BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

DadoVujinovic91

New member
Goga - prostor katastrofa, dogovor kako kad.Cijena je sat vremena 100km. Sve je sa kondomom i pusenje i sex. Ima oko 50 godina, lose izgleda plavusa. Ima vece sise. Pozuruje.
 

DadoVujinovic91

New member
Pozdrav ekipa, novi sam ne forumu.
Imam puno iskustva pa evo nekih recenzija iz Banja Luke
Lana - prostor korektan, dogovor tezak nece da se javlja na telefon, samo porukama. Poprilicno skupa nekad je bila 150e sat, a sad je 200e sat vremena. Pusenje je sa kondomom i meni je lose, sex je dobar, mala niska je i zgodna. Prepotentna je po ponasanju. Mlada je mislim da je 2001 godiste.
Snježa - dogovor ok, posalje slike unaprijed koje nisu fotosopirane. Cijena je 200km za 2 sata tako da je korektna. Pusenje je bez kondoma i sex je bez kondoma. Isao sam kod nje i kad je imala menstruaciju i nije bilo problema. Voli sex i potrudi se moze se svrsiti bilo gdje.
Ima oko 30 godina
Amela - prostor dobar, dogovor lagan pozivom ili na viber. Ima oko 30 godina. Ona se bas puno promjenila, kad je pocela raditi bila je bomba. Ima silikone u ustima i sisama. Pusi bez kondoma a i sex je bez kondoma. Dobro pusi i sex je nekad bio dobar, ali se onda bas udebljala. Sad je los sex, pristup joj je ok. Moze se svrsiti bilo gdje.
Aurora - mijenjala je vise prostora, ali svi su bili dobri. Dogovor lagan, pozivom ili na viber. Isto kao i Amela kad je pocela bila odlicna sad dosta losije i ostarila je. Ima oko 40 godina. Pusenje bez kodoma i sex bez kondoma i moze se svrsiti bilo gdje. Cijena je bila 150e za sat vremena. Ne radi, ne javlja se na broj sa oglasa.
Goga - prostor katastrofa, dogovor kako kad.Cijena je sat vremena 100km. Sve je sa kondomom i pusenje i sex. Ima oko 50 godina, lose izgleda plavusa. Ima vece sise. Pozuruje.
Bucka dora- prostor odlican, dogovor kako kad, cijena za cijelu noc je 400eur. Bio 4 puta kod nje. Ona je bas debela preko 100kg. Odlicno pusenje bez kondoma i sex bez kondoma i moze se svrsiti gdje god hoces. Ima 20 godina.
Sarajevo
Crnka- dogovor okej, preko wa. Ima oko 23-25 godina. Cijena je 150km. Ona lijepo izgleda u licu. Tijelo nista posebno, pomalo i bezveze nema sisa. I pusenje i sex je sa kondomom tako da se ne isplati. Ne trudi se .
Pamy - dogovor malo tezi, prostor hotel. Ima silikoske sise i usta. Pusenje bez kondoma a i sex. Jedno od boljih pusenja. Lize jaja. Isplati se ici.
Mallory- dogovor ok, prostor hotel. Cijena je bila za sat 250eur. Ona mrsava i visoka. Pristup dobar i dobro izgleda. Pusenje bez kondoma, sex sa. Trudi se i najprofesionalnija kurva od svih.
Mostar
Ilma - dogovor tezak, prostor odlican. Trazio sam i fetise pa je cijena bila visoka. Pusenje bez kondoma i sex isto. Lizala mi je i pakšu. Lijepo izgleda, zgodna je bas. Bahata i pozuruje ne isplati se.
Ako imaju korektni ljudi nek proslijede par brojeva za ove gradove
Navedene u recenziji
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Vrh