Sofronije
Well-known member
Био сам са Луисом у Загребу и поделићу везу, сада Буено, ступио сам у контакт са њом, колико сада знам, она је у Београду као независна у региону БВ. Ступио сам у контакт са њом, јер сам хтео да је упознам и она ми је рекла да је у Београду и замолила ме да је посетим, стварно морам да кажем, њена услуга је 10/10, хигијена је 10/10. Она није висока девојка, има изузетно бразилски профил, облине, лепе груди, зна да говори основни енглески, можемо много да причамо са њом. Платио сам око 200,00 Р$ за сат, 130,00 Р$ за пола сата или 200,00 Р$ за сат. Мислим да је вредно тога за особу која јесте. Не гледа на сат, изузетно мирно, чисто и организовано окружење, орално 10/10, осећао сам се као да имам згодну девојку, за оне који воле бразилску енергију, савршена је. Она није млада девојка, има око 28 година, али њено искуство то надокнађује. Она заиста зна шта ради у кревету. Само будите спремни јер она воли секс, само анални не ради, али она ради инверзију. заиста веома активан. 10/10
Ako već koristiš Google Translate, nek to bude samo 2-3 rečenice. Ovako postane isuviše očigledno