BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Richard Sharpe

Well-known member
Što se tiče dobre usluge za novac, ako ste u prilici posjetite bivši Močilnik sada Liberty Spa u Sežani. Cure nisu top modeli, mahom su sa naših prostora, ali je atmosfera opuštena, nema presije i odlična je usluga. Bar je sve bilo potaman kada sam ja bio, sada ko se šta izmjenilo nemam pojma...Nije ala gala klub kao Wellcum, ali je totalna opuštencija i cure su ekstra susretljive, vjerujem zato što im je to "sporedna profesija", odnosno bar sam ja takav utisak stekao :/

Johnny88

Member
Što se tiče dobre usluge za novac, ako ste u prilici posjetite bivši Močilnik sada Liberty Spa u Sežani. Cure nisu top modeli, mahom su sa naših prostora, ali je atmosfera opuštena, nema presije i odlična je usluga. Bar je sve bilo potaman kada sam ja bio, sada ko se šta izmjenilo nemam pojma...Nije ala gala klub kao Wellcum, ali je totalna opuštencija i cure su ekstra susretljive, vjerujem zato što im je to "sporedna profesija", odnosno bar sam ja takav utisak stekao :/
Cijene?

bembinho

Member
Bio i u Wellcumu i u Andiamu.. Daleko od toga da je loše, upravo suprotno, odlično je ali uvijek na kraju potrošiš 500+ eura ako se želiš dobro provest. Ja nisam rekao da 15 minuta košta 500 eura, ali za 70 eura dobiješ ono što sam napisao.. GFE i slične stvari sigurno ne dobiješ za 70 eura. Za te novce te odradi kao na traci dok ovdje za 200 eura dobiješ puni sat s pravom predigrom, zajedničkim tuširanjem, GFE, možeš svršit više puta i slično. Tako da kad gledaš iz te perspektive, cijena od 200 nije toliko nerealna.

U Austriji je to legalan biznis i ponuda je puno veća nego kod nas, cure plaćaju dnevni fee u tim klubovima i zarada je njihova pa je onda očekivano i cijena nešto niža jer ovdje plaćaju i oglasnike i apartmane i zaštitu i svašta nešto i još postoji rizik da bi mogle imati problema sa policijom, deportacijom i slično.

Cijene će od 01.01. kod nas biti još i više jer će ponuda smanjit a potražnja će ostat ista. Većina njih u HR trenutno dolazi kad moraju napustit Schengen, ne dolaze zato jer u HR teče med i mlijeko.

https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

O jbt, i trenutna ponuda je prakticki nikakva, a onda ce iduce godine biti i doslovno nikakva 😢

iketa

Member
Ljudi, pitanje u vezi Crazy Drive Club djevojaka, vidim dosta novih djevojaka, usluga ostala ok?

Teški za dogovor kao imaju previše posla, ne toliko loše cure u odnosu na ostale ukrajinke kao što su one iz neznam koje agencije uglavnom cell phone ukrajinska zastava 380 po tome ih prepoznajem bio sa jednom njihovom curom debelo prase nimalo se ne trudi drka na mobitel čitavo vrijeme kad joj kažeš da za to nije plaćena kao ne razumije uglavno ne vrijede ni blizu 200 eur po meni izbjegavati osim ako nema druge ponude

Richard Sharpe

Well-known member
Nemam pojma. Radnim danima je solo frajerima dopušten ulaz, dok je nedelja samo za parove tj. swingere. Koliko znam takva je praksa bila i u Vrhniki.

6one

New member
Neko iskustva s ovom malom
bio ljetos kod nje. javio sam se jednoj, dali mi slike od druge, a dočekala me ta... možda i tebe dočeka neka druga
cura ok izgleda, rekla je da ima 28 godina.
zna engleski, vesela je i da se pričati s njom
cice nisu D nego C, slike su provučene kroz filtere ili ih je netko loše obradio pa mi uživo izgleda i bolje
usluga je ok, ali ništa posebno

Leo39

Member
200/1h
Radi preko agencije.
Dog jako brz.
Ap čist i uredan.
Slike odgovaraju. Cice lipe. Dupe čvrsto.
Malo se koristi eng tako da je google skoro pa nepotreban.
Bj sa i radi ga jako lagano i osjećajno.
U sexu sudjeluje. Ne baš pretjerano ali sasvim ok. Vidi se mala doza neiskustva ali ima i to neke draži. Cura je baš u licu lijepa i skladno građena
Jako lijep prizor pri dogy-u.
Def za ponoviti
Zanimljivo da je vec neko vrijeme istovremeno i u Zagrebu i u Zadru.

Toni⚡️

New member
Dogovorim se neki dan sa ženskom za danas i danas ne odgovara na poruke. Ništa nisam slao od tada, osim danas pitao za adresu i jel se može u kunama platit. A nisam ni ružan. Prvi put dogovaram ovo pa ne znam šta sam pogriješio.

bembinho

Member
Dogovorim se neki dan sa ženskom za danas i danas ne odgovara na poruke. Ništa nisam slao od tada, osim danas pitao za adresu i jel se može u kunama platit. A nisam ni ružan. Prvi put dogovaram ovo pa ne znam šta sam pogriješio.
Može biti sto razloga, a jedan od najmanje vjerojatnih je taj da si joj ruzan. Pokusaj ne dogovarat previse unaprijed, dogovori najranije dan prije, a najbolje isti dan. S obzirom da ti ne odgovara na poruke, javi se jednostavno nekoj drugoj i s njom dogovori.

Ivanzg1983!

Member

Bio kod Arine (Latvijka), dogovor jednostavan, lokacija Tkalčićeva, prostor super, sex 7/10, fotošopirana vidno, nije takva ljepotica kao na slikama, daleko od toga da je ružna, nema 30 godina (u najbolju ruku kasne tridesete), 200€/h, otišao nakon istovara u kondom, ne bih ponovio za te pare.

Ivanzg1983!

Member

Vrhunska pička 180€/h, 1. guzica galaksije, tipična brazilka, ma za miss bum bum, sise top 5ica, prirodna, čvrsta, lijepa, sve pohvale, kada bude u ZG opet vraćam se!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh