Iskustva sa parovima

Smokva je puna pedera i kojekakvih ludaka probaj onaj ffruit, ali mislim da se to placa nesto
Plaća se prilično ffruit. U suštini nije loše osmišljen, ali je bez veze što i kad plaćaš uskraćuju te da možeš prvi primati poruke onih koji ne plaćaju. Tako da si na kraju ograničen na nesmetanu komunikaciju samo sa premium članovima, a to nije ni 5% ukupnog članstva. Ako postaviš oglas (za šta moraš biti premium), samo premium članovi mogu da ti se jave a kad ispucaš one koji se svakome drugom javljaju, ispostavi se da je to to. Više od polovice profila sa kojima sam imao susrete i nisu "profi svingeri" je otišla od tamo a onda ti obrišu i validacije koje si od njih dobio (valjda sam ja kriv što su otišli :)).

Ako oni fino napisu traze to i to idioti se i dalje javljaju sa istim stvarima ni ne citaju nego redom salju
pa da. ali kad ja postavim tamo oglas kao solo, ne mogu mi se ni parovi ili curke javiti ako nemaju premium. A ako mi se 90% potencijalnih komtakata ne može javiti, zašto uopće sam stavljao oglas?
Za te stvari postoji na nekim stranicama opcija da ti se samo određeni profili mogu javljati (napr. samo parovi) i riješeno! Ne očekivati da će curke ili parovi koji traže solo muške plaćati skupu pretplatu da bi mogli kontaktirati solera kad je to po pravilu na drugim sajtovima besplatno. Zato njih uglavnom i nema tamo, osim onih koji svojim prisustvom u stvari samo mame te iste solere da plaćaju. Skoro svi koje sam tamo upoznao bili su relativno novi (nisu još skužili kao sve ide), i nakon isteka pretplate je više nisu zanavljali a neki i trajno pobrisali profile.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh