Mario111222
Active member
Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.tko o čemu, naš Mario007 o zalijevanju spermom...dugo nisi, baš sam se čudio kako se suzdržavaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.tko o čemu, naš Mario007 o zalijevanju spermom...dugo nisi, baš sam se čudio kako se suzdržavaš.
jasno je meni da je tebi taj koncept nejasan, no postoje izumi kao što su sapun, gel za tuširanje, četkica i pasta za zube i slično...informiraj se malo, vjerujem da imaš pametni telefon, svo znanje svijeta ti je na dlanu.Ti si se već nagutao nepalske sperme za desetoricu.
Ma jašta, svaka se dezinficira i riba specijalno za Anema. Kad bi ribale pičku nakon svakoga ne bi od nje ništa ni ostalo, tek bi onda zajebala stvar i bakterijski balans i počela bi smrditi ko krepana mačka. Budi sretan da to ne rade.jasno je meni da je tebi taj koncept nejasan, no postoje izumi kao što su sapun, gel za tuširanje, četkica i pasta za zube i slično...informiraj se malo, vjerujem da imaš pametni telefon, svo znanje svijeta ti je na dlanu.
Mario, prvo si do daske bezbrazan i grub, a onda ljudima pristojno objasniš neke stvar, koje btw. mi muški ne znamo. Stvarno te ne kužimMa jašta, svaka se dezinficira i riba specijalno za Anema. Kad bi ribale pičku nakon svakoga ne bi od nje ništa ni ostalo, tek bi onda zajebala stvar i bakterijski balans i počela bi smrditi ko krepana mačka. Budi sretan da to ne rade.
Ovo zadnje naše s plavog oglasnika zovu šetači ... bilo je prije toga dosta.Ne rade to bez razloga. Ocito su u Varazdinu imale problema sa murijom I egzibicionistima.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|