Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Koliko je sad ulaz u Artemis i koja je cijena seksa po satu? A za KitKat znači da ne idem? Pretpostavljam da je pun homoseksualaca...Artemis ti je top doslovno za sve, usao u KitKat i ono nisam bia bas spreman za to iskustvo….
Ne idem na Venus. Nema šta, znam onda kuda ću Jedino što je malo podaleko od grada, mislim da ni metro ne ide skroz do tamo, ali isplatiće se valjdaIdeš na Venus?
Artemis i samo Artemis.. 90 eura je upad, ako ideš na Venus uzmi ulaznicu imat ćeš 10% popusta.
Imam masu drugih stvari za obići, a iskreno nisam imao pojma da se to održava. Mada, nije mi kasno da odem ako se isplati, vidim cijena je nekih šezdesetak evra.Nije uopce daleko. S bahn stranica Westkreuz ti je 3min pjeske. U B je sve bitno uz S bahn. Mozes i pjeske po Hallensee. Steta da ne ides na Venus.
Nemoj ici u Artemis, izbor katastrofa i pristup katastrofa. Bačen novac. Ni blizu Oazi, Wellcumu ili Andiamu . Cure su lose i bezobrazne. Radije odi negdje drugoIdem uskoro u Berlin, pa je svaki savjet dobrodošao. Planiram otići u čuveni FKK Artemis i usput možda nešto obrnuti na ulici/u klubu. Da li se cure nude na ulici kao u Budimpešti? Je li neko bio/probao ući u klub Berghain, kakva su iskustva?
Ja taman prelomio da idem u Artemis, a vidi sad Ali ipak ću otići kad sam već namjerio, ako ništa iz radoznalosti. Ali hvala u svakom slučaju.Nemoj ici u Artemis, izbor katastrofa i pristup katastrofa. Bačen novac. Ni blizu Oazi, Wellcumu ili Andiamu . Cure su lose i bezobrazne. Radije odi negdje drugo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|