Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako li vi svi izgledate da mi je znati ..Pa i da jeste vazno je da se dibro jebe i da je zgodna. Da li je romkinja srpkinja bosanka hrvatica slovenka....nebitno. Nismo nacionalisti vec jebaci.
Nije romkinja sasvim normalna cura, lijepa zgodna.Rekli su da nije romkinja kad sam napisao da je i meni tako izgledala.
Ne znam ko moze uzivati u oralu sa kondomom…Osnovna higijena u ovom sportu je kondom. Ni jedna normalno osoba nece pustiti da se bilo ko izivljava nad njom, Sve to sto si naveo, ja za to ne bi platio(ni sex bez kondoma ni da budem grub ako njoj ne odgovara)Valjda je cilj da se uziva.
Ni jedna u ovom poslu ne moze biti uredna ako striktno ne koristi kondome.
Normalno da je ljepse bez....ali da njih 20 prije tebe, a ti 21..jbg.Ne znam ko moze uzivati u oralu sa kondomom…
Jarane u ovom sportu sigurnost i zdravlje su na prvom mjestu tako da uzivaj sigurno i ostani zdravoNe znam ko moze uzivati u oralu sa kondomom…
Slabo Sana,ja isto tražimNesto Sanski Most?
Imam jaIma li neko kontakt za Mostar nagradit cu ga
Ljaneri, ne znaju šta valjaNe znam ko moze uzivati u oralu sa kondomom…
Prosljedi i meni.Imam ja
Drug moj , imam firmu , mogao si mi marketing raditi … svaka cast !Sofija je za mene jedina cura sa kojom se nekako osijecam potpuno opušteno svaki minut proveden sa njom je čisto uživanje tako da bez ikakve dileme samo nastavljam da idem tamo gdje se osijecam najbolje jer mala divlja je kometa
Sofia draga, sta si mu uradila?Sofija je za mene jedina cura sa kojom se nekako osijecam potpuno opušteno svaki minut proveden sa njom je čisto uživanje tako da bez ikakve dileme samo nastavljam da idem tamo gdje se osijecam najbolje jer mala divlja je kometa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|