BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

babab

New member
Šta ti je čudno?Koja je fora???Pa 150 za sat je realna cijena!!! VAS NEKOLIKO KAO DA ŽELITE DA JE SAT 300 ILI 400?ONDA NEBI BILO KOJA JE FORA?KOLIKO ĆE TRAŽIT ZA SAT?90000? I DA ZNATE SVI OVE OD 110 I 150 SU VEĆINOM VRHUNSKE RIBETINE.UMJESTO DA TI JE ČUDNO I DA SE PITAŠ KOJA JE FORA,UZMI LOVU,DOGOVORI SE I OTIĐI TE NAM NAPIŠI RECENZIJU...A NE KOJA JE FORA?FORA JE NOVAC,MOBITEL,KVALITETNA AKCIJA I RECENZIJA...DA KOJA JE FORA I ČUDNO JE NJEMU?MA BOGATI.ŠTA TI JE ČUDNO?ČUDNO TI JE ŠTO JE NETKO I REALAN ZA RAZLIKU OD 250 ILI 300...MA DAJTE LJUDI...
Cudno je sto zenske izgledaju ko manekenke, a naplacuju manje. Svaka rugoba naplacuje 200-250h, a ove kao 150. Ako znas neku od tih da je real, daj info i provjerim

maestro1

Active member
Cudno je sto zenske izgledaju ko manekenke, a naplacuju manje. Svaka rugoba naplacuje 200-250h, a ove kao 150. Ako znas neku od tih da je real, daj info i provjerim
Piše ti već.Cibele sigurno,a još sam ih nekoliko vidio ali ne i kušao tako da je većina ok.A i uvijek su u paru ili više njih pa imaš izbor.Tesko ćeš bit nezadovoljan izgledom i uslugom

nouser

Member

evo da ti skratim muke to ti je ta cibele za 150€/h ja na to nebi nit otišao.. al to sam samo ja. i ova "njena" ogromna prsa i instalirani prastari silikoni te ogromna stopala su mi malo sumnjivi.

Juka4975

Member
Hahaha,Juka jesi bio?Malo mi je to nesigurno jer je niža cijena.Salim se,naravno da sam malo ironičan radi ovih nekih komentara.Hvala na mišljenju svakako i neka ti svaki izbor ubuduće bude po tvome guštu.Svako dobro kolega
Sinoć sam iša. Mala je ko bombon. Jednostavan dogovor. Silikone ima. Guza top. Oral bez. Ugl super. Još je 3 dana u Zadru

DarkLegion

New member
Nezezano na recenzije, ja se pakujem nesto s ege rijesit pa me zanima. Jel prave one probleme oko izgleda. Mislim imam koju kilu viska pa nisam bas maneken jel ima neko neka iskustva s tim?

Josip39

Member
Nezezano na recenzije, ja se pakujem nesto s ege rijesit pa me zanima. Jel prave one probleme oko izgleda. Mislim imam koju kilu viska pa nisam bas maneken jel ima neko neka iskustva s tim?
Jedino te može odbiti zbog loše higijene, ali mislim da je i to rijetkost, više tipa cure koje nude gfe, ljubljenje s jezikom, odbiti će ljubljenje ako ti je oralna higijena loša, imaš groblje u ustima, ali van tog sve prolazi

DarkLegion

New member
Jedino te može odbiti zbog loše higijene, ali mislim da je i to rijetkost, više tipa cure koje nude gfe, ljubljenje s jezikom, odbiti će ljubljenje ako ti je oralna higijena loša, imaš groblje u ustima, ali van tog sve prolazi
Ma nemam tih problema, nego sam veliki covek 120 kila 182 visok al fizicki sam radnik nije da mi sad trbuh do poda visi. Al sam dlakav ko medved pa znam da neke to vole neke nikako. Neke preferiraju depilirane jbt meni je to onak….

bembinho

Member
Ma nemam tih problema, nego sam veliki covek 120 kila 182 visok al fizicki sam radnik nije da mi sad trbuh do poda visi. Al sam dlakav ko medved pa znam da neke to vole neke nikako. Neke preferiraju depilirane jbt meni je to onak….
Nemoj se brinuti. Čar ovog sporta je u tome da možeš bit ružan, debel, ovakav, onakav, i karati ljepotice iz snova. Bitna je samo lova.

DarkLegion

New member
Nemoj se brinuti. Čar ovog sporta je u tome da možeš bit ružan, debel, ovakav, onakav, i karati ljepotice iz snova. Bitna je samo lova.
I sad ostaje samo jos jedan problem, nisam bio i nikak da se natjeram, dodje mi da platim nekom da me istovari kod neke za prvi put 😂😂😂😂 Bio ovo ljeto kod jedne iz PO tamo kod antunovica al to je bila blaga katastrofa. Body i handyob al tolko lose da imam feeling koda nisam ni bio

babab

New member
I sad ostaje samo jos jedan problem, nisam bio i nikak da se natjeram, dodje mi da platim nekom da me istovari kod neke za prvi put 😂😂😂😂 Bio ovo ljeto kod jedne iz PO tamo kod antunovica al to je bila blaga katastrofa. Body i handyob al tolko lose da imam feeling koda nisam ni bio
Lakse je otic i karat kurvu nego neku regular zensku, nemas sta brinut. Kad vide eurice, odmah se zaljube

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh