uscuplic123
New member
Drug jel imas nesto doboj tesanj teslicImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug jel imas nesto doboj tesanj teslicImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Moze kontakt tesanj dobojAjd pp
Malo sam stidna pa zato ne pisem tako vulgarnoAl kad napises novo u ponudi kao da ne znamo da je karanje u dupe hahhaha
Mostar petak i subota (7.2 i 8.2)
Radicu i novo u ponudi
066-141-783 wa
#crnka![]()
VrijediRaja, vrijedi li ova Sofija za obici je , druziti se snjom malo?![]()
Imam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Ovi što su bili kod @mala mala Sofije kazu da je jako lijepa i da apsolutno vrijediRaja, vrijedi li ova Sofija za obici je , druziti se snjom malo?![]()
Sta vrijedi li. E moj jarane svaka cast svim curama sve su one lijepe na svoj način,ali vjeruj mi Sofija je druga dimenzijaRaja, vrijedi li ova Sofija za obici je , druziti se snjom malo?![]()
Moze broj od ove iz zavidovicaDruže u Žepču ima stara Zorka, a u Zavidovićima Lenči koja rijetko radi. Ne vjerujem ja da ti imaš te brojeve
E ovako ja tvdim da ne vrijedi! Evo zasto. Sinoc smo dogovorili u 20h date. Dosao sam ranije 10 ak min i doticna mi je odgovorila da popijem kafu pola sata dok ne bude spremna sta li vec. Sacekao sam nekih 45min da bi mi odgovorila da joj je zao i da je morala odjaviti stan. Bio sam budala i nisam poslusao druga koji je isto tako izvisio jer je zakasnio TACNO 5 min. E sad vi izvolite i rizikujte. Lijep pozdrav i toliko od mene na temu “nevjerovatne ljepote”.Ovi što su bili kod @mala mala Sofije kazu da je jako lijepa i da apsolutno vrijedi
Moze brojImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj![]()
Moze brojImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj![]()
skuplja od registracije
da li je neko bio kod ove?
Ekipa Jel bio tko,isplati li seskuplja od registracije
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|