Ljudi, ajde si malo razmislite, zašto cure ne nude squirt?
Kako do squirtanja?
Postoji penetracija tokom seksa, no pošto cure ne predaju kontrolu u tuđe ruke, od toga ništa.
Drugi način je "finger play", prstenjačiti ili kako se to već zove.
I to isto neće cure dopustiti. Imao sam skoro svađu oko toga sa Viki (one koje više nema). Htio sam to kao raditi, ali me zašpotala da to ne daje opčenito itd. Duga diskusija, ja stojim čelično-tvrdom kitom pred njom koju je do nedugo pušila dubokim grlom i tokom špotanja mi sve vişe slabi. No dobro, poslije se toliko napalila, da mi je skoro gurnula čitavu ruku u sebe, skupa sa dildom.
Htjedoh reći da cure to zato ne nude, jer puno muškaraca imaju preduge nokte, nečiste ruke i/ili su grubi. Jedina, koja mi to do sada dopustila jer su higijenski uvjeti bili na nivou i nisam krenuo kao budala, to je Ava. Nije squirtala, ali je užasno se navlažila, da je prije seksa morala se obrisati (previše prirodnog lubrikanta je bilo). To je opasno cmačilo kao da rukom idem kroz lavor vode.
Ja bih rekao, da to ovisi o vlastitim nastupom, kao i zemaljska kultura iz koje dolazi mušterija. Pošto mi se dosta cura žali, da Hrvati nisu najkulturniji sa prostitutkom, sve više i više se zatvaraju i temeljno odrade posao (u Švabiji se to veli 08/15).
Zbog toga ne oćekujte da budu cure to svojevoljno dale, pošto za to treba "štimung" i povjerenje. A to se ne steće na prvi put - bez veze kako zgodno muškarac izgleda.
Just my 2 cents.