Fisting

Ima li kakva žena (najdraže su mi žene kasne tridesete) koja uživa da joj se radi vaginalni i analni fisting i također uživa da ona radi partneru analni fisting (ako ima manju šaku, može i cijela šaka, probao sam par puta i uz puno lubrikanta mogu primiti manju/srednje veliku žensku šaku).

Također volim da zabijam ženi šaku u vaginu, ovo sam uspio (i anus, ovo do sada nisam uspio, moja šaka je klavirska, ima je, pa treba dosta vježbe dok se ženi razradi anus).

Pale me oba scenarija: ženska šaka untar mene i moja šaka unutar nje.
 
Dotična izgled da više nije aktivna na forumu, bila je prisutna samo 4 dana, a koliko se da pročitati iz njenog 1. posta ne želi druženje sa osobama starijim od 30 godina. Tako ništa od nje.
 
Previše pornića gledaš.. bio sam s 25 žena, i samo jednoj uspio 4 prsta ugurat, kamoli šaku 🤦
Guranje šake u vaginu (osim ako je baš neka ekstra preuska) uopće nije problem. Vagina je vrlo elastična, sa dovoljno lubrikanta izvodivo (moja šaka nije mala, prava klavirska za razvaljivanje :) ). Kada prođu 4 prsta sa dovoljno vježbe vrlo brzo sklizne cijela šaka unutra.
 
Bilo bi dobro da proskvirta prije svega toga, jer je onda lakše joj ugurati šaku. Za skvirtanje vagine su dovoljna 2-3 prsta, a sa drugom joj rukom nadraživati klitoris. Kada proskvirta, onda je sve vlažno podmazano, pa šaka nakon toga još lakše uđe. Kada je cijela šaka unutra, onda žena ne može skvirtati. Isto tako kada je ženska šaka u našem muškom anusu, doživimo tzv. suhu ejakulaciju (ništa ne izađe iz penisa) iako se doživi orgazam, jer je prostat stisunuta sa šakom. Tek kada žena počne izvlačiti šaku, onda počne sperma curiti iz penisa, kada se prostata oslobodi od prejakog stiska.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh