BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Zeko123

Member

Cura ljepša nego na slikama , pola sata 900kn.(žao mi je da nisam uzeo sat), išao sam da joj zabijem prvi dok nam Brazilci ne utrpaju par komada ali ipak je ona mene na kraju matirala:p:)
apartman 10/10, sex 11/10, oral bez 10/10 , engleski dovoljno dobar za sporazumijevanje tako da ne mora koristiti translate na mobitelu.
Ljubazna i voli pokazati da uživa, ljubi po cijelom tijelu , gricka bradavice i liže jaja.
U Rijeci je do ponedjeljka a onda ide u Zadar , tako da kolege iz Zadra nećete pogriješiti ako odete kod nje.

Denis80

Member

Cura ljepša nego na slikama , pola sata 900kn.(žao mi je da nisam uzeo sat), išao sam da joj zabijem prvi dok nam Brazilci ne utrpaju par komada ali ipak je ona mene na kraju matirala:p:)
apartman 10/10, sex 11/10, oral bez 10/10 , engleski dovoljno dobar za sporazumijevanje tako da ne mora koristiti translate na mobitelu.
Ljubazna i voli pokazati da uživa, ljubi po cijelom tijelu , gricka bradavice i liže jaja.
U Rijeci je do ponedjeljka a onda ide u Zadar , tako da kolege iz Zadra nećete pogriješiti ako odete kod nje.
Mulatkinja? Jel daje 69, kakva je?
Prostor strogi centar?

Lewa

Member

Izgleda brutalno na slikama ,ali svakako bi tribalo otici posjetit kazes da je bas bas top

nepreze

Member
Evo jedne PREVARE, dogovoria s njom doša u hotel i kad san pita broj sobe, tražila je da joj pošaljem sliku kreditne kartice ili uplatim s paypalom, pa da tek onda mogu doći kod nje. Odmah sam odjeba i tražia dalje. Mislim da je ovo prva prevara od latinki na koju sam naletia, nadam se da neće postat učestalije. Oprez, ovu izbjegavat Sonia, trenutno je u Splitu, i preko dana zna gasit profil, vjerojatno zbog prijetnji za lošu ocjenu:

nouser

Member
Nije bio... Ne znam je li to uobicajeno za ovo doba godine (to moze reci samo ekipa koja je dulje vrijeme u ovom sportu) ili se zbog nekih drugih razloga ponuda trajno srozala. U ovom trenutku je ponuda stvarno katastrofa...
sad kroz par mjeseci dosta njih je palo skupa s pimpovima pogotovo u Istri,nekidan također.. vidim da su cak počeli trazit plaćanje karticama itd. a i dosta cura ide preko bare kući za blagdane uvijek bude slabije ovo doba

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh