Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka si ti nama progledaVidim da ima hrpetina djevojka u Zagrebu pa me zanima ima li koja u Velikoj Gorici.
Ima jedna ali je u Novom Čiču pa ne znam je li ti to odgovara. Maca je plavuša 175 visine, guza utegnuta, sise 5, plave oči, ima tetovažu srčeka na lijevom guzu. RokenrolVidim da ima hrpetina djevojka u Zagrebu pa me zanima ima li koja u Velikoj Gorici.
Također vidim i da ti na svakoj temi moraš komentar ostaviti. Još da taj komentar ima veze s vezom i postat ćeš pravi forumaš. Ovako s ovim izjavama si samo ko ona muha koja ti leti po stanu i ne možeš ju pogoditi.Neka si ti nama progleda
Ne brini, ne pratim te nego si ko naši političari, nemoguće te je izbjeći. Lp.Godi mi sta pratis moj lik i moja djela. Drago mi je da si progleda, mozda jednom i vidis na sta se skupljaju muve. Nes virovat al zelim ti uspjeha u potrazi. Lp
Moze li kontakt slike, uskustva?Ima jedna ali je u Novom Čiču pa ne znam je li ti to odgovara. Maca je plavuša 175 visine, guza utegnuta, sise 5, plave oči, ima tetovažu srčeka na lijevom guzu. Rokenrol
Ti onda jebi svoj zivot a drugi ce curu iz cicaPazi sada... Još će minimalno 20 ljudi napisati:"može meni, može meni broj, može slike.." Ooooo, jebem te živote...
Htio si smješan ispasti? Nije ti baš upalilo...Ti onda jebi svoj zivot a drugi ce curu iz cica
Smijesna je tvoja izjava,razmisli sta si napisao.Ti jebes svoj zivot???Stvarno ti je krizaHtio si smješan ispasti? Nije ti baš upalilo...
Fakat si glupSmijesna je tvoja izjava,razmisli sta si napisao.Ti jebes svoj zivot???Stvarno ti je kriza
Ti si budala,žešća budalaFakat si glup
I mene zanima. Jel ima profil/oglas, ili samo radi na preporuku? Ako netko ima informacije - slike, cijena, usluge - nek podijeli s nama
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|