Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prerano sam svršioJeli tko doživio neugodna iskustva u salonu za masažu?
Skoro svaki put im moram pokazati kako se to radi HE. Strašno.Jeli tko doživio neugodna iskustva u salonu za masažu?
E moj dida,znam kako ti je.Sad kad hoću HE sam sebi platim 300 kn i svi sretni.
Pa dobro je, nisi skupSad kad hoću HE sam sebi platim 300 kn i svi sretni.
Cjenkaš se malo, obećaš mu i pravu zabavu ako bude dobar.Pa dobro je, nisi skup
Jel si možeš dogovorit oral? Komplet?Sad kad hoću HE sam sebi platim 300 kn i svi sretni.
Ovo mi je plafon za kućnu radinost.Jel si možeš dogovorit oral? Komplet?![]()
Moje najneugodnije iskustvo s masažom nije bilo u salonu, već u privatnome stanu. Morao sam se šuljati i skrivati po stanu od cimerice, temperatura je bila oko nule, masaža je bila užasna, a cijelo vrijeme je cura pričala o svom bivšem mužu.Jeli tko doživio neugodna iskustva u salonu za masažu?
Nemoj pricat da si kod mene bioMoje najneugodnije iskustvo s masažom nije bilo u salonu, već u privatnome stanu. Morao sam se šuljati i skrivati po stanu od cimerice, temperatura je bila oko nule, masaža je bila užasna, a cijelo vrijeme je cura pričala o svom bivšem mužu.
Na kraju se napila i plakala za bivšim ljubavimaNemoj pricat da si kod mene bio![]()
Ti si dobro prošao, zamisli kako je onima koje dočeka pijana?Na kraju se napila i plakala za bivšim ljubavima
Barem se extra provedu...Ti si dobro prošao, zamisli kako je onima koje dočeka pijana?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|