Istinita priča-FRENDOVA ŽENA I JA

Istrijani15

New member
Evo jedne stvarne priče koja se desila pred nekih dva mjeseca. Imena nisu stvarna.

Ne znam točno kako da počnem s ovim pisanjem. Ali može ovako za početak.

Moje ime je Alen. Imam 33 godine. Sportaš sam solidnog izgleda.
Akteri ove priče su moji prijatelji Deni i Sanja koji su u braku 6godina i imaju sina.
Deni ima kao ja 33 godine, a Sanja 29
Sanja žena s kojom sam želio biti kada sam imao 22 a ona 18. Uvijek mi se sviđala. Žena od oko 160cm, a guza i sise vrhunske. A ona ženska koja je onako bahata i zna što ima i čime te može zavesti. Pustila me jednom dok smo bili pijani da joj masiram guzu i to je bilo to.
To je sve bilo dok je bila u vezi s drugim tipom, a ja slobodan. Kada se pustila s njim ja sam tada već bio u vezi, a ona završila s mojim najboljim prijateljem ali smo ostali svi kućni prijatelji.

Sanja ženska kada je pijana je nenormalna i samo priča o sexu. Tok svakog izlaska znala mi je dobaciti nešto, a i guzom se očešati o mene.
To me palilo. Bio sam lud i dalje za tom guzom.

I tako je došao taj rođendan. Deni ga je slavio u njihovom stanu. Obitelj njihova, par prijatelja s djecom i ja.

Sanja obučena kao mala kurvica. Nisam očekivao tako nešto od nje. Barem ne na takvoj proslavi gdje su obitelji.
Mali dekolte ali dole tajice koje su bile prozirne da se tange vide.

Cijelu noć sam gledao te guzove. Naravno da me više puta i ulovila kako gledam.
Baš sam želio otići kući i izdrkati ga.

Oko 1h već su svi bili otišli. Samo Sanja, Deni i njihov sin smo ostali.

Dok je Sanja prala posuđe Deni i ja smo još pili pivo i gledali TV.
U jednom trenutku Sanja govori da sin mora na spavanje i da ga Deni ide uspavati. Tako da sam ostao malo sam s pogledom na kuhinju i onu guzu.

Prošlo je 20ak minuta a Denia još nije bilo. Digao sam se da ga pozdravim i da idem kući. Otvaram vrata a Deni i sin spavaju.
Ahhhh rekao sam sebi, idem i ja na spavanje.

Dolazim do Sanje da je pozdravim i idem, a ona govori da se posuđe neće samo oprati. Nisam znao na što misli.
Rekao sam joj da nema mjesta za dvoje, a ona kaže da mogu slobodno iza nje stati.

Hmmm. Stanem iza nje i prvi njen pokret je bila guza na mom tvrdom kurcu.
Vidjela sam da gledaš ne slidaš pogled, rekla je. I dalje je držala guzu stisnutu na njega.

Malo sam došao k sebi i stavio ruke na njene bokove i pitao da li ga želi.
Samo je tiho rekla " stavi ga"

Izvadio sam ga i njoj spustio one jebene tajice koje su me dovele do ovoga.

Stavio sam joj ga i počeo je žestoko guziti na kuhinji. Napokon sam osjetio tu oblu guzu na sebi. Nisam mogao više, sve je trajalo 2-3min
Spustila se na koljena i popušila ga. Svršio sam u ta ista. Obukao se i otišao.

Napaljen sam i dalje na nju. Sada još i više.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh