Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasicna prevara. Ta djevojka nije uopste iz doboja i ne zove se Elma. Pratim tu djevojku na inst na njenom pravom profilu. vec je jednom neko pravio slican profil samo je uzeo fotografije od drugarice joj. Tako da i ako se javis trazit ce ti bonove da posaljes.Da li je neko bio sa Elma Mesanovic sa tik toka ? Navodno zivi u Doboju ima svoj stan i pruza usluge 300 km kompletna noc . Da li je prevara ili ne ?
I upravo mi je poslala kilometarsku poruku i trazi bon kao garanciju.Da li je neko bio sa Elma Mesanovic sa tik toka ? Navodno zivi u Doboju ima svoj stan i pruza usluge 300 km kompletna noc . Da li je prevara ili ne ?
budi pametan, posaljiI upravo mi je poslala kilometarsku poruku i trazi bon kao garanciju.
Dala mi je roka 15 minuta, ako ne uplatim blokirat ce me. Upravo odoh da kupim 3x100 xBon tiketabudi pametan, posalji
Hahahah trazila je 100 km bon i kao ostatak na rukeKlasicna prevara. Ta djevojka nije uopste iz doboja i ne zove se Elma. Pratim tu djevojku na inst na njenom pravom profilu. vec je jednom neko pravio slican profil samo je uzeo fotografije od drugarice joj. Tako da i ako se javis trazit ce ti bonove da posaljes.
Imam tu curu na insta tako da je klasicna prevara. Al eto, sigurno ima i onih sto se pecaju na te stvari.. jbgaHahahah trazila je 100 km bon i kao ostatak na ruke
Čekamo SarajevooooooVečeras samo jedan termin!
Mostar, 20:30h.
Hvala divnoj gospodi koja ima razumjevanja da ne primam klijente svaki dan, i da ne primam po 5 ljudi dnevno.
Za dogovor, inbox .
Nadam se da uzivamo i veceras.
Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progledaGledaćete u slijedećoj epizodi:
*Elki uzvraća udarac* !!!
Tako je sestroEhh ekipa sad da fino ovdje zavrsimo tematiku 15 puta sa dvadeset brojeva koji pisete vam nece promijeniti nista kad ne dodete na termin koji ste zakazali ide lijepo blok a od veceras svaki broj ide javno jer ne pravite samo meni problem nego se zakazete kod tri cure u isto vrijeme pa se ne pojavite nigdje
Najjaca izjava koju sam procitala ovdjeTreba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda
Bravo legendo. I treba ih javno stavljati bez razmišljanja.Ehh ekipa sad da fino ovdje zavrsimo tematiku 15 puta sa dvadeset brojeva koji pisete vam nece promijeniti nista kad ne dodete na termin koji ste zakazali ide lijepo blok a od veceras svaki broj ide javno jer ne pravite samo meni problem nego se zakazete kod tri cure u isto vrijeme pa se ne pojavite nigdje
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|