Birtijaške čakule

Topla kupka u kadi



Poslije napornog dana ,konačno sam došla doma.Padam s nogu.Previše posla je bilo na poslu.Zaslužila sam opuštanje u kadi.Dok se kada puni sa toplom vodom ja ću si natočiti vina u čašu.Fina malvazija ,bijelo vino preferiram.Malo sam ga popila.Skinula sam sve sa sebe .Kada je puna s vodom a pjene ima dosta unutra.Uživam unutra.Opustim se i zatvorim oči.Nadam se da cimer još neće doči nebi bilo zgodno da me vidi u kadi takvu.Baš je simpa više puta sam poželjela seks s njim.Tako sam već vlažna od same pomisli da je tu.Moja mašta je....

U kadi smo skupa on mazi moju pičkicu a ja drkam njegov kurac.Dok maštam mazim se. Tako sam vlažna a njegov tvrdi kurac tako tvrd je postao u mojoj ruci.Pjenasti kurac od pjene staviti ću sada duboko u moja usta.Mmmmm u mojim ustima je ,igram se sa kurcem .On me gleda.Tu i tamo ga pogledam ,njegove smeđe oči i kosa .Njegovo tijelo mmm ma baš je jebeno dobar mi.Pušim mu kurac nagužena u kadi a on me naglo pljesne po guzi.Tako sam vlažna bila jako daj Marko stavi mi kurac u pičkicu.

Okrenem se u doggy pozu.Nasloni kurac na moju pičkicu a onda mi stavi kurac.Skliznuo je u moju pičkicu.Jebao me je polako pa sve brže.Stenjala sam ,koliko je dobro bilo.Vadio ga je van pa stavljao ,izluđivao me je tako i palio.Bože,tako sam mokra.

Promjenili smo pozu.Sjela sam na njegov kurac i jahala ga dok smo se strastveno ljubili.Seks u toj pozi je potrajao.Bilo je jako lijepo i romantično te još dobar seks.Tvrd kurac u mojoj pičkici.Malo sam se zanjela pa sam inzistirala da promjenimo pozu da nebi se zaljubila u cimerica.Prokleto dobro se ljubi mmm.

Opet sam mu se naguzila,jebao me je žestoko a ja sam jako stenjala.Nisam mogla izdržati ja sam svršila.Predobro ah...ah....ah...ah...ah....a on svršio je obilno na moju guzu.Topla sperma mmmm.

Vratila sam se u stvarnost,mašta je prestala a ja sam svršila u kadi sama.Još sam pila vino i uživala u toploj kupki.
 
Jebeš iznenađenja!!!

Zasto sam svojoj tajnici dao otkaz ?

Prije dva tjedna napunio sam 37 godina. Ujutro na svoj rodjendan sam se probudio prilicno neraspolozen, no, godine cine svoje!
Otisao sam u kuhinju uvjeren da ce mi zena osvjeziti dan s jednim:
"Dobro jutro i sretan rodjendan, muzicu moj zlatni!" A vjerovatno me i iznenadi kakvim darom. Nista. Nije rekla ni dobro jutro, a kamoli ostalo cemu sam se nadao!
Dobro, pomislio sam, s godinama postanu takve, ali djeca, ta su me se sigurno sjetila. Isto tako nisu nista rekli.
Duboko razocaran otisao sam na posao. Cim sam usao u ured, docekala me moja tajnica Lidija sa osmjehom na licu i procvrkutala: "Dobro jutro,
gospodine sefe, i sve najbolje za Vas rodjendan!" Odmah sam se osjetio bolje. Ipak se netko sjetio da mi je danas rodjendan.
Udubio sam u posao i radio do podneva. Tada je na vrata pokucala Lidija: "Znate sefe, danas je tako lijep dan, a i rodjendan Vam je, pozivam Vas na rucak!". "To je najljepsa stvar koju sam danas cuo", odvratih,
"Idemo?"
Otisli smo na rucak u odlicni mali intimni restoran na periferiji,
priustili smo si martini (nekoliko) i beskrajno uzivali u odlicnoj
hrani.
Kad smo se vracali natrag, rekla je Lidija: "Znate sefe, tako je poseban dan, cemu se vracati u ured?". "Stvarno imate pravo", rekao sam, kao svaki dobar sef zadovoljan svojom tajnicom. "Onda Vas pozivam k sebi na casu vina!"
U njenom stanu sam se udobno smjestio, Lidija nam je natocila vino i kad smo se kucnuli, rekla je:
"Samo trenutak, sefe, da odjenem nesto udobnije!".
"Svakako, samo dajte!", otpovrnuo sam, vidno uzbudjen i u treptavom iscekivanju.
Otisla je u spavacu sobu i vratila se nakon nekih pet minuta. U rukama je nosila veliku tortu, a iza nje su isli moja zena, moja djeca, prijatelji i nekoliko kolega s posla. I svi su pjevali "Happy birthday to You...".
A ja sam sjedio na kaucu potpuno iznenadjen i gol golcat...
🙄😁🤣
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh