Crna lista - lažni prodavači, prevaranti, lopuže

Prdonja

Well-known member
NOVA TEMA - CRNA LISTA ZA LAŽNE PRODAVAČE, PREVARANTE, LOPUŽE

Imaju još nekoliko sličnih stranica rađenih po uzoru na ovu, tako da pripazite. Pizda im materina cigansko-lopovska. Umjesto naručenih novih skupih proizvoda dobiješ kamagra gel šnj kvalitete kojeg nisi ni naručio, a koji ne kompenzira 50% plaćenog. Jebem im mater lopovsko-prevarantsku. I još ti na email pošalju ko fol slike kako su upakirali naručene proizvode. Mrš lopovi, možete me prevarit jednom, drugi put nećete.

Lažni proizvodi:

Ja ne znam što stvarno očekuješ od te kemijeuopće? Ako seks nemaš u glavi, ako te partnerica ne privlači toliko da imaš erekciju kad si s njom, onda nema te keomije koja će ti pomoći. To ili imaš u sebi ili nemaš. Nikad mi nije palo na pamet nikakve viagre ni afričke šljive ni bilo koje druge pizdarije. To je porez na naivne

Ja ne znam što stvarno očekuješ od te kemijeuopće? Ako seks nemaš u glavi, ako te partnerica ne privlači toliko da imaš erekciju kad si s njom, onda nema te keomije koja će ti pomoći. To ili imaš u sebi ili nemaš. Nikad mi nije palo na pamet nikakve viagre ni afričke šljive ni bilo koje druge pizdarije. To je porez na naivne
Pa recimo da si sretnik ne znam sta te pati ak to drugi zeele uzimati
Ili se samo kurčiš.

nije tema za pametovanje, sta te briga ko sta uzima.. ti ne uzimas i nema pametoanja..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh