s dugom plavom kosom i plavim očima, i stvarno lijepe figure, upakirana u pripijenu crnu haljinu rezanu malo iznad koljena, pokazujući njezine lijepe noge u mrežastim čarapama i štiklama, i u izdašnom dekolteu. Mario je bio nešto manji od metar i osamdeset, nešto niži od mene, oboje su bili mlađi od mene. Ja sam jako uživao promatrajući je većinu večeri, pokušavajući zamisliti kako bi bilo izvući je iz te haljine i jebati je kao ludu.
Ispunila je moju želju i želju svog supruga da ode do wc-a i donese svoje tangice i stavi u ruke svom suprugu. Jednostavno je ustala, još jednom pogledala svog Maria i tražila odobrenje u njegovim očima i zatim zanosno krenula od stola, vidno odlučna da napravi još jedan korak van komfora, otkada se udala za njega. Kad se vračala vidjelo smo da ih nosi kao narukvicu na ruci, sada je sjela kraj mene i šapnula, ako ne vjeruješ probaj, skinula svoju čipkastu narukvicu i pružila je Mariu da ju čuva večeras za nju, dok ne stignu kući. Nastavili smo naše upoznavanje i dovršetak pića, a moja ruka je sada klizila njezinim bedrom, ponekad i iznutra, kako bi samo malo dotaknuo i provjerio da ne nosi više svoje gačice, a njezine oči bi zasjale i lagani trnci bi se proširili njezinim tijelom.
Ana je na trenutak oklijevala neposredno prije nego što su se pripremili za preseljenje u hotel, kad ju je Mario upitao je li spremna.

"Da... mislim da", rekla je, pomalo oklijevajući.

"Ne brini, idemo samo da se lijepo provedemo, možeš se predomisliti u bilo kojem trenutku", rekao sam, pokušavajući je uvjeriti da će to biti dobra zabava i da će ona sigurno uživati. Napetost je vidno nestala iz njezina tijela i vratili smo se autom do hotela.

Kad smo konačno ušli u sobu, svi smo zajedno sjeli na rub kreveta, s Anom između nas dvojice.
Pričali smo i šalili se još malo o raznim stvarima, dok je ona njihovom gostu dopuštala da se malo više oslobodi i opušteno je mazi, jednom rukom sam joj prstima prelazio niz leđa, dok ju je suprug drugom rukom počeo lagano milovati po nozi .

Mario ju je poljubio, a jezikom je razdvojio njezine pune crvene usne kako bi kliznuo duž njezinih, uvlačeći svoj jezik u njezina usta, ohrabrujući je. Osjetivši kako se opušta, s njezinom donjom usnom među zubima, okrenuo je njezinu glavu prema meni. Tog trenutka sam bio očajnički gladan za njom, nakon što sam proveo cijelu večer pripremajući se za dobru seansu jebanja s tom udanom ženom. Prišao sam ravno i žestoko je poljubio. Činilo se da joj se to sviđa, zatvorila je oči i prepustila se trenutku, a njezin je suprug to shvatio kao znak da krene na sljedeću fazu.

"U redu, dušo, samo ću se pomaknuti i sjediti ovdje neko vrijeme", rekao je ustajući i prelazeći na stolicu nekoliko metara od kreveta.
"U redu..." samo je rekla, tiho, dok su moje ruke počele stvarno istraživati njezino tijelo.

Ljubio sam ju oko golih ramena i vrata dok mi je ruka prelazila gore-dolje po njezinim divnim nogama, a zatim sam povukao njezino lice prema sebi za još jedan poljubac. Ovaj put se brzo razvilo u nešto mnogo dublje, dok je otvarala usta kako bi dopustila mojem jeziku da sklizne unutra, i bori se s njezinim. Bacivši pogled, mogao sam vidjeti kako njezin suprug već trlja svoje međunožje, očito vrlo uzbuđen pogledom na svoju ženu koja se polako prepušta drugom muškarcu.

Pročešljao sam prste kroz njezinu dugu kosu dok smo se nastavili ljubiti, a zatim sam otvorio patentni zatvarač na stražnjoj strani njezine haljine, milujući njezinu meku kožu dok sam ga otvarao. Stvarno se počela opuštati, otkopčala mi je košulju i čak čvrsto prešla rukom preko izbočine koja se razvijala u mojim hlačama. Brzo sam skinuo košulju i spustio je na krevet, neprestano držeći njezina usta isprepletena sa mojima. Podignuo sam joj je haljinu do struka, masirajući njezina uska gola bedra dok sam se približavao njezinom međunožju, postupno otkrivajući njezinu golu mačkicu u punom sjaju. Nije nosila gačice, jer je to bio naš prethodni dogovor, pa sam prešao prstima, stvarajući lagani kontakt s njezinom pičkicom.

"O, Bože", Ana je iznenada dahtala, kao da je gotovo iznenađena.
Ovo je bio prvi put da ju je drugi muškarac dotaknuo po njezinom najintimnijem području otkad je bila s Marioom, a s obzirom na to koliko su dugo bili zajedno, očito je prošlo dosta vremena otkako joj se itko drugi približio na taj način. Brzo je pogledala svog muža, ali on je tada već skinuo većinu odjeće, i sjedio je ondje s velikim smiješkom na licu, trljajući erekciju koja mu je postajala očigledna ispod hlača.

Samo joj je namignuo, potaknuvši je da nastavi.

Nastavio sam prelaziti njezinim brežuljkom, zbog čega je dahtala i trzala se od iščekivanja, zatim sam gurnuo prst u nju kako bi uspostavio izravan kontakt s njezinom pičkicom. Njezine požudne želje počele su preuzimati njezine inhibicije, a ja sam je ponovno ljubio po vrata, probijajući se niz njezina prsa i spuštajući joj haljinu. Kleknuo sam na pod u podnožju kreveta, odmah skinuvši haljinu i ljubeći cijelo tijelo, sada prekriveno samo njezinim grudnjakom, samostojećim mrežastim čarapama i štiklama, koje su isticale njeznu vitku figuru i noge.

Raširivši joj noge, počeo sam lizati njezinu ženstvenost, blistavu od svoje vlažnosti.
Iznenada je povikala: "O, jebote!" dok sam lapao njezinu sočnu pičku, dražeći joj klitoris vrhom jezika.

Ponovno je nakratko pogledao njezina muža, koji je sada izvukao svoj kurac iz hlača i sretno ga mazio.

Nastavio ju ju lizati nekoliko minuta, mijenjajući se od sisanja njenog klitorisa do dugog, sporog lizanja, uživajući u okusu njezine udane pičkice dok sam gurao jezik u nju, zbog čega je dahtala i stenjala kao da gubiti dah. Zatim sam ustao, gledajući dolje u ovu napaljenu ženu koja se brzo pretvarala u zajedničku hotwife, dok je ležala raširivši noge pred menom, sada gola osim svog čipkastog crnog grudnjaka i mrežastih čarapa u štiklama.
Brzo sam skinuo hlače, stojeći pred njom samo u boksericama, dok sam se zavodljivo trljao po međunožju.

Povukao sam je tako da je sjela na rub kreveta, gledajući me sladostrasno, ali još uvijek s prizvukom nesigurnosti oko toga u čemu sudjeluje. Još uvijek je bila pomalo nervozna zbog cijele stvari,
znajući da će prijeći na sljedeću razinu i pitajući se kako bi se osjećala kad da mi se potpuno prepusti. Ali nisam joj htio dopustiti da se sad predomišlja, jer sam je poticao da stavi ruku preko mojih bokserica kako bi osjetila što je čeka ispod.

Podigla je pogled prema meni, uzbuđeno dišući dok sam spuštao moje bokserice, dopuštajući mom kurcu da se oslobodi, točno ispred njezina lica. Bio je vrlo izdašan, čak i u polutvrdom stanju, a pogled na kurac lijepo ju je iznenadio.

"Oh, jebote," uzdahnula je kad je to vidjela. Bio je nešto veći od muževa, pa je to odmah bio dobar početak za pojačavanje njezina iskušenja. Stajao sam tamo gol ispred nje, polako masirajući moj kurac i gurajući je prema njoj.

"Hajde, dušo, uzmi Robertov kurac", rekao je Mario, dajući joj zeleno svjetlo koje je očito trebala.

Ja sam se pritisnuo uz nju, tako da je moj glavić došla u dodir s njezinim usnama, zbog čega je ponovno uzdahnula dok je pokušavala prihvatiti ideju da je dira kurac drugog muškarca.

"Želiš li mu popušiti kurac?" upita Mario. Anain odgovor je bio da polako poliže usne prije nego što ga uzme u usta. Do tada mi je već bio gotovo potpuno podignut, gurao sam ga malo po malo niz njezina uista dok je otvarala usta sve šire i šire oko njega. Nije prošlo dugo prije nego što je pravilno duboko uvukla moj kurac, omatajući ruku oko mog alata kako bi ga gurnula u svoja gladna usta, ližući ga i sisajući ga poput lizalice.

Moje jedno iskustvo sa parom kojem je to bio prvi pokušaj (2.dio).

Uhvatio sam je za glavu i počeo je jebati u usta, gurajući je naprijed-natrag, dok je njezin muž drkao promatrajući nas. Mariov san o rogonji stvarno se ostvarivao, a on je to obožavao dok je uživao u prizoru Ane kako jede moj kurac. Ali želio sam ju očajnički pojebati kako treba i trebao sam potaknuti stvari kako bi stvarno osigurao da ide do kraja. Povukao sam je na noge, snažno ju zgrabivši i grubo poljubivši, zatim sam je uzeo za ruku i odveo okolo i na krevet pokraj sebe. Legao sam na leđa, na jastuk, podigao sam svoj tvrdi kurac i pokazao joj da se još jednom spusti na njega, gurajući kurac natrag u njezina usta, tjerajući je da se grči dok sam ju ponovno jebao u usta.

Zatim, nakon nekoliko minuta, gurnuo sam ju na leđa, gurajući prste u njenu mokru macu dok je ona raširila noge za mene, trljajući moj kurac preko svog bedra. Želio sam se pobrinuti da njezin muž sve vidi, pa sam ju nagnuo tako da smo bili postrance na krevetu s njezinim međunožjem okrenutim prema njemu, a zatim sam se popeo na nju, okrznuvši je glavićem preko klitorisa.
Dahtala je jače nego ikad, znajući dobro što će se dogoditi, i svjesna da će prijeći vrlo veliku granicu s mnom, dok je njezin suprug sjedio samo nekoliko koraka dalje i sve pažljivo promatrao!

"Hoćemo li mu pokazati kako izgleda tvoja pičkica priljubljena oko kurca drugog muškarca?" upitao sam ju.

"O, Bože...", nervozno je odgovorila.
"Mislim da nas želi vidjeti kako ovo radimo", rekao sam.
"Želi me gledati kako jebem njegovu napaljenu suprugu." Trljao sam glavićem duž njezinih sočnih usana, zadirkujući je kako bi stvarno pojačao njezino iščekivanje.
"Oh, jebote, da!" zastenjala je kad sam ga počeo gurati u nju, uvlačeći se skroz unutra dok nije primila moju punu dužinu.
"Ohhhh," zastenjala je, osjećajući kako tonem natrag u nju sa svakim udarcem. Počeo sam polako i nježno, dopuštajući zidovima njezine pičkice da se priljube oko moje osovine. Unaprijed smo dogovorili da neću morati nositi kondom, a Ana je također uzimala pilule, tako da smo mogli samo uživati. Također smo se složili da mogu svršavati gdje god želim.

Počeo sam pojaćavati tempo i intenzitet, jebao sam je sve jače i brže, izvlačeći se gotovo do kraja, prije nego što ga skroz zabio u nju, duboko do jaja. Pičkica joj je bila mokra, premazujući moj kurac njezinim sokom, a Mario je sigurno imao nevjerojatan pogled s mjesta gdje je sjedio, na moj komad muškosti koji se zabija duboko u rupu njegove predivne supruge. Neuredni zvukovi mojeg tvrdog kurca koji se zabijao u njezinu mokru pičku ispunili su sobu, a njegova supruga sada stenje poput droljice. Mora da je bilo previše za njega, jer je nekoliko trenutaka kasnije svršio, prskajući svoju spermu po svom trbuhu.

"Tvom se suprugu očito sviđa", rekao sam, "vidjeti njegovu malu slatku i predivnu droljicu kako se ovako jebe."
Prevrnuo sam se na leđa, povukavši je na sebe da me zajaše. Nagnula se naprijed da me poljubi dok je klizila gore-dolje po mom kurcu.
Otkopčao sam joj grudnjak, oslobodio njezine ljupke grudi, lagano ih podigao kako bi mogao lizati i sisati njezine drske bradavice. Snažno sam ju udario po guzici i čvrsto zgrabio, tjerajući je da se snažno nabije na mene, dobro pazeći da ga ona može osjetiti cijeloga, svaki put kad bi zabio svoju batinu u njezinu nabreklu pičku.
Ubrzo je doživjela orgazam, glasno klimaksirajući dok me je nastavila jahati.

Nakon nekog vremena, gurnuo sam je na leđa i stisnuo joj noge, i stavio sam joj svoj kurac u usta, čineći je sigurnom da može okusiti vlastiti sok, dok sam ponovno dirao njezin klitoris.
Mario se i dalje igrao sam sa sobom, postupno mu se još jednom podigao od pogled kako njegova seksi supruga jebe drugog muškarca po prvi put. Ja sam ipak želio da ga ona može gledati, pa sam ju okrenuo, sučelice prema njemu četveronoške. Snažno sam se zabio u nju nju s leđa, posežući oko nje i rukama prelazeći po njezinom golom tijelu dok sam ju ljubio u rame i u vrat, odmičući joj kosu u stranu da joj grickam uho. Čvrsto sam joj stisnuo sise i spustio ruku do njezine pičkice, uvukavši nekoliko prstiju u nju, što je jasno mogao vidjeti i Mario, dok se ponovno izdrkao.
"Gledaj ga dok te jebem", rekao sam joj, gurnuvši je dolje tako da je bila na sve četiri ispred njega. Zabio sam se natrag u nju i uskoro sam ju jebao jače nego ikada. Dahtala je i dahtala dok joj je moj kurac ispunjavao pičkicu, s jednom mojom rukom na njezinu ramenu, a drugom čvrsto stežući guzicu. Povremeno sam joj milovao glatko bedro i poseguo oko njezina struka da se poigram s njezinim sočnim klitorisom. Uskoro ju je drhtanje doveo do još jednog vrhunca, dok sam ju nastavljao udarati najjače što sam mogao, cijelo tijelo joj se ljuljalo naprijed-natrag.

"Uživaš li u ovome, dušo?" upitao ju je Mario.
"O, Bože..." jednostavno je zastenjala.
"Je li te dobro jebe?"
"Mmmmm, Robertov kurac je tako jebeno dobar," odgovorila je.
"Čini se da si ovdje dobio pravu malu drolju, frende", rekao sam, udarivši je po guzici. Povukao sam ju natrag prema sebi, i dalje je jebeći straga dok sam joj pipao sise.
"Sviđa ti se da te ovako jebem, zar ne?" pitao sam je. Kimnula je, pokušavajući doći do daha.
"Drago ti je da ste pristali učiniti ovo?"
"Da!!!", rekla je.
"Jesi li sada droljica?" upitao sam, "jesam li te učinio droljicom?"
"Da, jesi," Ana je zastenjala, "ja sam mala droljica i osjećaj tvog kurca u meni je nevjerojatan."
"Ti predivna i sexy supruga svom Mariu, ali si istovremeno i naša droljica" rekao sam, "ne mogu ovo još dugo izdržati."
"Ohhhh", rekla je.
"I svršit ću ti po cijelom licu", stenjao sam.

"O moj Bože," dahtala je, dok sam ju nastavljao snažno nabijati u posljednjim trenucima. Osjetio sam kako se sprema, pa sam ustao na krevetu i okrenuo je prema sebi, kleknuvši ispred mene. Pobrinuo sam se da njezin suprug još uvijek ima dobar pogled sa strane na ono što će se dogoditi, a sudeći po načinu na koji je bjesomučno drkao, pretpostavio sam da će i sam ponovno puknuti.

Primijetio sam koliko mu je kurac tvrd u ruci, pulsirajući dok se snažno trzao, dok ga je novorođena drolja gledala željnim očima.

"Hajde, daj mi to", rekla je, a ja sam upravo to morao čuti.

"Oh, jebote!" zastenjao sam dok sam joj eksplodirao po licu, a potočići vruće sperme prskali su joj po koži i kosi. Apsolutno sam ju prekrio svojom kremom, što je bilo dovoljno da Maria još jednom pošalje preko ruba. Vidjevši kako drugi muškarac ejakulira po lice njegove supruge, natjerao ga je da ispali još jedan svoj teret, ovaj put prskajući po tepihu ispred sebe.

Iako je znala što slijedi, ipak ju je malo iznenadilo, pa se blago zahihotala naknadno.
"Oh, Isuse Kriste!" nasmijala se, shvativši koliki je nered napravljen. Ali ona ga je popila, polizala moj kurac i pustila da joj kapne niz bradu na sise, prije nego što mu se vrlo, vrlo zadovoljno nasmiješila i kimnula glavom u znak odobravanja.

Novi list je bio okrenut, od vrlo dobre žene postala je odlična hotwife u samo nekoliko kratkih sati. Troje ljudi bilo je vrlo zadovoljno, dva su se života zauvijek promijenila, a jedna supruga bila je potpuno uvjerena u svoj novi užitak.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh