BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Na tebi je da odmah daš lovu, a ne da cura mora tražiti lovu.
Nikome nije ugodno tražiti lovu, zato mi moramo dati prvi.
To ti je kao kad nekome posudis lovu, pa ti je neugodno traziti natrag, umjesto da on nazove i ponudi se,
Meni je logicnije da platis nakon sto dobijes uslugu kao i kod sveg drugog.
Kad bi sve dobile lovu tek na kraju onda bi se mozda i vise trudile.
I ne brini dao sam joj ja na kraju lovu bez da me pitala i jos 50€ ekstra.
 
Evo, upravo sam pregledao svih 20 stranica na PO skroz do kraja gdje nude kutije i alat dok sam sjedio na wc-u i kenjao (barem nije bio gubitak vremena).

Potvrdjujem sta je kolega prije rekao da mastas i da pises nebuloze.

Nema nikakav oglas sa naslovom "milf 38" ili sa nekakvim "mrezastim kompletom".

Koji internet koristis? Ili si taj oglas vidio u darknetu?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-slatka-milf-oglas-5904148 Stvarno ste nesposobni jbt…. Nemogu uopce vjerovat da ste tolko nesposobni
 
Ova Tina Treasure, da li je još u ZG? Trebao bi sad oko vikenda tamo pa da je izguštam čujem da je usluga top. Skinula je sa EGE reklamu, a ne odgovara na upit...
 
I meni je odgovorila da može anal i sve što piše… a što se tiče nezainteresiranosti, jbg ima ona postavljeno visoko letvicu rasturanja… izguglajte i vidite što su joj sve radili po filmovima (ful verzije)
 
Tko je Tina Treasure??
Ukrajinka koja voli seks i partijanje. Plavuša. Kolko znam živi u beogradu i nekad dođe u zg. Kroz par dana možeš nać njezin profil ako tražit escort cure u beogradu. Izgled onak, ima lijepe silikonke, guza i lice osrednje. Usluga je odlična, ona je samostalna i odgovara na tvoje upite, ak imaš kakve fetiše il neš sigurno se da dogovorit s njom.
 
Bio kod ove. Što se izgleda tiče lice je fotošopirano, ona je sa slike samo ne izgleda točno tako. I ima pjegice na licu. Sise su super, guza onako, moglo bi i bolje. Dobro puši, može deepthroatat i nije bilo ono samo 10 sec u usta malo i ajmo dalje. Seks je bio dobar, nije loše sveukupno. I da, pitao sam jel cijena fiksna (uvijek me buni jel fiksno znači promjenjivo ili kaj), ubiti za 200 sam pito i prihvatio je ejđent. Cura puši travu tako da ako ima travara ovdje nek uzmu za pljugu pa zapale s curom, možda vam bude bolji seks haha. Nije cura gunđalo, da se dogovorit s njom. Ne priča eng, ali mi se čini da nešto razumije. I da na početku je pao stritease.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh