EGE Prvi put

zutistrumf

New member
Bok svima, moze li netko iz prve ruke reci neke savjete za prvi odlazak kod neke djevojke sa ege? Traze li prave podatke? Ime, prezime, godine, negdje sam cuo da i sliku traze pa da gledaju osobnu i takve fore? Ako bi otisao mogu li se tamo pojavit samo sa tim mobitelom preko kojeg sam sve dogovorio i sa lovom? Bez novcanika i dokumenata cisto jer bi se osjecao sigurnije ili se to ne radi tako? Eto ako netko moze pojasnit nekome ko nikad nije bio a otisao bi..

nenošenje osobnih dokumenata je prekršaj a u nekim slučajevima i kazneno djelo! Pa na temelju čega bi prostitutka trebala zaključiti da se zbilja radi o tebi a ne o nekom drugom? Pa kako bi vama bilo da se netko vaš bavi prostitucijom a dođe mu na vrata netko sa nadignutim kurcem a bez ijednog, halo!! nijednog dokumenta! - nebi Vam baš bilo svejedno, zar ne? Mi smo nekad za vrijeme Tuđmana morali imat i kopiju domovnice što je i razumljivo pošto je bilo poratno vrijeme i kurve su htjele imat "posla" samo sa Hrvatima!

Neke koliko sam vidio tu po forumu su pocele traziti facebook/instagram, ali to odjebi, ne salji ni selfie, vidi tu recenzije i izaberi neku za koju je vise njih reklo da je ok.

Ako traze bonove, uplate na skrill, paypal, uplatnice i bilo sto da nije lova koju dajes po dolasku, bilo sto da im uplatis prije dolaska, to je scam.

Neke ce ti dati adresu preko puta gdje su stvarno, da te mogu vidjeti sa prozora prije nego ti daju stvarnu adresu ili traziti videocall kada si pred vratima.

Ne daj nijednoj svoje podatke i nabavi novi broj/mobitel koji ce ti biti samo za ovo.

Ja sve sto sam ikad nosio je bio mobitel preko kojeg sam dogovarao, kljuc od auta i lovu za ono sto sam dogovorio, plus mozda malo vise ako bi nesto dodatno zatrazio.

Od ovih koje vidim da su trenutno u zg, ove tri su ti ok, manu i katty ces mozda imati problema da ti se jave, a viktoria draga slabo prica engleski ali ga razumije i starije je od ove dvije.

Ima ih vjerojatno jos koje su ok, ali prodji sta je trenutno u gradu i pogledaj recenzije na forumu ako postoje za te koje ti se svide.

Bok svima, moze li netko iz prve ruke reci neke savjete za prvi odlazak kod neke djevojke sa ege? Traze li prave podatke? Ime, prezime, godine, negdje sam cuo da i sliku traze pa da gledaju osobnu i takve fore? Ako bi otisao mogu li se tamo pojavit samo sa tim mobitelom preko kojeg sam sve dogovorio i sa lovom? Bez novcanika i dokumenata cisto jer bi se osjecao sigurnije ili se to ne radi tako? Eto ako netko moze pojasnit nekome ko nikad nije bio a otisao bi..
Broj jedan, idi kod provjerenih cura. Imaš tu masu recenzija i možeš vidjeti koje su dobre a koje trebaš izbjegavati. Nabavi drugi mobitel za kurvanje ako se bojiš da te ne uhvati cura ili supruga. Sa neprovjerenima, izbjegavaj slati fotke ako ti je neugodno. Dokumente ostavi doma ili u autu, ja se i ne sjećam kad me murija pitala dokumente osim kad me zaustavi na cesti u autu. Reco u kojem si gradu, možemo ti pomoći sa savjetom za provjerenu curu.

Fala svima za odgovore ako imate jos kakve savjete slobodno mi napisete sve citam. Moze i preporuke za ege cure za zagreb, split, osijek i zadar.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh