Gospodarica rob , ugovor

robzg

New member
Dosao je i taj dan. Danas moja Gospodarica i ja , njen rob , potpisujemo ugovor. Ugovor u kojem su definirane moje obaveze , moja moguca ponasanja i naravno Gospodaricine obaveze. Prisutni su Gospodarica , ja njen rob. Gospodarica Mira koja vodi ceremoniju i njen rob 00 kao svjedok.
Gospadarica Mira zapocinje ceremoniju. Moje srce jako lupa od uzbudjenja u glavi mi zuji , Gospodarica pocinje citati , danas smo se skupili radi potpisivanja ugovora izmedju Gospodarice.....
U tom trenu moje oci su prikovane na stopala moje Gospdarice i na njene cipele s visokom petom , ocaravajucu su , jako mi zuji u glavi i od silnog uzbudjenja ne cujem nisata Gospoodaricu Miru. Tu i tamo samo razumijem moje obaveze i da je vec na obavezi broj 22...
I tako Gospodarica Mira na kraju kaze obaveza roba broj 30 . Uh pomilslim toliko tocki u ugovoru.
Gospodarica Mira nastavlja a obaveze moje prijateljice kao Gospodarice su pod
1. Gospodarica uziva u svakom danu ispunjava svoje hirove , zelje , potrebe koristeci svoga odanog roba
2. Gospodarica cuva svoje vlasnistvo , roba. a ukoliko uvidi da rob ne ispunjava svoje obaveze i zadatke s punim srcem ili ih lose obavlja moze da zamijeniti , prodati ili jednostavno otpustiti.

Molim obje strane da potpisu ugovor. Moja Gospodarica prva potpisuje, gledam joj u noge prekrasne su ima crnu koznu minicu u kojoj njene noge izgledaju bozanstveno .
i tako sam posao sluzbeno rob svoje Gospodarice
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh