DirtyHarry7
Active member
Vaše viđenje na ovu temu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja mislio, ali nisam više siguran.Svakako studentica ili neka koja nije iz plavog oglasnika, možeš s njom otići na neko normalno druženje, izlazak..., jer nije svima samo do "umetanja".
Držite fige. Večeras mi dolazi prijateljica sa Smokve da se malo zabavimo.
Bilo je super. Cura je bomba. Viđamo se povremeno već 8 mjeseci (-2 mjeseca Corone).Sretno, javi kako je bilo
Bilo je super. Cura je bomba. Viđamo se povremeno već 8 mjeseci (-2 mjeseca Corone).
Sta je smokva jos uvjek radiDržite fige. Večeras mi dolazi prijateljica sa Smokve da se malo zabavimo.
Ako su bile dobre ..ja bih dao toliko..Hoće tko probati kod ove?
Ja sam jučer dogovarao u troje s dvije 19-godišnjakinje, ali nisam niš dogovorio.
Radilo se o 1800 kn.
Htio sam lezbo stvari i analno za te novce, ali one to ne bi, a ovo mi je previše novca da ih samo naizmjence jebem.
Kaj vi mislite?
Pa nismo se našli na kraju. Jedna je malo , a drugu, njezinu prijateljicu nisam nikad upoznao. Frizerkice, te se valjda jebu s pola grada od svoje 13.Ako su bile dobre ..ja bih dao toliko..
Mozeli kontakt od njih da ja pokusam dogovorit..Pa nismo se našli na kraju. Jedna je malo , a drugu, njezinu prijateljicu nisam nikad upoznao. Frizerkice, te se valjda jebu s pola grada od svoje 13.
Jel imaš kakav kontakt broj za dogovor sa njimaHoće tko probati kod ove?
Ja sam jučer dogovarao u troje s dvije 19-godišnjakinje, ali nisam niš dogovorio.
Radilo se o 1800 kn.
Htio sam lezbo stvari i analno za te novce, ali one to ne bi, a ovo mi je previše novca da ih samo naizmjence jebem.
Kaj vi mislite?
Onda bolje plavi oglasnik i za pobrati koju za 300 400 kunaPitao sam da dam broj ljudima koji su zainteresirani pa je rekla ne.
Te bi samo pare, a ne bi se jebale.
Bježi od toga.
Puno traže za ništaPa da, ove bi 1800 za sat vremena, nit bi lezbo stvari ni anal, a ova koju znam nije ni nekaj posebno lijepa, samo je muljatorica koja žica pare.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|