BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ljudi

Zar nije ova ists cura

Jel imao neko iskustva sa njom

Ljudi

Zar nije ova ists cura

Jel imao neko iskustva sa njom
Maja, Azra, Sanela itd
Sve iste slike
Kad dodjes kod nje gabor
Ja neki dan samo izasao

Po preporukama i komentarima sa foruma, javim se tzv. Hercegovki.

Vrlo lak dogovor, ona korektna i djeluje cista, ali meni nikako nije legla niti je moj tip. Jedno od losijih iskustava, ne bih ponovio.

2-3 / 10.

Po preporukama i komentarima sa foruma, javim se tzv. Hercegovki.

Vrlo lak dogovor, ona korektna i djeluje cista, ali meni nikako nije legla niti je moj tip. Jedno od losijih iskustava, ne bih ponovio.

2-3 / 10.
nekoliko puta kazem da recenzije nisu mjerodavne, neko jebe babe neko mlade, neko jebe narkomanke a neko samo one uredne, neko jebe sisate i guzlate a neko one mrsave, neko jebe i one trandze i peskire sto glume zene.. i onda ti onaj koji voli debele i sisate napise recenziju kako je neka riba losa ali samo zato sto nema velike sise a tebi to mozda odgovara.. itd itd.. vama je samo dosadno u zivotu, stisli se za gorivo i dopunu, brate zoves dogovoris odes, ako valja ponavljas a ako ne valja ne ides vise i kraj price, kakve crne recennzije kad neznas ni kakav odron je napisao recenziju..

nekoliko puta kazem da recenzije nisu mjerodavne, neko jebe babe neko mlade, neko jebe narkomanke a neko samo one uredne, neko jebe sisate i guzlate a neko one mrsave, neko jebe i one trandze i peskire sto glume zene.. i onda ti onaj koji voli debele i sisate napise recenziju kako je neka riba losa ali samo zato sto nema velike sise a tebi to mozda odgovara.. itd itd.. vama je samo dosadno u zivotu, stisli se za gorivo i dopunu, brate zoves dogovoris odes, ako valja ponavljas a ako ne valja ne ides vise i kraj price, kakve crne recennzije kad neznas ni kakav odron je napisao recenziju..
sorry, ali mislim da si totalno u krivu! što će onda uopće ovaj forum? evo ovo gore je tvoje mišljenje i možda i ima nekog smisla jer opisuje tvoj stav, da baš tvoj post ne nazovemo spamom. Da li bi tvoj post imao smisla da nema recenzija? Ne bi niti malo.... Dapače, ne bi ga nitko niti pročitao, čak niti ti sam ga ne bi napisao jer ne bi bio na ovom forumu. I zato ponavljam ono što sam neki dan napisao, upravo suprotno , treba nam što više recenzija pa da možeš pročitati što sve piše o nekoj curi, da vidiš tko je pisao, da vidiš što je prije pisao i iz svega toga doneseš neki zaključak. Prema tvom stavu ne znam što bi pisali ovdje... To je sve samo moje mišljenje...Budite dobri i veseli.

Ja prije tjedan dana u Dubrovniku.
Ogromna je, ali ga zato puši ufff, pravo dobro.
Male sise ali zato sve ostalo visi. Visoka ali brate stomak visi ajme. Tu na slikama i nekako ali u živo ajme.
Kako sam rekao jedino dobro puši, a za ostalo samo se okrenula na leđa i raširila noge.
Ja sam se okrenuo na vratima, katastrofa, bila sa strap on ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh