BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

upravo, ovom istom sam dao broj i naravno usutio se, drugi daju lazne brojeve , sad dok ja ne dobijem i ne nazovem, nema nikom
pa nema ti ko sta dat, sve brojeva sta ima kruzi po oglasima.. :) neznm sta ocekujete da ce se pojavit nova roba u kladusi ili u nekoj provinciji i d aces doc do broja.. moss mislit :)
 
E ovako sva raja sa foruma imam jedno 30 brojeva nijedan nije sa oglasa sto su vec neki na drugim profilima zezali zajebavali me jer im je ocigledno dosadno nedam nikom ni jedan broj CAO.
 
Ekipa meni je brazilka Bruna najbolje iskustvo, i od stranih i od domaćih. Jos sad sise uredila, ljepota. Prelijepa, utegnuta, sve moze, potrudi se kao ni jedna druga. Zadnji put neka ogledala u sobi, perverzija 100 na sat.

Od domaćih mi je Ines daleko najbolja, lijepa, zategnuta, uredna, baš se trudi da ti ugodi.
 
I nikad se ne zna ko iza koga stoji ,tako da mislim da to da su opljackane i silovane je laž.. jer svi imamo zastitu ako neka budala dodje ja nisma imala nikad problema. Jesam jednom neki krenuo kao da me snimi al je izletio na glavacke i dobio sta je i trazio .. tako da ne vjerujem da bi se bilo ko usudio da tako ide a ne zna ko kakvu zastiti ima ili makroa , ali u svakom slucaju dok neko ne dira djevojke koje rade necr ni vas koji dolazite niko dirati to je uvijek bilo i bice..
Ne znas ti prvo ko je na sta spreman i zato nikad nrmoj biti sigurna 100% da si zasticrna jer ima momaka koji ne biraju zato se kaze.... CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh