BEOGRAD ESCORT - Iskustva i recenzije

Higijena je opet nekakvo na prvom mjestu. Sto vise informacija dobro bi dosle meni a i svim ostalim clanovima foruma. Hvala
 
Za ivu ovde ima pozitivnih komentara, prelistaj ranije postove. Za kristinu su vise njih pitali ali se ne secam da li je neko komentarisao.
iskreno vise me zanimaju mladje.
Higijena je bitna, ja ako ne kaze da se prvo istusiram ne usudjujem se da nastavim dalje i ako sve one imaju kondome. Ponesi i ti za svaki slucaj dureks ili neki kvalitetniji, znaju da stede pa imaju neke budjave kondome (srecom sve manje takvih). Gajbe su manje bitne, to su uglavnom stanovi na dan ali posteljina barem treba da bude cista (ne ocekuj da menjaju posle svakog ali se vidi da li je korektna.
Jbg njima je to posao ne ocekuj neku prisnos ali barem da nije nadrkana i bezobrazna da ima neku komunikaciju.
I najbitnije, ne ides ti da zadovoljis kurvu nego ona tebe ne trudi se da ispadnes veliki jebac nego uzivaj kako ti hoces pa makar ga stavio dva puta i svrsio i obukao se i otisao.
 
Ova mala se vrti vec duze vreme, da li je neko bio? Ja sam pokusavao vise puta da je dobijem ali nista. Koliko sam provalio radi samo danju do pet sest.
Takodje da li je neko bio kod one sto se oglasava Djina? Planiram ove nedelje da odem kod njih ili kod one sto daje oglas mala kurvica, cuo sam da je dobra ali mene malo one tetovaze odbijaju.
Radi od 8 uvece, trazi video poziv pre vidjanja. Na slikama od ranije mnogo lepsa nego sada, uzivo. Hoce i da ispali, dogovorite se, krenes, video poziv usput, dodjes i nejavlja se. Da i radi do dugo u noc..
 
Drugacija vitiligo, plavusa 1976, qtopla preporuka
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh